Egy próbát megérne!MrAngelo írta:
...Mehet. Bár nem vagyok benne biztos, hogy nagyon foglalkoznának vele...
Vagy hetente rájuk küldeni az esetleges kiegészítésekkel.
Egy próbát megérne!MrAngelo írta:
...Mehet. Bár nem vagyok benne biztos, hogy nagyon foglalkoznának vele...
Azért szerintem ez egy eléggé nagy bug...csokabi írta:Sziaatomka írta:Sziasztok.
Bellére frissitettem, és azóta ha bármilyen bluetooth-os eszközt használok, a hangtárcsázás funkciónál nincs a tilinkózós hang ami után beszélni kell.
Eléggé zavaró, mert főleg autóban használnám ezt, és nem tudom mikor nyissam ki a számat.
Valaki tud rá megoldást??
Köszi.
Sajnos nem tudok segíteni csak megerősíteni tudom az észrevételedet. Nekem amikor a telefon kapcsolódik a fülesemhez akkor van hiányérzetem. Csak az egyik hang van meg a kettő közül ami a sikeres kapcsolódást jelezte. Annán még megvolt mind a kettő.
Üdv Cs
Igen.A Phoenixszel.pana40 írta:Üdv!! Ha független a Bellém a t-s Bellét rá tudom rakni???(T-Mobilos vagyok)!!??
Üdv!! Csak azzal???Nokia???farkas-laci írta:Igen.A Phoenixszel.pana40 írta:Üdv!! Ha független a Bellém a t-s Bellét rá tudom rakni???(T-Mobilos vagyok)!!??
Üdv!! Csak azzal???Nokia???[/quotpana40 írta:farkas-laci írta:Igen.A Phoenixszel.pana40 írta:Üdv!! Ha független a Bellém a t-s Bellét rá tudom rakni???(T-Mobilos vagyok)!!??
Nekemis hiányzott az a hang hogyha beszélni akartam. Én úgy oldottam meg hogyha kapcsolódik a bluetooth headset akkor automatikusan a headset üzemmódot választja ki, és így jön a figyelmeztető hang hogy mikor kell beszélni.atomka írta:Azért szerintem ez egy eléggé nagy bug...csokabi írta:Sziaatomka írta:Sziasztok.
Bellére frissitettem, és azóta ha bármilyen bluetooth-os eszközt használok, a hangtárcsázás funkciónál nincs a tilinkózós hang ami után beszélni kell.
Eléggé zavaró, mert főleg autóban használnám ezt, és nem tudom mikor nyissam ki a számat.
Valaki tud rá megoldást??
Köszi.
Sajnos nem tudok segíteni csak megerősíteni tudom az észrevételedet. Nekem amikor a telefon kapcsolódik a fülesemhez akkor van hiányérzetem. Csak az egyik hang van meg a kettő közül ami a sikeres kapcsolódást jelezte. Annán még megvolt mind a kettő.
Üdv Cs
A tartóba berakott telefon kijelzője sötét, és nem látni egyáltalán, hogy mikor mit csinál...
Eddig legalább( ha nem is láttem) hallottam, hogy mikor reagál a gombra, most meg csak úgy tudom használni,
hogy kikapcsolom a képernyőzárat, és akkor látom mikor kezd el futni a csik....
Amúgy nem hiszem, hogy foglalkoznának "kisemberek" problémájával...akkor van esélyünk, ha valami komolyabb helyről jön nekik panasz...
[/quote][/quote]pana40 írta:Üdv!! Ha független a Bellém a t-s Bellét rá tudom rakni???(T-Mobilos vagyok)!!??