futtasd le a mobile cleanert,itt van a letöltések között.letakarítja a szemetet(és csak azt)Csodálkozni fogsz mennyi megát felszabadít.bobvosgy írta:Különböző okok miatt a telcsin kellet neteznem wifivel,azt vettem észre hogy fogy a helyem a C-n,kb 15 mb helyet foglalt el valami valahol Vegyesen használom a gyári böngészőt az operával.Létezik hogy ez is eltárolja a dolgokat?Keresgéltem hogy hol lehet de nem tudok rájönni.Régebben az 5800-án cashe töröl és jó volt de itt üres.
Nokia N8-00
- norbertvizi
- 1. szint
- Készüléktípus: ennyooc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Re: Nokia N8-00
- These users thanked the author norbertvizi for the post:
- bobvosgy (2012-04-03 kedd 21:31:21)
- Rating: 2.63%
- bobomacleod
- Újonc
- Készüléktípus: n86
- Been thanked: 0
Ebbe kérnék segítséget: nem tudok új digital óra widgeteket telepíteni az N8-ra mert mindig azt irja ki hogy : beépített összetevő,telepítés nem lehetséges!
Most akkor wtf? Leszedni nem tudom az eredeti digital clockot mert nincs a telepitett filekban, hanem a webeszközökben lehet megtalalálni de onnan nem tudo m letörölni...
Szóval aki tud segítsen léccii! Vagyl ehet hogy ezek csak hackelt telón mennek?
Most akkor wtf? Leszedni nem tudom az eredeti digital clockot mert nincs a telepitett filekban, hanem a webeszközökben lehet megtalalálni de onnan nem tudo m letörölni...
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Igen! Általában az ilyen jellegű progik és widgetek csak hackelt telcsin futnak!bobomacleod írta:Ebbe kérnék segítséget: nem tudok új digital óra widgeteket telepíteni az N8-ra mert mindig azt irja ki hogy : beépített összetevő,telepítés nem lehetséges!
- bobvosgy
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G2 mini + N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 83 times
Köszönöm,kapásból 20 megát kipucolt a C-ről,összesen 60 megát törölt. Megvannak a hiányzó megabájtoknorbertvizi írta:futtasd le a mobile cleanert,itt van a letöltések között.letakarítja a szemetet(és csak azt)Csodálkozni fogsz mennyi megát felszabadít.
De azért vigyázni kell vele mert az összes üzenetet kitörölte,szerencsére semmi fontos nem volt benne
- norbertvizi
- 1. szint
- Készüléktípus: ennyooc
- Been thanked: 2 times
Üzenetet???Azt meg hogyan?Soha nem bántotta az üzeneteimet,de ahogy hallottam,másét sem!bobvosgy írta:Köszönöm,kapásból 20 megát kipucolt a C-ről,összesen 60 megát törölt. Megvannak a hiányzó megabájtoknorbertvizi írta:futtasd le a mobile cleanert,itt van a letöltések között.letakarítja a szemetet(és csak azt)Csodálkozni fogsz mennyi megát felszabadít.
De azért vigyázni kell vele mert az összes üzenetet kitörölte,szerencsére semmi fontos nem volt benne
- bobvosgy
- 2. szint
Hát nekem mindent kitörölt,bejövő,kimenőnorbertvizi írta: Üzenetet???Azt meg hogyan?Soha nem bántotta az üzeneteimet,de ahogy hallottam,másét sem!
- rapiddani
- 1. szint
- Készüléktípus: Lumia 920 white
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 8 times
Igen, ezt én is láttam, de az érdekes, hogy Nokia storeban is már a 2.0-át írja, viszont a frissítést nem adta ki. Azt mondja telepítve, és indítás...t65a írta:sziasztok!
elérhető a NOKIA TÉRKÉPEK PROGRAMCSOMAG 2.0
t65a
Lehet csak Beta labson van friss?
Taylor v2-es bellem van, a gyári térkép csomaggal...
Egyébként magának a térkép csomag verzióját nem lehet megnézni? A térképek program 3.08 as ami fent van nekem.
Nokia 3310 -> 3510i -> 6600 -> N80 -> E66 -> N8 -> Lumia 920 white
- bobvosgy
- 2. szint
Én sem értem Nekem a V3.09 van fent,a térkép verzió meg 02.45.110, kibocsátás dátuma 2012.02.13. De nem jelez frissítéstrapiddani írta: Egyébként magának a térkép csomag verzióját nem lehet megnézni? A térképek program 3.08 as ami fent van nekem.
A térkép csomag verzióját úgy tudod megnézni ha a naviban rámész a Térképbetöltő/Frissítések keresése és utánna kiírja hogy mizu
Vagyis PC-n Nokia Suite-re csatlakoztatáskor jelzett frissítést de csak a hangokat frissítette(5 mega) mást nem
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Mit kell a RomPacherben csinálni hozzá?bobvosgy írta:Köszönöm,kapásból 20 megát kipucolt a C-ről,összesen 60 megát törölt. Megvannak a hiányzó megabájtoknorbertvizi írta:futtasd le a mobile cleanert,itt van a letöltések között.letakarítja a szemetet(és csak azt)Csodálkozni fogsz mennyi megát felszabadít.
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
bobvosgy írta:Én sem értem Nekem a V3.09 van fent,a térkép verzió meg 02.45.110, kibocsátás dátuma 2012.02.13. De nem jelez frissítéstrapiddani írta: Egyébként magának a térkép csomag verzióját nem lehet megnézni? A térképek program 3.08 as ami fent van nekem.
A térkép csomag verzióját úgy tudod megnézni ha a naviban rámész a Térképbetöltő/Frissítések keresése és utánna kiírja hogy mizu
Vagyis PC-n Nokia Suite-re csatlakoztatáskor jelzett frissítést de csak a hangokat frissítette(5 mega) mást nem
Nekem jelzett tegnap,és meg is csinálta,de ugyan azokat írja ki mint itt fenn jeleztél! V3.09---02.45.110