Igen,az és valamiért nem látja a program.bobvosgy írta:menü/beállítások//kapcsolatok/usb itt a nokia ovi suite az alapértelmezett?csabai22 írta:Sziasztok!A kérdésem nem az N8 kapcsolatos csak nem tudom hol tegyem fel.A Nokia suite valamiért nem akarja látni a telefont.A teló kiírja,hogy csatlakoztatva és a számítógépen is megtalálom a meghajtók között.Mi lehet a gond?Már újra telepítettem a programot a gépen és még sem.
Nokia N8-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Note4
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia N8-00
- bobvosgy
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G2 mini + N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 83 times
Dátum szerint sorba van az nem elég?Szabi46 írta:Hát ez elég szánalmasra sikerült, hogy átkerültek a képek a DCIM-mappába és külön kategorizálva sincsenek hónapok szerint, mint a Belle előtt normális módon :S
Van erre valami megoldás?
-
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G5+Lumia 950XL+Sg.S7 edge
- Nem: Nő
- Has thanked: 172 times
- Been thanked: 50 times
Nem semmi ilyen nincs. Már mindent átnéztem. Csinálok egy resetet talán az segít. Köszi a választ.bobvosgy írta:Nem tudom hogy neked miért olvassa fel autómatikusan,nekem nem olvas csak ha rábökök hogy meghalgatás.De a telefonmenüben van egy olyan hogy Üzen.olvasó lehet hogy ott kell off-olni valamit Nincs valami program külön rátöltve ami üzeneteket kezel?kakuk100 írta:Sziasztok!
Pár oldallal előbb kérdeztem, hogy hogyan tudnám kikapcsolni az SMS felolvasót mert nagyon zavar, hogy minden SMS-t felolvas, de nem kaptam választ.
Nem tudna valaki mégis segíteni?
Köszönöm!
Üdv.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8+ Lumia 930
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Sziasztok.
Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy honnan tudnám meg a n8 belle vodafone-os PC- kódját.
Vagy hogy tudnám visszarakni azt mert szervizbe kellene vinnem.
Phoenix-el szerettem volna felrakni újra a belle-t mert sok szemét maradt rajta. Annyira jól sikerült hogy csak a skand. verzióval sikerült újra életet varázsolni bele.
ezt sikerült felraknom: Anna 025.007 Pc:059d8j4 ha így nokia sute-re rakom és ott frissítem nem veszti el a garanciáját?
Köszi
Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy honnan tudnám meg a n8 belle vodafone-os PC- kódját.
Phoenix-el szerettem volna felrakni újra a belle-t mert sok szemét maradt rajta. Annyira jól sikerült hogy csak a skand. verzióval sikerült újra életet varázsolni bele.
ezt sikerült felraknom: Anna 025.007 Pc:059d8j4 ha így nokia sute-re rakom és ott frissítem nem veszti el a garanciáját?
Köszi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shrek80 2012-03-06 kedd 20:15:56-kor.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia N8-00
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy amikor a T-mobilos N8-ast frissitettem Bellére az valami féle másolatot csinált a C-röl az E meghajtora NOKIA_BELLE és NOKIA BELLE(2) néven, szoval az érdekelne hogy ezeket a mappákat törölhetem vagy kell a Bellének?
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 24 times
Visszakerül a gyári szoft és kész. Észre sem veszik. A PC maradt a gyári azt nem tudod átírni.shrek80 írta:Sziasztok.
Köszi
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
Sziasztok!
Én még nem tettem fel a bellé-t, tanakodom még. Az lenne a kérdésem, hogy a sima symbian 3 verzióban a napló alkalmazásban rögzítette a netre lépés idejét, és adatforgalmát is. Nos ez annán már nem volt meg, pedig nekem nagyon kellett volna. A bellé-n van, vagy nincs ezen része a naplóban???
Köszi.
Én még nem tettem fel a bellé-t, tanakodom még. Az lenne a kérdésem, hogy a sima symbian 3 verzióban a napló alkalmazásban rögzítette a netre lépés idejét, és adatforgalmát is. Nos ez annán már nem volt meg, pedig nekem nagyon kellett volna. A bellé-n van, vagy nincs ezen része a naplóban???
Köszi.
-
- Újonc
- Nem: Nő
Sziasztok! Tud valaki nekem segíteni? Rátettem az N8-ra a Belle-t Nokia Suite-tal, és nincs benne magyar nyelv.
Hogy lehet ezt megoldani?
Nem vagyok sajnos nagy guru hozzá... Van valami egyszerű megoldás?
-
- 2. szint
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 24 times
Valószínűleg nem magyar származású a telefonod,csak feltették rá a magyar szoftvert,most viszont a telefonnak megfelelő szoftvert rakott rá a suite a product kódja alapján. Fel tudod tenni rá a magyar szoftvert a navifirm és a phoenix programok segítségével.vivcsi írta:Sziasztok! Tud valaki nekem segíteni? Rátettem az N8-ra a Belle-t Nokia Suite-tal, és nincs benne magyar nyelv.
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Pincebogar írta:Sziasztok!
Köszi.
A naplózásnak ezen része a belléből is hiányzik!