Próbáld meg a Beállítások/Telefon/Dátum és idő/Idő automatikus frissítése/be opciót bekapcsolni, hátha segít!zsolez

Próbáld meg a Beállítások/Telefon/Dátum és idő/Idő automatikus frissítése/be opciót bekapcsolni, hátha segít!zsolez
bobvosgy írta:Az alkalmazásokról nem tudsz biztonsági mentést csinálni,a telepített programokon kívül mindenről lehet,csak az appokról nemapaszka írta: Szeretnék segítséget kérni?.......Azokat utána újra kell telepíteni.Csak a hacket töröld,a többi nem érdekes
Szerintem
Nekem negyedjére csinálták meg a lila kijelzőmet.apaszka írta:bobvosgy írta:Az alkalmazásokról nem tudsz biztonsági mentést csinálni,a telepített programokon kívül mindenről lehet,csak az appokról nemapaszka írta: Szeretnék segítséget kérni?.......Azokat utána újra kell telepíteni.Csak a hacket töröld,a többi nem érdekes
Szerintem
Töröltem! Bevittem ,de nem lett jó kijelző cserék után sem! Kedden megy a központi szervizbe! Állítólag nem csak kijelző hiba ez a lilás árnyalat szürke helyett!
De tele van a faxom,hogy megint sz@r telefont fogtam ki! Az LG vel is szívtam,és csak a fogyvédők segítségével tudtam lezárni az ügyet sok hónap után!
Kíváncsi vagyok itt mi lesz a vége?! Nem hagyom magam az tuti! Adjanak 90 ropit ,ha nem csinálják meg,oszt jó napot! Lesz lumia 900 belőle!
Sajna nem lett jó..bazy írta:Próbáld meg a Beállítások/Telefon/Dátum és idő/Idő automatikus frissítése/be opciót bekapcsolni, hátha segít!zsolez
Szia.gti16v írta:sziasztok,azt vettem észere,hogy a telom (maximum 03.18.-) -óta ..(mert 18. nullázódik az adatforgalom számláló....) szóval összesen 9 gigát forgalmazott...nem tudom mióta....de az tuti,hogy ma 14-h kor vettem észre és azóta már +600 mb-nél tartok......mi a f@szom ez?....
mostanában nem vagyok egy nagy "okosteló" felhasználó...tehát kis google maps,opera mini,nokia maps, emil kliens stb....ez sem napi szinten....
semmi torrent...stb,.....
mi a jó Isten generálja ezt a forgalmat?....köszi...
Én se akartam, de a 2. kísérlet után már nem hagyhattam rá.apaszka írta:semetka »
Na szép ! Én nem várok addig biztos! Bár szeretem a telót! De ,hogy hónapokig csak utazzon???