Nokia N9

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Nokia N9

Hozzászólás Szerző: Damir »

murder81 írta:sziasztok. követem az eseményeket, de még nem sikerült feltenni a NITDroidot, sajnos angol tudásom hiányos. Találtam egy videót amin egy gyerek felteszi az Androidot. Szeretném kérni ha lehet, hogy akit érdekel ez a művelet, nézze meg és írja le magyarul,mit hogyan kell, mert szerintem ha a későbbiekben kijön a teljes, jól működő verzió, azt is hasonlóképp kell majd feltenni és ne akkor kelljen heteket idegeskedni hogy sikerüljön feltenni. Ez szerintem sok emberkének jól jönne. Arról nem tudtok valamit, hogy WP7-et is lehet rá tenni majd? Mert láttam egy ilyen videót is, hogy a három egyszerre volt rajta, igaz nem mutatta be mind a három OS-t. Köszi. Ja itt a link: http://www.youtube.com/watch?v=_PPNOuMf ... e=youtu.be
Szombaton lefordítom ;)
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

lac3k írta:Sziasztok!

Valaki próbált már hordozható winchestert csatlakoztatni a telefonhoz. Működik? Le lehet játszani a videókat? Tervezem hogy veszek egy ilyet és jó lenne tudni hogy működik-e a kettő kombinációja?

Másik kérdés hogy hol tudom pontosan megnézni hogy az új szoftver milyen frissítéseket tartalmaz (magyar ha lehet)? Azért mert a frissítés után hibát írt ki de már nem emlékszem hogy mit és lehet pár dolog nem úgy működik ahogy kéne.

Köszönöm
Miért nem frissítetted le azonnal újra, miután kiírta a hibát? :roll:
Szerintem nem nagyon van magyar leírás, még nagyon angol se, mert egy csomó javítást összevonnak, és csak annyit mondanak, hogy van 500.
lac3k
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N9
Nem: Férfi
Has thanked: 55 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: lac3k »

Damir írta:

Valaki próbált már hordozható winchestert csatlakoztatni a telefonhoz. Működik? Le lehet játszani a videókat? Tervezem hogy veszek egy ilyet és jó lenne tudni hogy működik-e a kettő kombinációja?

Másik kérdés hogy hol tudom pontosan megnézni hogy az új szoftver milyen frissítéseket tartalmaz (magyar ha lehet)? Azért mert a frissítés után hibát írt ki de már nem emlékszem hogy mit és lehet pár dolog nem úgy működik ahogy kéne.

Köszönöm
Szerintem nem nagyon van magyar leírás, még nagyon angol se, mert egy csomó javítást összevonnak, és csak annyit mondanak, hogy van 500.
oké. A következőnél ezt fogom tenni :) de ha jól sejtem wifin keresztül már nem tudom újra csak gépről!? Az is gyanús hogy minden alkalmazásom, zenék, képek, beállítások, nevek szóval minden megmaradt. Normális?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

lac3k írta:
Damir írta:

Köszönöm
oké. A következőnél ezt fogom tenni :) de ha jól sejtem wifin keresztül már nem tudom újra csak gépről!? Az is gyanús hogy minden alkalmazásom, zenék, képek, beállítások, nevek szóval minden megmaradt. Normális?
Igen, megmarad minden elvileg. Én ezért szoktam Phoenix-el csinálni a dolgokat, az a tuti, ha újra van húzva az egész ;)
These users thanked the author Damir for the post:
lac3k (2012-04-01 vas. 16:17:41)
Rating: 2.63%
levy76
2. szint
2. szint
Has thanked: 2 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: levy76 »

Köszönöm
A Nokia N9 készülék szoftverének legfrissebb verziója: 30.2012.07-1

•Videóhívás támogatása a Gtalk alkalmazásban (beszerezhető a Nokia Áruházból)
•Mappák használatának támogatása az Alkalmazás nézetben
•Továbbfejlesztett kamera folyamatos (sorozat) móddal (3 kocka másodpercenként)
•Arcfelismerés a fényképekhez: könnyen nevekkel láthatja el az arcokat
•Új tulajdonságok az Autós navigávió szolgáltatásban útvonalopciók, kedvencek, sebességkorlátozási figyelmeztetések és az iránytű használata
•Üzenetfolyam nézet támogatása az E-mail alkalmazásban, valamint az Exchange-levelező (MfE) vállalati címjegyzéke (GAL). (Megjegyzés: A GAL aktiválása a Fiókokból lehetséges.)
•Lejátszási listák létrehozása és zeneszámok törlése a Zenelejátszóban
•Továbbfejlesztett előzmények nézet a webböngészőben
•Kiterjesztett másolás-beillesztés a web és a dokumentumok kezeléséhez
•Nyelvi támogatás a thai, héber, perzsa, vietnámi és kazah nyelvekhez
•Több száz új tulajdonság és használhatósággal kapcsolatos fejlesztés
These users thanked the author levy76 for the post:
lac3k (2012-04-01 vas. 16:08:01)
fotzegeil
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N9
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: fotzegeil »

Sziasztok!

Lenne egy kis gondom!
A "Beállítások/Készülék/Hívás/Hívásátirányítás" opción belül van 3 lehetőség (Ha foglalt, Ha nem válaszol, Ha ki van kapcsolva), melyeket kiszeretnék kapcsolni, de sajnos hiába húzom el a csúszkákat, hogy kikapcsoljam őket nem sikerül, mivel ha vissza lépek ugyanúgy bekapcsolva vannak!!!
Valaki tudna nekem ebben segíteni?

Előre is köszönöm!
Streyker
Újonc
Újonc
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: Streyker »

fotzegeil írta:Sziasztok!

Lenne egy kis gondom!
A "Beállítások/Készülék/Hívás/Hívásátirányítás" opción belül van 3 lehetőség (Ha foglalt, Ha nem válaszol, Ha ki van kapcsolva), melyeket kiszeretnék kapcsolni, de sajnos hiába húzom el a csúszkákat, hogy kikapcsoljam őket nem sikerül, mivel ha vissza lépek ugyanúgy bekapcsolva vannak!!!
Valaki tudna nekem ebben segíteni?

Előre is köszönöm!
Hy!
Hasonló problémám volt, ugyan egy 5800-val, de a lényeg valószínűleg ugyan az. Szolgáltatónál kellett nekem kikapcsoltatni(Telenor), szal egy próbát megér...
Remélem segítettem!
tidohado
1. szint
1. szint
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: tidohado »

Hehe... Jött le frissítés a Firefox-hoz. kell a francnak droid.. zabálja csak az aksit.. kinek hiányzik az?
These users thanked the author tidohado for the post:
borizoli (2012-04-01 vas. 18:40:06)
Soltee
2. szint
2. szint
Has thanked: 12 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: Soltee »

Működik valakinek a Firewall+ Pro?
Már többször ujratelepitettem, de nem csinál semmit.
zomi
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: zomi »

Frissités után a telefon, nem működik modemként! Látja a laptopot, sőt kapcsolatba is lép vele, minden hibaelhárítási tanácsot végrehajtottam de úgy tünik minden számítógépet ( másikon is kipróbáltam) "lelakatol"! Valamit elrontok megint, de mit???
Ha valaki tudna segíteni, nagyon köszönöm!!
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”