Nokia N9
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: Nokia N9
Szoftvert a Nokia Software frissítővel, térképet szerintem csak Wifin tudsz leszedni.zomi írta:Az Lenne a kérdésem, hogy WIFI nélkül, hogy tudom frissíteni a szoftvert, vagy a térképeket?
Előre is köszönöm!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 6 times
- Kapcsolat:
Akkor mi volt a térkép frissítésekben? Úgy gondoltam a program, csak hibajavításokat tartalmazott? Kb. mikorra várható az új szoft amivel jön az új jobb térképek szoftver is? Mert akkor azt még csak megvárom...
- Pokos
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N9 + Nokia N86
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Kevés app és hasztalan?!djzolko írta:borizoli írta: Hali! Ha rám gondoltál: nem észt osztottam, nem szokásom. Kérdeztek egy topikban nyilvánosan, én pedig leírtam, hogy mi alapján választottam én a kettő közül, ugyanis ugyanez volt a dilemmám, hogy n8 után n9, vagy Lumia 800? Ahhoz pedig nem kell birtokolni az n9-et, hogy lássam, kevés app van rá, és ezek nagyrésze számomra teljesen hasztalan. Ez viszont nem a hardver hibája.

Én azon szarok be mikor a IOS es és az Droidos cimbik mutatják a idiótábbnál idiótább alkalmazásokat.. "Nézd má, új öngyújtó app, úúú " Tényleg hasznosak ...

Nekem nem kell 40millio app, elég az a 10 amit használok de az működjön jól... a többi felesleges pénzkidobás ha esetlegesen fizetős lenne..

- Rating: 2.63%
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
A térképfrissítés a térképre vonatkozik, nem a programra. A következő szoftver elvileg február végén jön, de nem tudom benne lesz-e.liqquid írta:Akkor mi volt a térkép frissítésekben? Úgy gondoltam a program, csak hibajavításokat tartalmazott? Kb. mikorra várható az új szoft amivel jön az új jobb térképek szoftver is? Mert akkor azt még csak megvárom...
-
- 1. szint
- Kapcsolat:
Hát ha nem lesz akkor a navigáció az kb. olyan mintha nem is lenne, mint kb. a Google maps navigációja... vanni van, de sokat nem ér...
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N9
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 3 times
A navigáció hibáival egyetértek. Legutóbb úgy kerültem ki a hibát hogy mindig addig terveztettem az útvonalat amíg nem vitt fel az autópályára. Onnan megint és megint. Nagyon macerás így. De ezt a hibát leszámítva jól működik.
Nekem olyan kérdésem lenne hogy a névjegyzékekben a születési dátumokat felvettem de a naptárban nem jeleníti meg. Találtam egy programot (MeeBirthdays) ami ha jól értettem áthelyezi a naptárba de sajnos angol és nem tudtam lefordítani úgy hogy érthető legyen számomra.
Így csak pár db került át nem az összes ráadásul az értesítések képernyőn meg se jeleníti.
Nekem olyan kérdésem lenne hogy a névjegyzékekben a születési dátumokat felvettem de a naptárban nem jeleníti meg. Találtam egy programot (MeeBirthdays) ami ha jól értettem áthelyezi a naptárba de sajnos angol és nem tudtam lefordítani úgy hogy érthető legyen számomra.

