Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Vityaa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: Vityaa »

Todo írta:
Vityaa írta:Az hogy nem értek hozzá azt hagyjuk. Nem hiszem hogy a telefonszám bepötyögéséhez majd a hívás gomb megérintéséhez atomfizikus végzettségre lenne szükség. És akkor a bluetooth fagyásokról és hasonlókról ne is beszéljünk. Semmire nem használom, vagyis használnám csak telefon, sms, bluetooth. Na már most pont ezeket nem tudja. Rákéne már jönnie a Nokiának, hogy nem tud symbianos telefonokat gyártani. Maradjon meg inkább a lángos sütésnél. A régebbi 6500 illetve 6700 azok voltak a telefonok. Ezeket csak vágódeszkának illetve homokozólapátnak lehet használni. Persze ez az én hibám hogy a régi N7 után megint beprobálkoztam egy symbianos nokiával. Többet nem fogok.
Szerintem teljesen felesleges ezt folytatni! Elhiszem, hogy el vagy keseredve, mert kifogtál egy hibás darabot!Azt pedig csak feltételezem, hogy nagyon örültél volna ha tökéletesen müködik és még talán dicsekedtél is volna vele, hogy neked milyen frankó telcsid van, mert az emberek többsége, ha tényleg csak arra akar használni egy telcsit amiket írtál: "Semmire nem használom, vagyis használnám csak telefon, sms, bluetooth." akkor nem egy ilyen telefont választ!

Ebben látod teljesen igazad van.
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Az okostelefon nem azt jelenti hogy a használója teljesen (műszaki) analfabéta is lehet, mivel a telefon sosem fog gondolkozni helyetted (pl mi a teendő ha gond van vele, gyári állapot visszaállítása/szervíz/stb). Persze az a baj hogy a megfelelő telefon kiválasztásához is kell némi ész, de manapság úgy tűnik -hála a kerTV-k módszeres agymosásának- már ez is túl nagy kihívás :) Az ilyen embereknek mint Te találták ki az ájfónt. Lehet vele p*niszt hosszabbítani a csajok előtt, de a használatához nem kell még 80-as IQ sem (110 = átlagember). Bár nem lennék meglepve ha nálad még azon is "lefagyna" ( :lol: már bocs) a blutusz...
Vityaa írta:Ebben látod teljesen igazad van.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Vityaa írta:Csak annyit tudok mondani, erről a telefonnak nem nevezhető szarról, hogy 5 hónapja használom, de a világ legrosszabb telefonja. Semmire nem lehet használni, még telefonálásra sem. Bárki aki ilyen telefon vásárlásán töri a fejét, csak lebeszélni tudom. Egy dologra jó, hogy odaadjam a kutyámnak hogy szétrágja. Bármit csinálsz vele lefagy, össze vissza belépked a menükbe telefonálás közben. A bluetooth nem müködött rajra meg 1 percig sem. Ennyi. NE VEGYETEK ILYET.
Minden vita nélkül kérdezem, hogy mielőtt véleményt formáltál, elvitted szervizbe? :roll:
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Damir írta:Ez az exchange mennyivel másabb, mint az IMAP? Nem ismerem....
Igen, nekem az van fent, mivel van kis email ikon, ami kitehető főképernyőre.
az imap az egy régi cucc ahogy a pop3 is, ezekkel nem tudsz pl push mailt használni. másrészt az activesync jóval gyorsabb mint a másik kettő. hátránya hogy nem minden levelezőszerver támogatja.
semetka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 + Nokia 6120c
Has thanked: 2 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: semetka »

Vityaa írta:Csak annyit tudok mondani, erről a telefonnak nem nevezhető szarról, hogy 5 hónapja használom, de a világ legrosszabb telefonja. Semmire nem lehet használni, még telefonálásra sem. Bárki aki ilyen telefon vásárlásán töri a fejét, csak lebeszélni tudom. Egy dologra jó, hogy odaadjam a kutyámnak hogy szétrágja. Bármit csinálsz vele lefagy, össze vissza belépked a menükbe telefonálás közben. A bluetooth nem müködött rajra meg 1 percig sem. Ennyi. NE VEGYETEK ILYET.
Te jó nagy looser user vagy. :taps2:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

bladehu2 írta:
Damir írta:Ez az exchange mennyivel másabb, mint az IMAP? Nem ismerem....
Igen, nekem az van fent, mivel van kis email ikon, ami kitehető főképernyőre.
az imap az egy régi cucc ahogy a pop3 is, ezekkel nem tudsz pl push mailt használni. másrészt az activesync jóval gyorsabb mint a másik kettő. hátránya hogy nem minden levelezőszerver támogatja.
Számomra nem tartogat semmi újat, amire szükségem lenne, utánanéztem, úgyhogy maradok az IMAP-nál. Max annyi lenne, hogy akkor elvileg nincs korlát a leveleknél, de nem szoktam emailben képet küldeni, így ez se jelent sok mindent nekem :)

