Nokia N9

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
levy76
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N9
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 17 times

Re: Nokia N9

Hozzászólás Szerző: levy76 »

lac3k írta:A szoftverfrissítés még mindig azzal jár hogy minden eltűnik a telóról gondolom. Viszont az alkalmazások akkor újra le kell töltenem egyesével majd?
Egyébként ha valakit érdekel itt van pár videó az új szoftverről: http://www.youtube.com/user/puhelinvert ... ture=watch
Nekem minden megmaratt a frissítés után.
hercsi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 930 Black
Has thanked: 10 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: hercsi »

levy76 írta:
lac3k írta:A szoftverfrissítés még mindig azzal jár hogy minden eltűnik a telóról gondolom. Viszont az alkalmazások akkor újra le kell töltenem egyesével majd?
Egyébként ha valakit érdekel itt van pár videó az új szoftverről: http://www.youtube.com/user/puhelinvert ... ture=watch
Kérdéses hogy telepítettél-e fel olyan programot/játékot ami nincs fenn ovin?
N73 White->N79 Grey->N97 mini CB Hacked ROM->Nokia N9 Black 64Gb-> Nokia Lumia 930 Black
csacsi67
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E52 N9
Has thanked: 1 time
Been thanked: 16 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: csacsi67 »

hercsi írta:
levy76 írta:
Kérdéses hogy telepítettél-e fel olyan programot/játékot ami nincs fenn ovin?[/quote
Pl Opera mini piros felkijáltó jel az alkalmazás kezelöben de volt más is ,már nem tudom pontosan leirni. Volt pár progi ezért is csináltam egy készülék tartalom törlést.Majd ujra raktam azokat a progikat.
levy76
2. szint
2. szint

hercsi írta:
levy76 írta:
Kérdéses hogy telepítettél-e fel olyan programot/játékot ami nincs fenn ovin?
Szerintem igen,igaz nem sok.
levy76
2. szint
2. szint

Fel akarok csatlakozni a"Nokia link-re" de mindig azt írja a készülék zárolva van.

Mi ért van ez?
Mit lehet csinállni ezzel?
hercsi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 930 Black
Has thanked: 10 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: hercsi »

Na időközben megjelent nekem is a frissítés (nem Magyarországról származik azért csak most).
nekem semmi sem tűnt el és nem is jelez semmit se piros felkiáltójellel, csodás lett :whaaa: :taps2: .
Bár egykét dolgot le kellet törölnöm mert azt írta hogy nincs elég hely a frissítéshez.
N73 White->N79 Grey->N97 mini CB Hacked ROM->Nokia N9 Black 64Gb-> Nokia Lumia 930 Black
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

Pajtások! Akiknek már a PR1.2 van fent, és előzőleg .mkv fájlokat (H.264 kódolással) próbálgatott, de nem játszotta le, valamint ideje engedi, akkor próbálja ki újból azokat, mert állítólag a PR1.2-ben javítottak az említett kódolású fájlok lejátszásán! Infókat várom ;)!
nbukta
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N9 PR1.2
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: nbukta »

Hi. Ma en is tagja lettem eme kis csapatnak.A galaxy s2-m csereltem N9-re.Majd elvalik,hogy jo dontes volt e.
zomi
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: zomi »

Megcsináltam a frissitéseket, de továbbra sem jó a térképek, autóval alakalmazás, nem ismer helyeket.
Pl. batthyányi utcát keresek Budapest közepén és csak kettőt talál: Kistarcsán és Budakeszin , a másik 20-at nem látja.
Tud valaki segíteni mit csinálok rosszul, vagy honnan telepítsek egy jó alkalmazást. Közel sem vagyok fejlesztő, csak egy használó!
Pokos
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N9 + Nokia N86
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Pokos »

zomi írta:Megcsináltam a frissitéseket, de továbbra sem jó a térképek, autóval alakalmazás, nem ismer helyeket.
Pl. batthyányi utcát keresek Budapest közepén és csak kettőt talál: Kistarcsán és Budakeszin , a másik 20-at nem látja.
Tud valaki segíteni mit csinálok rosszul, vagy honnan telepítsek egy jó alkalmazást. Közel sem vagyok fejlesztő, csak egy használó!
próbáld meg helyesn beírni.. ;)
"Batthyány" sokat segít....
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”