Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
djzolko
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 800
Has thanked: 24 times
Been thanked: 61 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: djzolko »

Damir írta:
djzolko írta:
Damir írta:
Ha facebook notificationt akartok, használjátok a Facinate progit, be lehet állítani, hogy mikor csekkoljon és milyen gyakran.
Tegnap feltettem, de csak egyféle, kicsi widget van hozzá, maga a program pedig el sem indul. Nem hajlandó bejelentkezni. :) Többször nekifutottam már a facinate-nek, de vagy ócska verzió van a store-on, vagy nem tudom.
Store-ból szedtem le azt hiszem én is, nekem tökéletesen működik.

Névjegy: Nem duplázódtak meg a névjegyek véletlenül?
Most rájöttem a valóságra. Sokkal rosszabb ... teljesen eltűntek. :D Ez azért már megaLOL. :taps2: Hogyan tudnám őket visszavarázsolni?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Biztonsági mentésből. Ha nincs, akkor bukó.... :/
djzolko
3. szint
3. szint

Damir írta:Biztonsági mentésből. Ha nincs, akkor bukó.... :/
Megpróbálom Nokia Suite-val .. azért ez elég gáz. Beállítok egy exchange-t, és ugranak a névjegyek. Bezzeg minden be tudja olvasni gugliból, de a symbian az nem. :) 2012-ben. Ez minden, csak nem felhasználóbarát. :D

Egyszer frissítettem egy ismerősöm E7-esét az én gépemről, az én Suite-mmal, a névjegyek fül pedig az ő névjegyeit jeleníti meg. Pedig tudom, hogy szinkronizáltam korábban az enyémeket is. Hogyan tudom előcsalni?

szerk: a google címtárban szerencsére meg vannak. Ezeket ki is exportáltam.. valahogy innen rá tudom tenni telefonra?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára djzolko 2012-05-11 pén. 17:01:33-kor.
Roland
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 800 + BB Z10
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Roland »

Lehet vannak hibás darabok, de ez más gyártónál is előfordul. Két példát is tudok mondani, az egyik esetben az "Alma volt kukacos" a másik esetben meg SII betegeskedett.

Nekem novemberbe lesz 2 éves az N8. Karcmentes, kijelző nem lilás és minden funkciója használható. Az eltelt idő alatt 100+ óra beszélgetés van benne, pár ezer órát szólt már az FM rádiója is, és az akku még mindig jó. Ezek mellett a navigáció is tök jól működik (nem fagy), a készülékkel készített 1000+ kép után sem tapasztaltam, hogy gond lenne a kamera modullal. A megjelent összes Angry Birds-ön kívül még 1-2 játék van amit végigjátszottam. A többi funkciót ritkában használom, de eddig minden jól működött rajta. Először ma használtam rajta a bluetootht és azzal sem volt gondom. Amikor a mobilnet is az N8-amon volt, azzal sem volt gondom. Amit én is hiányoltam az egy normális FB kliens, jól működő értesítéssel. Én szeretem a készüléket, örülök, hogy anno ezt választottam.

Én viszont a gyári fülessel vagyok gondban. Az első több mint fél évet bírta, azóta már az ötödiket fogyasztom és már ez is kezdi megadni magát. Esetleg lehet kapni más gyártótól olyan headsetet, ami "agybadugós" és a felvevőgombja, mikrofonja működik N8-cal?
...::: Nokia Lumia 800 Cyan & BlackBerry 9360 :::...
Schumy1
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 520 - Nokia N8
Has thanked: 22 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: Schumy1 »

Roland írta:Lehet vannak hibás darabok, de ez más gyártónál is előfordul. Két példát is tudok mondani, az egyik esetben az "Alma volt kukacos" a másik esetben meg SII betegeskedett.

Nekem novemberbe lesz 2 éves az N8. Karcmentes, kijelző nem lilás és minden funkciója használható. Az eltelt idő alatt 100+ óra beszélgetés van benne, pár ezer órát szólt már az FM rádiója is, és az akku még mindig jó. Ezek mellett a navigáció is tök jól működik (nem fagy), a készülékkel készített 1000+ kép után sem tapasztaltam, hogy gond lenne a kamera modullal. A megjelent összes Angry Birds-ön kívül még 1-2 játék van amit végigjátszottam. A többi funkciót ritkában használom, de eddig minden jól működött rajta. Először ma használtam rajta a bluetootht és azzal sem volt gondom. Amikor a mobilnet is az N8-amon volt, azzal sem volt gondom. Amit én is hiányoltam az egy normális FB kliens, jól működő értesítéssel. Én szeretem a készüléket, örülök, hogy anno ezt választottam.

