Nokia N82
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6220 Classic
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N82
Sziasztok! Symbian Opera mini illetve mobile kifagy a betöltés közben. Mi lehet a gond? A java-s verziók futnak de nekem az kevés.
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Ennek elég sok oka lehet. Talán túl kevés a memória vagy valami más telepíttet alkalmazás kever be. Memóriakártya nélkül indítva a telefont és a tel memóriára telepítve se megy?btomy87 írta:Sziasztok! Symbian Opera mini illetve mobile kifagy a betöltés közben. Mi lehet a gond? A java-s verziók futnak de nekem az kevés.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N82
Miért nem működik egyik Robot Alliance java játék sem N82-n?
Indításnál ezt írja ki:
"Nem kezelt kivétel. Bezárja-e az alkalmazást?"
Indításnál ezt írja ki:
"Nem kezelt kivétel. Bezárja-e az alkalmazást?"
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E51
Sziasztok,
A minap kaptam egy ilyen telefont. Lesz rajta némi munka, mert házat kellene rajta cserélni, meg az lcd is repedt. Az lenne a kérdésem, hogy nem tudjátok-e véletlenül, a mostani ebay-es utángyártott házakban benne van a kis kamera aktiváló mágnes? Vagy ha nincs, akkor a gyári takarófedélből valahogy ki lehet operálni? A másik, hogy van-e különbség az utángyártott és a gyári lcd között?
A minap kaptam egy ilyen telefont. Lesz rajta némi munka, mert házat kellene rajta cserélni, meg az lcd is repedt. Az lenne a kérdésem, hogy nem tudjátok-e véletlenül, a mostani ebay-es utángyártott házakban benne van a kis kamera aktiváló mágnes? Vagy ha nincs, akkor a gyári takarófedélből valahogy ki lehet operálni? A másik, hogy van-e különbség az utángyártott és a gyári lcd között?
-
- Újonc
- Készüléktípus: N82
Új akkumulátor kéne a telefonomba, mert a mostani nagyon gyorsan lemerül. Honnan vegyek?
Nem kínai szemetet akarok venni, ami ugyanúgy hamar lemerül.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Been thanked: 808 times
Pl: http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltel ... 49970.htmlripa írta:Új akkumulátor kéne a telefonomba, mert a mostani nagyon gyorsan lemerül. Honnan vegyek?
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Been thanked: 86 times
laci64 írta:Pl: http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltel ... 49970.htmlripa írta:Új akkumulátor kéne a telefonomba, mert a mostani nagyon gyorsan lemerül. Honnan vegyek?
Én ezt nem venném meg. Szerintem nem eredeti, ahhoz túl olcsó... meg külföldi?

Én több akksival jártam már szarul, ha valóban jót szeretnél, Nokia boltban vegyél gyári dobozos gyárit. A többi mind kuka. Nekem van 5db mindenféle. Van pl. nem gyári dobozos gyári akkum is, a Nokia boltban is csak ilyen volt, a jót csak rendelésre hozzák!

Viszont kb a 4 utólag vett akksim került annyiba mint 1db origi. Összteljesítményre a 4 többet ér.

-
- Újonc
- Készüléktípus: 6650 pannon
Heló
Lenne egy olyan kérdésem, hogy egy ismerősömnek van egy n82-ese, de már fagyogat és elég régi szoftver van rajta. Ha jól tudom 30.0.019. Viszont hallottam valami olyat, hogy az ő telefonja malay (gyártmány, féle, stb én nem tudom mire értette) és hogy azt mondták neki, hogy azt nem lehet frissíteni. A kérdésem, hogy ez igaz e(bár szerintem hülyeség) és ha nem, melyik a legújabb szoftver hozzá?
Lenne egy olyan kérdésem, hogy egy ismerősömnek van egy n82-ese, de már fagyogat és elég régi szoftver van rajta. Ha jól tudom 30.0.019. Viszont hallottam valami olyat, hogy az ő telefonja malay (gyártmány, féle, stb én nem tudom mire értette) és hogy azt mondták neki, hogy azt nem lehet frissíteni. A kérdésem, hogy ez igaz e(bár szerintem hülyeség) és ha nem, melyik a legújabb szoftver hozzá?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!gravehun írta:Heló
Itt minden le van írva: viewtopic.php?f=64&t=40
Az a lényeg, hogy régebbi szoftvert ne tegyél fel, és figyeld a teló RM-xxx számát, nem szabad más számút feltelepíteni.