Köszönöm az infót, az N97-esnél a főzött rom feltevésével a phoenix mindent leformázott, de akkor majd manuálisan formázok.john33 írta:bladehu2 írta:a phoenix egyáltalán nem nyúl az E: -hez (meg az F: -hez sem). ott neked kell kézzel leformáznod vagy törölnöd mass storage módban a private,sys,system,resource mappákat.john33 írta:Köszönöm, akkor marad a phoenix-es verzió, az tutira lepucolja a C+E-t is, ha elszánom magam az újratelepítésekhez (fél nap minimum, ahogy számolom).
Nem találom a X-plore-ban a játékkimentésekhez a private/...... mappákat, pedig DrWeB+Rompather+ és az x-plore-ban is rejtett fájlok megjelenitése, rom meghajtók megjelenitése, ram meghajtók megjelenitése, rendszer fájlok megjelenitése ki van pipálva kezdetek óta... a C-n van private mappa, de teljesen üres...
ha nincs a private-ben semmi akkor nem működik az open4all patch-ed.
Működik rendesen végre az open4all path, múltkor véletlenül kivettem a pipát, az én hibám
Mielőtt nekifognék a frissítésnek, 3 játék esetében, amiknek ki akarom menteni az állásait, ezt találtam:
Angry Birds: 20030e51
Angry Birds Seasons: 20030e52
Angry Birds Rio: 2003b21f
almappák viszont teljesen üresek, 0kb
Valamelyik kedves fórumtárs megnézné nekem, hogy a saját telefonján is üresek ezek a mappák vagy van benne valamiféle mentés-féle, illetve melyik private mappában bújnak meg a mentések?
Mielőtt elvész minden az Annáról, és kezdem elölről a telepítéseket, legalább az Angry Birds-állásaimat szeretném kimenteni és visszatenni a Bellére.
Köszönöm szépen előre is!