Én viszont a gyári fülessel vagyok gondban. Az első több mint fél évet bírta, azóta már az ötödiket fogyasztom és már ez is kezdi megadni magát. Esetleg lehet kapni más gyártótól olyan headsetet, ami "agybadugós" és a felvevőgombja, mikrofonja működik N8-cal?
Akkor te is jól kihasználod a telót! :)
Schumy1
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 520 - Nokia N8
Has thanked: 22 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: Schumy1 »

Na, mivel csak nem sikerül az imap beállítás, maradok a pop3-nál. Majd webes felületen törlök ha muszáj.
Viszont felraktam a facinate-t ami a store-on van, a kezdeti beállításnál nem engedélyeztem a helyzetmeghatározást és nem is használja a gps-t.
A progi nagyon bejön, jobban mint az fmobi, nem akadozik annyira, jobb a kezelhetősége.
A kezdeti beállításoknál van olyan hogy engedályezem e hogy a "nevemben" csináljon dolgokat.
Ezt most vagy én értelmezem félre, vagy ha nem vagyok belépve akkor a magától random szerűen csinál dolgokat?
BLAUZOO
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8-00
Has thanked: 47 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: BLAUZOO »

Sziasztok .

Tavaj előtt karácsonykor vettem a telefont. Nekem csak a kezdeteknél volt bajom vele ,hogy hamar merült 1/2 napot nem bírt ki. Gariba akksit cseréltek ,de ugyan az maradt a helyzet . Utána a fórumtársak segítségével újra raktam , azóta jó . Bellénél ugyan így jártam el ,teljes gyalu ,utána telepítés ,hack ,progik ,játékok ,mindent újra raktam. Azóta is hibátlan a vas ,jól müxik ,nem lilul . Pedig a lányom egy laza mozdulattal kihajította a tokból ,csak úgy pattogott a konyhakövön ,a kamera kiálló része behorpadt az uveg mellett és ott el is repedt a csücske ,de úgy látszik nincs benne a látószögébe ,mert a fényképek gyönyörűek .

Úgyhogy Én ajánlom mindenkinek ,jó kis vas ez .
djzolko
3. szint
3. szint

Na, a névjegyeim visszatértek maguktól... Ki érti ezt? Lehet, hogy az exchange mégiscsak oda-vissza szinkronizál?
djzolko
3. szint
3. szint

Schumy1 írta:Na, mivel csak nem sikerül az imap beállítás, maradok a pop3-nál. Majd webes felületen törlök ha muszáj.
Viszont felraktam a facinate-t ami a store-on van, a kezdeti beállításnál nem engedélyeztem a helyzetmeghatározást és nem is használja a gps-t.
A progi nagyon bejön, jobban mint az fmobi, nem akadozik annyira, jobb a kezelhetősége.
A kezdeti beállításoknál van olyan hogy engedályezem e hogy a "nevemben" csináljon dolgokat.
Ezt most vagy én értelmezem félre, vagy ha nem vagyok belépve akkor a magától random szerűen csinál dolgokat?
Hát, nekem nem lép azon túl, amikor kiválaszthatom, hogy csak a barátaim lássák, vagy teljesen publikus legyenek a programmal végzett dolgok... Letörlöm. Asszem. :)
Roland
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 800 + BB Z10
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Roland »

Esetleg van valakinek tapasztalata az alábbi headset típusokkal, hogy működni fog-e a felvevőgomb illetve a mikrofon N8-cal?

CLEARMUSICMICIPHBK - Nem tűnik minőségi darabnak.
NOISEHUSH NX40 - Nem tetszik.

Amit megvennék szívesen (ha 100% hogy kompatibilis lenne): THERMALTAKE Isurus eSports ISU005EBBL VAGY control talkos Beats.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Roland 2012-05-11 pén. 20:05:07-kor.
...::: Nokia Lumia 800 Cyan & BlackBerry 9360 :::...
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”