Nokia N8-00
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Nem: Férfi
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Re: Nokia N8-00
NortonHack néven keress rá így könnyebben megtalálodFejvadasz írta:Sziasztok.
Melyik Hack mukodik rendesen BELLE n, amivel a telefon tud szignozni? Probaltam az UMU felet ami Annan ment de Bellen nem tudtam megoldani. Reszletes telepitesi leirassal szeretnek egy progit. Elore is koszonom. Kozben en is keresem hatha rabukkanok.

Ha jól emlékszem pont ebben a topikban felsorolták, kicsit lapozz vissza vagy keresőbe írd be, több programot is javasoltak.sompetike írta:mi a neve annak hivásrögzitö programnak ami fut belle-n is?
thx.

- Rating: 2.63%
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
BoldBeast_Call_Recorder_sompetike írta:mi a neve annak hivásrögzitö programnak ami fut belle-n is?
thx.
Én ezt használom!

viewtopic.php?p=267441#p267441
Van több is!
- Rating: 2.63%
-
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G5+Lumia 950XL+Sg.S7 edge
- Nem: Nő
- Has thanked: 172 times
- Been thanked: 50 times
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem a Belle-el kapcsolatban, hogy újabban ha SMS-kapok mindig felolvassa egy szörnyű hangon. Hogyan lehetni kikapcsolni? Már mindenhol kerestem, de nem találom. Bocsi ha már volt róla szó.
Köszi!
Üdv:
Az lenne a kérdésem a Belle-el kapcsolatban, hogy újabban ha SMS-kapok mindig felolvassa egy szörnyű hangon. Hogyan lehetni kikapcsolni? Már mindenhol kerestem, de nem találom. Bocsi ha már volt róla szó.
Köszi!
Üdv:

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N82
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Valaki tud valami jó webkamera programot? Ezt a Mobiolát használtam eddig, XPn szépen működött is, de Vistán már nem akar menni. Ha tudtok erre megoldást, vagy másik használható progit, akkor pls osszátok meg velem.
- bazy
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
- Has thanked: 495 times
- Been thanked: 163 times
Igen, ott van az EpoCam, innen leszedheted, én is ezt használom: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=43387Balage írta:Valaki tud valami jó webkamera programot? Ezt a Mobiolát használtam eddig, XPn szépen működött is, de Vistán már nem akar menni. Ha tudtok erre megoldást, vagy másik használható progit, akkor pls osszátok meg velem.

Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis
gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! 
MEGOSZTÁSOM
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis

MEGOSZTÁSOM
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
Felraktam a NortonHack-ot a telefonomra, de kellene a C:sys mappába egy bin mappát csinálnom, de nem engedi. T-s soft van rajta. Hogy csináljam? Az Annán nem volt probléma. Előre is kösziönöm!
- ssgt
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 2 times
Hello!
Belle-en, hogy lehet azt beállítani, hogy az ismert wi-fi-s hálózatra amennyiben elérhető automatikusan csatlakozzon a telefon?
Belle-en, hogy lehet azt beállítani, hogy az ismert wi-fi-s hálózatra amennyiben elérhető automatikusan csatlakozzon a telefon?
- mrgold
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8-00
" Felraktam a NortonHack-ot a telefonomra, de kellene a C:sys mappába egy bin mappát csinálnom, de nem engedi. T-s soft van rajta. Hogy csináljam? Az Annán nem volt probléma. Előre is kösziönöm!"
Nekem ez műkszik, ma csináltam meg.
http://www.nokiavnn.com/2012/02/hack-no ... orton.html
(Ha szükséges fordíttasd le a gúglival az oldalt)
Nekem ez műkszik, ma csináltam meg.
http://www.nokiavnn.com/2012/02/hack-no ... orton.html
(Ha szükséges fordíttasd le a gúglival az oldalt)
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
A C:\sys-ben már gyárilag van bin mappa, úgyhogy olyat nem tudsz létrehozni. De azt tudni kell, hogy a sys egy rendszermappa, amit csak akkor láthatsz, ha hackelted a készüléket és olyan fájlkezelőt használsz, amelyben beállítható, hogy mutassa a rendszermappákat (pl. X-plore, vagy FileBrowser).NokiaN8 írta:Felraktam a NortonHack-ot a telefonomra, de kellene a C:sys mappába egy bin mappát csinálnom, de nem engedi. T-s soft van rajta. Hogy csináljam? Az Annán nem volt probléma. Előre is kösziönöm!