Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
norbertvizi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: ennyooc
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: norbertvizi »

bobvosgy írta:Különböző okok miatt a telcsin kellet neteznem wifivel,azt vettem észre hogy fogy a helyem a C-n,kb 15 mb helyet foglalt el valami valahol :hmm2: Vegyesen használom a gyári böngészőt az operával.Létezik hogy ez is eltárolja a dolgokat?Keresgéltem hogy hol lehet de nem tudok rájönni.Régebben az 5800-án cashe töröl és jó volt de itt üres. :hmm2:
futtasd le a mobile cleanert,itt van a letöltések között.letakarítja a szemetet(és csak azt)Csodálkozni fogsz mennyi megát felszabadít. :yes:
These users thanked the author norbertvizi for the post:
bobvosgy (2012-04-03 kedd 21:31:21)
Rating: 2.63%
bobomacleod
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n86
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: bobomacleod »

Ebbe kérnék segítséget: nem tudok új digital óra widgeteket telepíteni az N8-ra mert mindig azt irja ki hogy : beépített összetevő,telepítés nem lehetséges!
Most akkor wtf? :D Leszedni nem tudom az eredeti digital clockot mert nincs a telepitett filekban, hanem a webeszközökben lehet megtalalálni de onnan nem tudo m letörölni...
Szóval aki tud segítsen léccii! Vagyl ehet hogy ezek csak hackelt telón mennek?
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

bobomacleod írta:Ebbe kérnék segítséget: nem tudok új digital óra widgeteket telepíteni az N8-ra mert mindig azt irja ki hogy : beépített összetevő,telepítés nem lehetséges!
Most akkor wtf? :D Leszedni nem tudom az eredeti digital clockot mert nincs a telepitett filekban, hanem a webeszközökben lehet megtalalálni de onnan nem tudo m letörölni...
Szóval aki tud segítsen léccii! Vagyl ehet hogy ezek csak hackelt telón mennek?
Igen! Általában az ilyen jellegű progik és widgetek csak hackelt telcsin futnak!
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Nem: Férfi
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

norbertvizi írta:futtasd le a mobile cleanert,itt van a letöltések között.letakarítja a szemetet(és csak azt)Csodálkozni fogsz mennyi megát felszabadít. :yes:
Köszönöm,kapásból 20 megát kipucolt a C-ről,összesen 60 megát törölt. :taps1: Megvannak a hiányzó megabájtok :taps2:
De azért vigyázni kell vele mert az összes üzenetet kitörölte,szerencsére semmi fontos nem volt benne :lol:
norbertvizi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: ennyooc
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: norbertvizi »

bobvosgy írta:
norbertvizi írta:futtasd le a mobile cleanert,itt van a letöltések között.letakarítja a szemetet(és csak azt)Csodálkozni fogsz mennyi megát felszabadít. :yes:
Köszönöm,kapásból 20 megát kipucolt a C-ről,összesen 60 megát törölt. :taps1: Megvannak a hiányzó megabájtok :taps2:
De azért vigyázni kell vele mert az összes üzenetet kitörölte,szerencsére semmi fontos nem volt benne :lol:
:o :o :o Üzenetet???Azt meg hogyan?Soha nem bántotta az üzeneteimet,de ahogy hallottam,másét sem! :no:
bobvosgy
2. szint
2. szint

norbertvizi írta: :o :o :o Üzenetet???Azt meg hogyan?Soha nem bántotta az üzeneteimet,de ahogy hallottam,másét sem! :no:
Hát nekem mindent kitörölt,bejövő,kimenő :hmm2:
rapiddani
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 920 white
Has thanked: 3 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: rapiddani »

t65a írta:sziasztok!

elérhető a NOKIA TÉRKÉPEK PROGRAMCSOMAG 2.0

t65a
Igen, ezt én is láttam, de az érdekes, hogy Nokia storeban is már a 2.0-át írja, viszont a frissítést nem adta ki. Azt mondja telepítve, és indítás...
Lehet csak Beta labson van friss?
Taylor v2-es bellem van, a gyári térkép csomaggal...
Egyébként magának a térkép csomag verzióját nem lehet megnézni? A térképek program 3.08 as ami fent van nekem.
Nokia 3310 -> 3510i -> 6600 -> N80 -> E66 -> N8 -> Lumia 920 white
bobvosgy
2. szint
2. szint

rapiddani írta: Egyébként magának a térkép csomag verzióját nem lehet megnézni? A térképek program 3.08 as ami fent van nekem.
Én sem értem :hmm2: Nekem a V3.09 van fent,a térkép verzió meg 02.45.110, kibocsátás dátuma 2012.02.13. De nem jelez frissítést :no:
A térkép csomag verzióját úgy tudod megnézni ha a naviban rámész a Térképbetöltő/Frissítések keresése és utánna kiírja hogy mizu :deal:

Vagyis PC-n Nokia Suite-re csatlakoztatáskor jelzett frissítést de csak a hangokat frissítette(5 mega) mást nem :hmm2:
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

bobvosgy írta:
Mit kell a RomPacherben csinálni hozzá?
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

bobvosgy írta:
rapiddani írta: Egyébként magának a térkép csomag verzióját nem lehet megnézni? A térképek program 3.08 as ami fent van nekem.
Én sem értem :hmm2: Nekem a V3.09 van fent,a térkép verzió meg 02.45.110, kibocsátás dátuma 2012.02.13. De nem jelez frissítést :no:
A térkép csomag verzióját úgy tudod megnézni ha a naviban rámész a Térképbetöltő/Frissítések keresése és utánna kiírja hogy mizu :deal:

Vagyis PC-n Nokia Suite-re csatlakoztatáskor jelzett frissítést de csak a hangokat frissítette(5 mega) mást nem :hmm2:

Nekem jelzett tegnap,és meg is csinálta,de ugyan azokat írja ki mint itt fenn jeleztél! V3.09---02.45.110 :blink:
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”