Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
nandi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8gb
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: nandi »

nandi írta:Mi a pélótól van az, hogy állandóan elfelejti az otthoni wifim kódját???
Annánál is szívatott már ezzel, sokáig ok volt minden , aztán egyszer csak minden egyes wifi használatkor be kell írnom a kódot... Aztán a Bellén megint jó volt minden, de már megint kezdi...
A wifi listán meg ismeretlenként látja az otthoni wifi-m azután is hogy már beírtam a kódot...

Volt ilyen valakinél? hogy tudom elmenti a kódot, hogy ne kelljen mindig beírni?
Az adatkapcsolat is szarakszik, nem dobja fel lehetőségként a VF internetet, mint régen...

Még egy jelenség ami eddig nem volt, hogy állandóan kint van a szaggatott 3,5G jel a kijelző tetején...
köszi
senki nem találkozott ezzel a jelenséggel?
symbian7610
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView
Has thanked: 68 times
Been thanked: 39 times

Hozzászólás Szerző: symbian7610 »

nandi írta:
nandi írta:Mi a pélótól van az, hogy állandóan elfelejti az otthoni wifim kódját???
Annánál is szívatott már ezzel, sokáig ok volt minden , aztán egyszer csak minden egyes wifi használatkor be kell írnom a kódot... Aztán a Bellén megint jó volt minden, de már megint kezdi...
A wifi listán meg ismeretlenként látja az otthoni wifi-m azután is hogy már beírtam a kódot...

Volt ilyen valakinél? hogy tudom elmenti a kódot, hogy ne kelljen mindig beírni?
Az adatkapcsolat is szarakszik, nem dobja fel lehetőségként a VF internetet, mint régen...

Még egy jelenség ami eddig nem volt, hogy állandóan kint van a szaggatott 3,5G jel a kijelző tetején...
köszi
Beállítások-Kapcsolatok-Beállítások-Hálózati célok-Hozzáférési pontok..itt állítsd be s nem fogja elfelejteni. :)
Nokia 808 PureView FP 2
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
sadboy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: sadboy »

Hello mindenki. Na én úgy jártam hogy meghalt az n8-am mikro usb aljzata elvittem szervízbe elküldték központi szervízbe kicserélték a a mikrousb aljzatot meg az aksit és mint nemrég rádöbbentem a tökéletes kijelzőmet egy lilára :angry: Csak azt nem tudom mi a búbánatért kellett a tökéletes kijelzőt kicserélni :( . Most vihetem vissza a szervízbe.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára sadboy 2012-04-21 szomb. 12:12:42-kor.
feroooo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
Has thanked: 57 times
Been thanked: 31 times

Hozzászólás Szerző: feroooo »

Átlátszó 2G/3G widgetet telepitettem de nem változott semmi.Két félét is próbáltam de semmi!Újrainditás ki-bekapcsolás is volt.El volt távolitva mielőtt feltettem.Taylor V7-et használok.A music widgetet feltettemaz jó.
nandi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8gb
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: nandi »

symbian7610 írta:
nandi írta:

köszi
Beállítások-Kapcsolatok-Beállítások-Hálózati célok-Hozzáférési pontok..itt állítsd be s nem fogja elfelejteni. :)
Ez oké köszi, próbáltam is már, viszont használat közben pl az időjárásnál 4 szer ugrik fel közepén a kis ablak és kapcsolatot kell választanom....
Sose volt ilyen, felcsatlakoztam aztán ment szépen egész addig míg ki nem kapcsoltam a wifit...

ez sem volt eddig....
Pincebogar
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Pincebogar »

Sziasztok!

