lehet hogy régi verziót akarsz felrakni. ez nekem simán működik minden külön varázslat nélkül: http://store.ovi.com/content/9356mataszitu írta:Sziasztok!
A gyári Belle frissítést feltettem és a fring nem indul Annánál nem volt probléma. Segítséget szeretnék kérni hogy esetleg valamit
fel kell tenni hozzá hogy menjen.
Nokia N8-00
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
Re: Nokia N8-00
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: E75
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Szeretném a kollégám N8-asát frissíteni.
Nagyon régi rajta a soft és t-mobilos. A szoftver verziója: 011.012 (2010-09-18 a szoftververzió dátuma.)
Amikor megpróbáljuk a nokiás programból frissíteni akkor azt írja ki hogy nincs hozzá frissítés.
A nokiáról is eltűnt az az oldal, ahol meg lehet nézni termékkód alapján hogy frissíthető-e. (Bár gondolom a Tré sem lehet ennyire elmaradva...)
Van valami ötletetek hogyan lehetne frissíteni? (A barkács megoldásokat ha egy mód van rá kerülnénk...)
A termékkód, ha ez segítség: 059D7G5
Köszi.
Nagyon régi rajta a soft és t-mobilos. A szoftver verziója: 011.012 (2010-09-18 a szoftververzió dátuma.)
Amikor megpróbáljuk a nokiás programból frissíteni akkor azt írja ki hogy nincs hozzá frissítés.
A nokiáról is eltűnt az az oldal, ahol meg lehet nézni termékkód alapján hogy frissíthető-e. (Bár gondolom a Tré sem lehet ennyire elmaradva...)
Van valami ötletetek hogyan lehetne frissíteni? (A barkács megoldásokat ha egy mód van rá kerülnénk...)
A termékkód, ha ez segítség: 059D7G5
Köszi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kazmer 2012-02-08 szer. 11:12:07-kor.
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Igen sajna,így én a munkatársammal rakatom fel,mert nekem már az van fenn csak a v2 es!rapiddani írta:Jól láttam, hogy az új Belle verziószáma megegyezik az RC2 verziószámával (111.030.0609)?))
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 0
Tmobilos a teló termékkód 059D7G5bladehu2 írta:product code? vagy legalább valami "amugy sötétszürke vodás/tmobilos/független a telóm" info?ugabor írta:Sziasztok. Az miért van hogy nem tudom frissíteni az n8amat oviról? Belle re akartam frissíteni az ovi az le is frissült 3.3 ra de nem találja a frissítést . A mostan fw számom az 022.014 és szerinte ez a legujabb.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95 5800
- Has thanked: 4 times
Sziasztok.
Én is frissitettem az N8-at, de angol lett.
Próbálom feltelepiteni a Phoenix-et, sikerül is, de amikor elinditanám, többször feldodja, hogy " a winusb.dll nem található", és amikor elindul a Phoenix nem találja a kábellel csatlakozutatott telefont.
Próbáltam leszedni az adott dll-t, de nem fogadja el, akkor meg az a baja, hogy nem jó neki a dll.
Többféle Phoenixel is próbálkoztam, de egyik sem segített.
Valakinek ötlete?
Visszacsinálnám magyarra a telomat nagyon.
Üdv.
Még annyi, hogy több gépen is próbáltam de nem lett jó sehol....
És a FuseService.exe nem indul el a hiány miatt...
Próbálom feltelepiteni a Phoenix-et, sikerül is, de amikor elinditanám, többször feldodja, hogy " a winusb.dll nem található", és amikor elindul a Phoenix nem találja a kábellel csatlakozutatott telefont.
Próbáltam leszedni az adott dll-t, de nem fogadja el, akkor meg az a baja, hogy nem jó neki a dll.
Valakinek ötlete?

Üdv.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára atomka 2012-02-08 szer. 11:17:44-kor.
- bobvosgy
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G2 mini + N8
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 83 times
Fekete pc:059F4B3bladehu2 írta:hm, akkor bocsesz a feltételezésért. amugy mi a PC? az mindegy milyen kártya van benne.
- apaszka
- 3. szint
- Kapcsolat:
atomka írta:Sziasztok.
Valakinek ötlete?
Üdv.
Kezdő symbis vagyok, (droidról pár hete váltottam! Az megy frankón!),,de a Tomi barátom nekem ezt küldte ,hogy menni fog! Halott módot keressem! http://www.smartphonepro.hu/node/177 Annyi,hogy azt a két fájlt nem kell törölni,hanem ha formáztam kezelőből a memkártyát,és a 16 os meghajtót a telón,utána kikapcs és úgy engedjem rá!

Ha nem jó, hogy leírtam javítsátok ki,ne legyen gubanca belőle senkinek!

-
- Újonc
- Készüléktípus: N95 5800
- Has thanked: 4 times
Az a bajom, hogy a program el sem indul, tehát nem a Belle verzióval van gondom, hanem a Phoenixxel...
- apaszka
- 3. szint
- Kapcsolat:
Hosszúak a linkek de ezeket találtam! Többen is ezzel küszködnek! A másodikat tutinak mondták?atomka írta:Az a bajom, hogy a program el sem indul, tehát nem a Belle verzióval van gondom, hanem a Phoenixxel...
http://translate.google.hu/translate?hl ... md%3Dimvns
http://translate.googleusercontent.com/ ... JuVRMNvCpw
szerkesztve
De ezt a hiányzó dll-ed!
http://dllcentral.com/winusb.dll/6.1.76 ... /download/#
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára apaszka 2012-02-08 szer. 11:56:54-kor.
- Rating: 2.63%
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
OS verzió? phoenix verzió?atomka írta:Az a bajom, hogy a program el sem indul, tehát nem a Belle verzióval van gondom, hanem a Phoenixxel...