senki nem találkozott ezzel a jelenséggel?nandi írta:Mi a pélótól van az, hogy állandóan elfelejti az otthoni wifim kódját???
Annánál is szívatott már ezzel, sokáig ok volt minden , aztán egyszer csak minden egyes wifi használatkor be kell írnom a kódot... Aztán a Bellén megint jó volt minden, de már megint kezdi...
A wifi listán meg ismeretlenként látja az otthoni wifi-m azután is hogy már beírtam a kódot...
Volt ilyen valakinél? hogy tudom elmenti a kódot, hogy ne kelljen mindig beírni?
Az adatkapcsolat is szarakszik, nem dobja fel lehetőségként a VF internetet, mint régen...
Még egy jelenség ami eddig nem volt, hogy állandóan kint van a szaggatott 3,5G jel a kijelző tetején...
köszi
Nokia N8-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95 8gb
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia N8-00
- symbian7610
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 808 PureView
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 39 times
Beállítások-Kapcsolatok-Beállítások-Hálózati célok-Hozzáférési pontok..itt állítsd be s nem fogja elfelejteni.nandi írta:senki nem találkozott ezzel a jelenséggel?nandi írta:Mi a pélótól van az, hogy állandóan elfelejti az otthoni wifim kódját???
Annánál is szívatott már ezzel, sokáig ok volt minden , aztán egyszer csak minden egyes wifi használatkor be kell írnom a kódot... Aztán a Bellén megint jó volt minden, de már megint kezdi...
A wifi listán meg ismeretlenként látja az otthoni wifi-m azután is hogy már beírtam a kódot...
Volt ilyen valakinél? hogy tudom elmenti a kódot, hogy ne kelljen mindig beírni?
Az adatkapcsolat is szarakszik, nem dobja fel lehetőségként a VF internetet, mint régen...
Még egy jelenség ami eddig nem volt, hogy állandóan kint van a szaggatott 3,5G jel a kijelző tetején...
köszi
Nokia 808 PureView FP 2
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 808 PureView
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 3 times
Hello mindenki. Na én úgy jártam hogy meghalt az n8-am mikro usb aljzata elvittem szervízbe elküldték központi szervízbe kicserélték a a mikrousb aljzatot meg az aksit és mint nemrég rádöbbentem a tökéletes kijelzőmet egy lilára Csak azt nem tudom mi a búbánatért kellett a tökéletes kijelzőt kicserélni . Most vihetem vissza a szervízbe.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára sadboy 2012-04-21 szomb. 12:12:42-kor.
- feroooo
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 31 times
Átlátszó 2G/3G widgetet telepitettem de nem változott semmi.Két félét is próbáltam de semmi!Újrainditás ki-bekapcsolás is volt.El volt távolitva mielőtt feltettem.Taylor V7-et használok.A music widgetet feltettemaz jó.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95 8gb
- Has thanked: 3 times
Ez oké köszi, próbáltam is már, viszont használat közben pl az időjárásnál 4 szer ugrik fel közepén a kis ablak és kapcsolatot kell választanom....symbian7610 írta:Beállítások-Kapcsolatok-Beállítások-Hálózati célok-Hozzáférési pontok..itt állítsd be s nem fogja elfelejteni.nandi írta:senki nem találkozott ezzel a jelenséggel?nandi írta:Mi a pélótól van az, hogy állandóan elfelejti az otthoni wifim kódját???
köszi
Sose volt ilyen, felcsatlakoztam aztán ment szépen egész addig míg ki nem kapcsoltam a wifit...
ez sem volt eddig....
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 0
Sziasztok!
Tavaly szeptemberben vettem az N8-t tökéletes kijelzővel, semmi gond nem volt a telóval. Olvastam hogy elég sok készüléknél volt lila a kijelző. Feltettem azt a szürkés átmenetes tesztképet, és örömmel tapasztaltam, hogy az enyém nem olyan. Amúgy sem tapasztaltam, hogy gond lenne vele. Nos, egy hete vettem észre hogy nálam is megjelentek azok a lila árnyalatok, a tesztkép alapján tökéletes a kijelző még mindig. Hogy lehet, hogy egyik pillanatról a másikra "belilult" a kijelző? Ezek szerint szervíz gyanús?
Tavaly szeptemberben vettem az N8-t tökéletes kijelzővel, semmi gond nem volt a telóval. Olvastam hogy elég sok készüléknél volt lila a kijelző. Feltettem azt a szürkés átmenetes tesztképet, és örömmel tapasztaltam, hogy az enyém nem olyan. Amúgy sem tapasztaltam, hogy gond lenne vele. Nos, egy hete vettem észre hogy nálam is megjelentek azok a lila árnyalatok, a tesztkép alapján tökéletes a kijelző még mindig. Hogy lehet, hogy egyik pillanatról a másikra "belilult" a kijelző? Ezek szerint szervíz gyanús?
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Tuti feltelepítettél valami progit ami állandóan fut és netre mászik. Feladatkezelővel (pl Swiss Manager) nézd meg mi fut a háttérben.nandi írta: Még egy jelenség ami eddig nem volt, hogy állandóan kint van a szaggatott 3,5G jel a kijelző tetején...
ez sem volt eddig....
Szerintem ez a hiba nem jön elő csak úgy, inkább arra gondolnék, hogy eddig nem vetted észre, világosban nemigen látszik, lehet először nappal nézted.Pincebogar írta:Sziasztok!
Nekem meg megkarcolódott a kijelzőm. Van a közepén egy fél centis vékony csík. Múltkor ráesett pofával valamire, akkor nem vettem észre. Na mindegy, amit használnak az kopik...
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 24 times
Szerintem se jön elő,viszont az enyémen is fent van a teszt ábra és 2 naponta nézem,mert amúgy meg a gyári témában előszeretettel használnak egy kicsit barnás lilás árnyalatot amitől a fene meg esz. A billentyűzet is olyan. Arról nem is beszélve,hogy alacsony fényerőnél a fehér sem teljesen fehér,hanem kicsit pirosodik,főként,ha nem szemből nézed a kijelzőt.MrAngelo írta:
Szerintem ez a hiba nem jön elő csak úgy, inkább arra gondolnék, hogy eddig nem vetted észre, világosban nemigen látszik, lehet először nappal nézted.
Nekem meg megkarcolódott a kijelzőm. Van a közepén egy fél centis vékony csík. Múltkor ráesett pofával valamire, akkor nem vettem észre. Na mindegy, amit használnak az kopik...
Ezek szerint a gorilla glass is megkarcolódik,pedig már agyaltam,hogy leszedem a fóliát,de inkább nem.Szerencséd,hogy nem tört be,mert ezek szerint,valami kő karcolhatta meg.Ha úgy sikerült volna,hogy valami feszültséget ébreszt az üvegben,akkor elreped.Valaki írta is itt már,hogy betört neki egy pofáraesésnél.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 JB 4.1.2
- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 8 times
az N8 ra ilyen tesztképet ami kimutatja hogy lila vagy nem hol lehet találni? és lehet olyat csinálni mint pl az N73 ason h egy névhez több telefonszámot adok? mert én eddig nem találtam! és a gps area nevű program nálam kilép az 5800 án és az N8 on is miután csatlakoztattam a gpshez! :S (műhold hoz) az N8 ban pedig nem gorilla glass van! nekem a nokia care ben azt mondták..
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 JB 4.1.2
- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 8 times
amúgy ezt a gpsarea 2.0 nevű programot szignózni kell! az mi jelent? vagy mit csináljak hogy működik?