Tavaly szeptemberben vettem az N8-t tökéletes kijelzővel, semmi gond nem volt a telóval. Olvastam hogy elég sok készüléknél volt lila a kijelző. Feltettem azt a szürkés átmenetes tesztképet, és örömmel tapasztaltam, hogy az enyém nem olyan. Amúgy sem tapasztaltam, hogy gond lenne vele. Nos, egy hete vettem észre hogy nálam is megjelentek azok a lila árnyalatok, a tesztkép alapján tökéletes a kijelző még mindig. Hogy lehet, hogy egyik pillanatról a másikra "belilult" a kijelző? Ezek szerint szervíz gyanús?
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

nandi írta: Még egy jelenség ami eddig nem volt, hogy állandóan kint van a szaggatott 3,5G jel a kijelző tetején...
ez sem volt eddig....
Tuti feltelepítettél valami progit ami állandóan fut és netre mászik. Feladatkezelővel (pl Swiss Manager) nézd meg mi fut a háttérben.

Pincebogar írta:Sziasztok!

Tavaly szeptemberben vettem az N8-t tökéletes kijelzővel, semmi gond nem volt a telóval. Olvastam hogy elég sok készüléknél volt lila a kijelző. Feltettem azt a szürkés átmenetes tesztképet, és örömmel tapasztaltam, hogy az enyém nem olyan. Amúgy sem tapasztaltam, hogy gond lenne vele. Nos, egy hete vettem észre hogy nálam is megjelentek azok a lila árnyalatok, a tesztkép alapján tökéletes a kijelző még mindig. Hogy lehet, hogy egyik pillanatról a másikra "belilult" a kijelző? Ezek szerint szervíz gyanús?
Szerintem ez a hiba nem jön elő csak úgy, inkább arra gondolnék, hogy eddig nem vetted észre, világosban nemigen látszik, lehet először nappal nézted.

Nekem meg megkarcolódott a kijelzőm. Van a közepén egy fél centis vékony csík. :( Múltkor ráesett pofával valamire, akkor nem vettem észre. Na mindegy, amit használnak az kopik... :cool2:
janek69
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: janek69 »

MrAngelo írta:
Szerintem ez a hiba nem jön elő csak úgy, inkább arra gondolnék, hogy eddig nem vetted észre, világosban nemigen látszik, lehet először nappal nézted.

Nekem meg megkarcolódott a kijelzőm. Van a közepén egy fél centis vékony csík. :( Múltkor ráesett pofával valamire, akkor nem vettem észre. Na mindegy, amit használnak az kopik... :cool2:
Szerintem se jön elő,viszont az enyémen is fent van a teszt ábra és 2 naponta nézem,mert amúgy meg a gyári témában előszeretettel használnak egy kicsit barnás lilás árnyalatot amitől a fene meg esz. A billentyűzet is olyan. Arról nem is beszélve,hogy alacsony fényerőnél a fehér sem teljesen fehér,hanem kicsit pirosodik,főként,ha nem szemből nézed a kijelzőt.

Ezek szerint a gorilla glass is megkarcolódik,pedig már agyaltam,hogy leszedem a fóliát,de inkább nem.Szerencséd,hogy nem tört be,mert ezek szerint,valami kő karcolhatta meg.Ha úgy sikerült volna,hogy valami feszültséget ébreszt az üvegben,akkor elreped.Valaki írta is itt már,hogy betört neki egy pofáraesésnél.
fudejovagy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 JB 4.1.2
Has thanked: 33 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: fudejovagy »

az N8 ra ilyen tesztképet ami kimutatja hogy lila vagy nem hol lehet találni? és lehet olyat csinálni mint pl az N73 ason h egy névhez több telefonszámot adok? mert én eddig nem találtam! és a gps area nevű program nálam kilép az 5800 án és az N8 on is miután csatlakoztattam a gpshez! :S (műhold hoz) az N8 ban pedig nem gorilla glass van! nekem a nokia care ben azt mondták..
fudejovagy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 JB 4.1.2
Has thanked: 33 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: fudejovagy »

amúgy ezt a gpsarea 2.0 nevű programot szignózni kell! az mi jelent? vagy mit csináljak hogy működik?
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”