Nekem minden megmaratt a frissítés után.lac3k írta:A szoftverfrissítés még mindig azzal jár hogy minden eltűnik a telóról gondolom. Viszont az alkalmazások akkor újra le kell töltenem egyesével majd?
Egyébként ha valakit érdekel itt van pár videó az új szoftverről: http://www.youtube.com/user/puhelinvert ... ture=watch
Nokia N9
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N9
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 17 times
Re: Nokia N9
- hercsi
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 930 Black
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 7 times
Kérdéses hogy telepítettél-e fel olyan programot/játékot ami nincs fenn ovin?levy76 írta:Nekem minden megmaratt a frissítés után.lac3k írta:A szoftverfrissítés még mindig azzal jár hogy minden eltűnik a telóról gondolom. Viszont az alkalmazások akkor újra le kell töltenem egyesével majd?
Egyébként ha valakit érdekel itt van pár videó az új szoftverről: http://www.youtube.com/user/puhelinvert ... ture=watch
N73 White->N79 Grey->N97 mini CB Hacked ROM->Nokia N9 Black 64Gb-> Nokia Lumia 930 Black
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E52 N9
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 16 times
- Kapcsolat:
Kérdéses hogy telepítettél-e fel olyan programot/játékot ami nincs fenn ovin?[/quotehercsi írta:levy76 írta:Nekem minden megmaratt a frissítés után.lac3k írta:A szoftverfrissítés még mindig azzal jár hogy minden eltűnik a telóról gondolom. Viszont az alkalmazások akkor újra le kell töltenem egyesével majd?
Pl Opera mini piros felkijáltó jel az alkalmazás kezelöben de volt más is ,már nem tudom pontosan leirni. Volt pár progi ezért is csináltam egy készülék tartalom törlést.Majd ujra raktam azokat a progikat.
-
- 2. szint
Szerintem igen,igaz nem sok.hercsi írta:Kérdéses hogy telepítettél-e fel olyan programot/játékot ami nincs fenn ovin?levy76 írta:Nekem minden megmaratt a frissítés után.lac3k írta:A szoftverfrissítés még mindig azzal jár hogy minden eltűnik a telóról gondolom. Viszont az alkalmazások akkor újra le kell töltenem egyesével majd?
-
- 2. szint
Fel akarok csatlakozni a"Nokia link-re" de mindig azt írja a készülék zárolva van.
Mi ért van ez?
Mit lehet csinállni ezzel?
Mi ért van ez?
Mit lehet csinállni ezzel?
- hercsi
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 930 Black
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 7 times
Na időközben megjelent nekem is a frissítés (nem Magyarországról származik azért csak most).
nekem semmi sem tűnt el és nem is jelez semmit se piros felkiáltójellel, csodás lett
.
Bár egykét dolgot le kellet törölnöm mert azt írta hogy nincs elég hely a frissítéshez.
nekem semmi sem tűnt el és nem is jelez semmit se piros felkiáltójellel, csodás lett

Bár egykét dolgot le kellet törölnöm mert azt írta hogy nincs elég hely a frissítéshez.
N73 White->N79 Grey->N97 mini CB Hacked ROM->Nokia N9 Black 64Gb-> Nokia Lumia 930 Black
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Pajtások! Akiknek már a PR1.2 van fent, és előzőleg .mkv fájlokat (H.264 kódolással) próbálgatott, de nem játszotta le, valamint ideje engedi, akkor próbálja ki újból azokat, mert állítólag a PR1.2-ben javítottak az említett kódolású fájlok lejátszásán! Infókat várom
!

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N9 PR1.2
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Hi. Ma en is tagja lettem eme kis csapatnak.A galaxy s2-m csereltem N9-re.Majd elvalik,hogy jo dontes volt e.
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Megcsináltam a frissitéseket, de továbbra sem jó a térképek, autóval alakalmazás, nem ismer helyeket.
Pl. batthyányi utcát keresek Budapest közepén és csak kettőt talál: Kistarcsán és Budakeszin , a másik 20-at nem látja.
Tud valaki segíteni mit csinálok rosszul, vagy honnan telepítsek egy jó alkalmazást. Közel sem vagyok fejlesztő, csak egy használó!
Pl. batthyányi utcát keresek Budapest közepén és csak kettőt talál: Kistarcsán és Budakeszin , a másik 20-at nem látja.
Tud valaki segíteni mit csinálok rosszul, vagy honnan telepítsek egy jó alkalmazást. Közel sem vagyok fejlesztő, csak egy használó!
- Pokos
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N9 + Nokia N86
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
próbáld meg helyesn beírni..zomi írta:Megcsináltam a frissitéseket, de továbbra sem jó a térképek, autóval alakalmazás, nem ismer helyeket.

"Batthyány" sokat segít....