Nokia N9
- LaLi_87
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S3 Black
- Nem: Férfi
- Has thanked: 125 times
- Been thanked: 20 times
Re: Nokia N9
Azt en se tudom csak a tesztek alapjan sokat beszélnek rola hogy nincs olyan jo mint pl a SII-esnel. De hogy mi az 

-
- 1. szint
- Készüléktípus: N9
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 3 times
Nekem is felkerült a frissítés.
Apró észrevételek, újdonságok:
- ha lefelé húzással bezárok egy alkalmazást akkor lehúzás közben elsötétedik
- a twitter app sokkal jobb lett. Képet lehet feltölteni, helyet lehet megjelölni. Felhasználó barátabb
- a facebook is más lett. Az alkalmazásba belépve rögtön jelzi ha új értesítés, üzente érkezett. Itt megemlíteném hogy a fiók beállításoknál lehet választani hogy ha üzenet jön Facebookon azt is jelzi a értesítek képernyőn.
-galériában az arcokhoz nevet lehet megjelölni. Egyelőre csak olyat sikerült aki a névjegyzékben is szerepel
Egyébként nekem semmi nem törlődött. Se a képek, videók, zenék, alkalmazások. Minden megmaradt. Még a jelszavakat is megjegyezte az e-mailoknál is. Szóval semmi sem hiányzik. Ez normális?
Olvastam korábban hogy ha bezárok egy alkalmazást akkor be lehet állitani hogy ne a lehúzással záródjon be illetve hang jelzést is ad. Ezt hol találom?
Apró észrevételek, újdonságok:
- ha lefelé húzással bezárok egy alkalmazást akkor lehúzás közben elsötétedik
- a twitter app sokkal jobb lett. Képet lehet feltölteni, helyet lehet megjelölni. Felhasználó barátabb
- a facebook is más lett. Az alkalmazásba belépve rögtön jelzi ha új értesítés, üzente érkezett. Itt megemlíteném hogy a fiók beállításoknál lehet választani hogy ha üzenet jön Facebookon azt is jelzi a értesítek képernyőn.
-galériában az arcokhoz nevet lehet megjelölni. Egyelőre csak olyat sikerült aki a névjegyzékben is szerepel
Egyébként nekem semmi nem törlődött. Se a képek, videók, zenék, alkalmazások. Minden megmaradt. Még a jelszavakat is megjegyezte az e-mailoknál is. Szóval semmi sem hiányzik. Ez normális?
Olvastam korábban hogy ha bezárok egy alkalmazást akkor be lehet állitani hogy ne a lehúzással záródjon be illetve hang jelzést is ad. Ezt hol találom?
- lackaba
- 1. szint
- Készüléktípus: Lg GFLex+S4 Activ.
- Has thanked: 0
- Been thanked: 19 times
Lumia 800-nál is ugyan ez a probléma.Gyorsan meg szabadultam tőle.nmolnar írta:Szia!
Megnéztem nekem is látszik bal oldalon a lila csík, jobb oldalon a zöld csík. De csak a bőngészőben és engem egyáltalán nem zavar. Ha nem hívod fel a figyelmemet, talán észre sem veszem. Csak emiatt nem viszem szervízbe, mert amúgy teljesen meg vagyok vele elégedve.
Norbert
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Ha a csíkra csíkra írtad, akkor nekem nem az okozza, mivel nincs fent.Evo írta:Nekem N9-en azóta van csak, amióta feltelepítettem, a Home Screent.
Nekem két naptár van fent, és mindkettő szépen megjeleník....Soltee írta:valakinek sikerült valahogy megoldani, hogy a névnapokat megjelenitse a naptár?
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N9
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 10 times
Tudom, már egyszer írtad, de nekem sehogy nem sikerül több naptár megjelenítése.Damir írta:Nekem két naptár van fent, és mindkettő szépen megjeleník....Soltee írta:valakinek sikerült valahogy megoldani, hogy a névnapokat megjelenitse a naptár?
Megnéztem a google naptáramat és be van ott kapcsolva a "más naptárak" "névnapok" és ott a google oldalán ki is írja őket.
Beírtam a CalDAV-ba is, de csak és kizárólag a "Saját naptár"-at szedi le.
Hiába nézem meg a google oldalon a HTML címsort, hiába írom be az új CalDAV-ba, hibát ír...
Ennyira elbénázok valamit???????
Te is a "más naptárak"-at használod, vagy bemásolgattad a "Saját naptár-ba??? Mert úgy működik, mivel azt leszedi, de egyesével biztos nem fogom bemásolgatni.... 1 hetet is épp elég volt.
Az andriodon mikor beírtam a google címem, ott megkérdezte melyik naptárakat szedje le.
Lécci írd le pontosan mit állítottál be!!!
Köszi!
Ja és esetleg nem tud valaki olyan progit rá, amivel nyomtatni lehet? Wifis nyomtatóval.. Már mindegyik mobil szoft. képes rá.
Gondolom ez is csak progi kérdése...
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Oh,bocs, én azt hittem, hogy a naptárral van gond, elfelejtettem, hogy a google szinkronnal.... :/
- DonLazlo
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N9 Cyan
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 0
Nekem is gond volt a képernyőmmel valamitől a színek negatívan jelentek meg és csikósodott a képernyő és nem érzékelt semmit. szerviz lett belőle és egy 1nap alatt kicserélték. ha több N9nél jelentkezik a gond akkor széria hiba lesz.... :/
3210>3310>5510>3410>3510i>6610i>3300>6600>6630>6300>5800XM>N900>N8>N9
- Damir
- Kiemelt 6. szint
2 napja tapasztaltam ugyanezt fél pillanatra. Akkor nekem is szerviz lesz belőle valamikor....DonLazlo írta:Nekem is gond volt a képernyőmmel valamitől a színek negatívan jelentek meg és csikósodott a képernyő és nem érzékelt semmit. szerviz lett belőle és egy 1nap alatt kicserélték. ha több N9nél jelentkezik a gond akkor széria hiba lesz.... :/