igen! 802.11 b/g/ncsocso73 írta:Üdv. Még mindik küzdök. WI-Fi -met felismeri. csatlakozás folyamatban majd csatlakozás sikertelen. Tegnap csatlakozott, ma nem. n 82-es simán veszi???
tökéletesen megy. az enyém mos "n"-en van
t65a
igen! 802.11 b/g/ncsocso73 írta:Üdv. Még mindik küzdök. WI-Fi -met felismeri. csatlakozás folyamatban majd csatlakozás sikertelen. Tegnap csatlakozott, ma nem. n 82-es simán veszi???
Indíts újra a routered.csocso73 írta:Üdv. Még mindik küzdök. WI-Fi -met felismeri. csatlakozás folyamatban majd csatlakozás sikertelen. Tegnap csatlakozott, ma nem. n 82-es simán veszi???
Próbáld ki az FB Reader-t! Olvasásra legalább olyan jó! Én a gyári Belle-n használom.skip2989 írta:Mobipocket Reader megy vmelyik Bellén?
Én se hagyom annyiba, nem olyan típus vagyok.bazy írta:Dehogy aggódok, sajnos igen tapasztalt vagyok már Nokiás szervizek balfasemetka írta:Ne aggódjatok az én telóm negyedjáre van központi szervízben a lila kijelző miatt, egyszerűen mindig hibásan kaptam vissza, Már kivertem a balhét, ha most is így kapom vissza megyek ügyvédhez, mert cserélni persze nem akarják az egész telót.oskodás terén, már jártam egyszer hasonlóan, akkor egy alaplaphibás N97minivel, ott is komoly harcot kellett vívnom, mire visszaadták a pénzem (6szor volt kp-i szervízben, 2x kellett Pestre mennem), de addig csesztettem őket, hogy a végére a Nokia még +40.000ft jóvátételt is kifizetett, mert megígértem, hogy nem teszek panaszt, és nem indítok pert. Így tudtam megvenni az N8-at!
Aztán most ez is szutyokol, és ha visszaviszem, a rendszerükbe úgyis látják majd a nevemet az ügyemmel együtt, úgyhogy szerintem nem merik még egyszer megreszkírozni a hülyeségeiket úgy, mint az N97mini esetén.
igen, bár nem tudtam pontosan hogy mi okozta. valószínűleg az új belle widgetek (és azok moddolt változatainak) állandó telepítgetése/eltávolítása. de nekem csak a wgz-s widgetek (comingnext, meminfo) haltak meg, a battery info pl működött. hard reset lett volna kb a megoldás, de ez nem sokkal a hivatalos belle előtt volt ugyhogy addig kibirtam nélkülük, a rom felrakással együtt járó lepucolás pedig megoldotta ezt a hibát.djbahool írta:Valaki taálkozott már olyan hibával Bellén, hogy ha a főképernyőre bármilyen NEM gyári widgetet raki ki (függetlenül attól hogy C-re vagy E-re van telepítve), nem tölti be bekapcs. után, csak pörög...pörög, és nem ennyi?
nem értem igazából mit szeretnél. ha hívsz valakit akinek van hívásvárakoztatás szolgáltatás bekapcsolva akkor te azt hallod hogy kicseng, mintha nem is beszélne közben. neked nem kell azt tudni hogy ő éppen beszél vagy sem. ha nem lenne neki ilyen szolgáltatása akkor foglalt jelzést hallanál vagy mennél a hangpostájára. ha te hívsz valakit akkor ez a szolgáltatás nem a te oldaladon lép működésbe, tehát nálad nem is tudsz mit ki/be kapcsolni ami ezt befolyásolná.Vityaa írta:Sziasztok.
Azt megtudja valaki mondani, hogy ha hívok valakit és várakoztat, azt miért nem jelzi a telefon ? Valahol belehet kapcsolni ? Csak mert én nem találtam sehol semmit.
szerintem Ő az N82 -ről beszélt és nem N-es wifirőlt65a írta:igen! 802.11 b/g/n tökéletesen megy. az enyém mos "n"-en vancsocso73 írta:Üdv. Még mindik küzdök. WI-Fi -met felismeri. csatlakozás folyamatban majd csatlakozás sikertelen. Tegnap csatlakozott, ma nem. n 82-es simán veszi???