Köszi az infót!
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

Vityaa írta:
Todo írta:
Vityaa írta:Az hogy nem értek hozzá azt hagyjuk. Nem hiszem hogy a telefonszám bepötyögéséhez majd a hívás gomb megérintéséhez atomfizikus végzettségre lenne szükség. És akkor a bluetooth fagyásokról és hasonlókról ne is beszéljünk. Semmire nem használom, vagyis használnám csak telefon, sms, bluetooth. Na már most pont ezeket nem tudja. Rákéne már jönnie a Nokiának, hogy nem tud symbianos telefonokat gyártani. Maradjon meg inkább a lángos sütésnél. A régebbi 6500 illetve 6700 azok voltak a telefonok. Ezeket csak vágódeszkának illetve homokozólapátnak lehet használni. Persze ez az én hibám hogy a régi N7 után megint beprobálkoztam egy symbianos nokiával. Többet nem fogok.
Szerintem teljesen felesleges ezt folytatni! Elhiszem, hogy el vagy keseredve, mert kifogtál egy hibás darabot!Azt pedig csak feltételezem, hogy nagyon örültél volna ha tökéletesen müködik és még talán dicsekedtél is volna vele, hogy neked milyen frankó telcsid van, mert az emberek többsége, ha tényleg csak arra akar használni egy telcsit amiket írtál: "Semmire nem használom, vagyis használnám csak telefon, sms, bluetooth." akkor nem egy ilyen telefont választ!

Ebben látod teljesen igazad van.

Ez nagy vita! Én mikor váltottam a Droidról,erre,akkor a kamerát néztem. A Defi és ez közt filóztam,A rendszer nem volt fontos! A lényeg,hogy ha szép halat fogok le tudjam kapni telcsivel,mit megoszthatok a fórumomon is! Defi bírja az esőt,ez meg jobb képet csinál,és ezért ez lett . Ennyi. Viszont én is hibásat fogtam ki,és mit utána néztem az ismerőseim közt kinek N8 a van mind hibás! Tehát ez nem egy jó teló az tuti! Persze lehet ,hogy csak az én véleményem,és ez igaz is,de ha mindenkié hibás kit megismertema kőrnyezetemben,az azért jelent valamit. Az én telóm 4 hónapos,és most is a szervizben van! Persze elismerem,hogy amiért megvettem a kamera ,az tuti! Marha jó képeket csinál. PONT !!! Viszont mikor megakarom mutatni,akkor jön a fekete leves!
-Várj egy kicsit,míg beáll a színe,mert minden lila! Na neeeeee! A szürke tesztet felraktam a régi GT540 re,és az tökéletesen megtudja jeleníteni! Akkor a csúcs mobiljától miért nem várhatom el a nagy nokiától??? Aztán meg beviszem javítani,és egy 6130 ast adnak,ami cefetül le van lakva! Onnan tudom a típusát,hogy az aksi alatt még olvasható . Nokia ennyi! Hogy semmit nem tudok követni a fórumomon,és a net előfizum szart sem ér???? Ezt bevasalom a fogyvédőkön keresztül. Elegem van belőlük!
djzolko
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 800
Has thanked: 24 times
Been thanked: 61 times

Hozzászólás Szerző: djzolko »

Azért azok véleményét, akik ezt a fikatengert ide írják, meghallgatnám részletesebben is ... Magyarázat nélkül ez nem több a hisztinél. Már bocs.
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

djzolko írta:Azért azok véleményét, akik ezt a fikatengert ide írják, meghallgatnám részletesebben is ... Magyarázat nélkül ez nem több a hisztinél. Már bocs.
Kinek szól??? Légyszi! Én nem fikázom,csak a tényeket írtam ! SAJNOS ! Enyém i s h i b á s !

Azt hittem,hogy ez is jó,míg nem kezdte az ellilulást! Aztán meg itt olvastam a fórumozóm teszt képét!
Bevittem a meló helyre,és a másik 3 N8 on megnézve minden lila volt! .................
Aztán kipróbáltunk egy képet több telón,és egyforma fényerőre állítva a kijelzőt,és egy ROM al,de akkora a különbség a megjelenítés közbe,hogy beszarás! Nem hiszem el! Ez a nokia nem tud 2 egyforma telefont csinálni????? Csak próbáljátok ki! Röhej!

NA NEM OFFOLOK TOVÁBB!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

apaszka írta:
djzolko írta:Azért azok véleményét, akik ezt a fikatengert ide írják, meghallgatnám részletesebben is ... Magyarázat nélkül ez nem több a hisztinél. Már bocs.
Kinek szól??? Légyszi! Én nem fikázom,csak a tényeket írtam ! SAJNOS ! Enyém i s h i b á s !
Elhiszem, hogy a tiéd rossz, és ez idegesítő. Ismerősöm N8-a viszont lassan eléri a 2 évet, és konkrétan semmi baja nincs. Se lilásodás, se semmi. Egyszer volt egy kameracsere, mert az beszart, és kész. Imádja, szereti, egyelőre cserén se nagyon gondolkozik.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”