-
- 1. szint
- Kapcsolat:
Igazábol az a baj, hogy vannak ugye nem fizetős szakaszok is de így ki se tudja szűrni az ember ha nem ismeri az útvonalat, ha meg ismeri akkor ugye nem kell GPS... szóval kaki...lac3k írta:A navigáció hibáival egyetértek. Legutóbb úgy kerültem ki a hibát hogy mindig addig terveztettem az útvonalat amíg nem vitt fel az autópályára. Onnan megint és megint. Nagyon macerás így. De ezt a hibát leszámítva jól működik.
Nekem olyan kérdésem lenne hogy a névjegyzékekben a születési dátumokat felvettem de a naptárban nem jeleníti meg. Találtam egy programot (MeeBirthdays) ami ha jól értettem áthelyezi a naptárba de sajnos angol és nem tudtam lefordítani úgy hogy érthető legyen számomra.Így csak pár db került át nem az összes ráadásul az értesítések képernyőn meg se jeleníti.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8-00+N9
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 17 times
http://store.ovi.com/content/257468
Kijött a Firefox is. Majd egy órát nyúztam és megdöbbentően jó.
Itt rögtön meg is jegyzem, hogy ne mobilnettel próbáljátok, mert mindent betölt, mint egy asztali böngésző.
Van még mit finomítani, de a flash támogatás nagyon meggyőzött. Egyedül a tördelés nem az igazi, de van szöveg másolás meg hasonló finomságok. Nyomattam egy HTML5 tesztet is vele amin Egy nagy aranykoronával kísérve maga mögé utasította az összes mobil böngészdét.
Itt is egy megjegyzés: a wp7 az utolsó helyen van a listában és a lumia csak OTHERS-ként van megemlítve
Most nézegettem az áruházat és elég sok progi jött ki megint. Vannak hasztalanok meg vannak hd játékok is. Remélem az 1.2 hamar kijön és az egyetlen (nálam felmerülő) nyűgjét kijavítják, vagyis az akksi kezelést. Talán ez az egyetlen idegesítő hibája a rendszernek, de nem panaszkodhatok, mert a 2 napot ki szokta bírni. Meg közben eszembe jutott a fent említett navi program amit talán finomítanak, mert ott tényleg szegényes a választék a beállításokban.(bár engem nem zavart eddig, mert amikor használtam nem volt kizáró ok a pálya és a fizetős utak.)
Kijött a Firefox is. Majd egy órát nyúztam és megdöbbentően jó.
Itt rögtön meg is jegyzem, hogy ne mobilnettel próbáljátok, mert mindent betölt, mint egy asztali böngésző.
Van még mit finomítani, de a flash támogatás nagyon meggyőzött. Egyedül a tördelés nem az igazi, de van szöveg másolás meg hasonló finomságok. Nyomattam egy HTML5 tesztet is vele amin Egy nagy aranykoronával kísérve maga mögé utasította az összes mobil böngészdét.

Itt is egy megjegyzés: a wp7 az utolsó helyen van a listában és a lumia csak OTHERS-ként van megemlítve

Most nézegettem az áruházat és elég sok progi jött ki megint. Vannak hasztalanok meg vannak hd játékok is. Remélem az 1.2 hamar kijön és az egyetlen (nálam felmerülő) nyűgjét kijavítják, vagyis az akksi kezelést. Talán ez az egyetlen idegesítő hibája a rendszernek, de nem panaszkodhatok, mert a 2 napot ki szokta bírni. Meg közben eszembe jutott a fent említett navi program amit talán finomítanak, mert ott tényleg szegényes a választék a beállításokban.(bár engem nem zavart eddig, mert amikor használtam nem volt kizáró ok a pálya és a fizetős utak.)
E51>5140i>E65>5800XM>C7-00>N8-00+N9
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N9
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Van egy olyan észrevételem, hogy amikor SMS-t írok és az alábbi: "á, í, ó, ő, ú, ű" ékezetes magánhangzók valamelyikét írom, akkor azok az alap 1 helyett sajnos 91 karakterszámot foglalnak!!!
Viszont az "é" ékezetes magánhangzó esetén normálisan csak 1 karakterszámot foglal el!
Erre valami megoldást tudtok azon kívül, hogy ne használjam az ékezeteket?
Lenne még egy olyan kérdésem is, hogy tudtok valami alkalmazást a telefonra, mellyel GPS jel nélkül (mivel gyárban a telefonon található "Autóval" alkalmazást használva nem mért) le lehetne mérni a sétálva megtett távot (anno ajánlották itt a fórumon a Sports Trackert, de az össze vissza mért!)?
Illetve még mindig fennt áll az a kérdésem is, hogy valami jó képlopó programot tudtok a telefonra (pl. PC-re: TechSmith Snagit)?
Válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Üdv.: fotzegeil
Van egy olyan észrevételem, hogy amikor SMS-t írok és az alábbi: "á, í, ó, ő, ú, ű" ékezetes magánhangzók valamelyikét írom, akkor azok az alap 1 helyett sajnos 91 karakterszámot foglalnak!!!
Viszont az "é" ékezetes magánhangzó esetén normálisan csak 1 karakterszámot foglal el!

Erre valami megoldást tudtok azon kívül, hogy ne használjam az ékezeteket?
Lenne még egy olyan kérdésem is, hogy tudtok valami alkalmazást a telefonra, mellyel GPS jel nélkül (mivel gyárban a telefonon található "Autóval" alkalmazást használva nem mért) le lehetne mérni a sétálva megtett távot (anno ajánlották itt a fórumon a Sports Trackert, de az össze vissza mért!)?
Illetve még mindig fennt áll az a kérdésem is, hogy valami jó képlopó programot tudtok a telefonra (pl. PC-re: TechSmith Snagit)?
Válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Üdv.: fotzegeil