Nokia N9

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
N9power
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N9
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N9

Hozzászólás Szerző: N9power »

Kösz a válaszokat! Amúgy nálam wifi nem megy, bár még ha menne is szerintem akkor sem normális hogy így melegszik...... nah mind1.
moneytoo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy SIII
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: moneytoo »

Sziasztok,

N95-m volt. Lecseréltem egy N9-re. A névjegyeket képtelen vagyok átvinni. Próbáltam szinkronizálni bluetoothon keresztül, de az N9 képtelen adatokat leszedni a 95-ről. Lementettem a memória kártyára az N95-ben, de azt meg képtelen vagyok importálni N9-be. Fel tudom másolni a telefonra, de onnan hogyan tovább?
A PC suite nem kompatibilis az N9-l...
Hát ez van. Kövezzetek meg, de nem tudtam megoldani.
Ha van ötletetek, kérem osszátok meg.
Köszönöm.
borizoli
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8-00+N9
Has thanked: 7 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: borizoli »

moneytoo írta:Sziasztok,

N95-m volt. Lecseréltem egy N9-re. A névjegyeket képtelen vagyok átvinni. Próbáltam szinkronizálni bluetoothon keresztül, de az N9 képtelen adatokat leszedni a 95-ről. Lementettem a memória kártyára az N95-ben, de azt meg képtelen vagyok importálni N9-be. Fel tudom másolni a telefonra, de onnan hogyan tovább?
Köszönöm.
Beállítások/szink. és bizt. mentés/szink/ bal alsó sarokban a + jel
Másik, hogy az n95-el csinálod ugyanezt(ott nem tudom a folyamatot)
Vagy próbáld meg kijelölni az összeset és küldd át bt-on, azt is ki tudja csomagolni.
Van még olyan lehetőség, hogy névjegyzék/opciók(jobb alsó sarok)/névjegyek importálása/másik készülék(Ugyanitt tudod kicsomagolni, ha átküldöd fájlként az egészet.
Van még lehetőség google névjegyek importálására, de előbb szinkronizálni kell az n95-t..
Nekem simán áthúzott mindent az n8-ról és az e51-ről is. Próbálkozz ezekkel.
E51>5140i>E65>5800XM>C7-00>N8-00+N9
moneytoo
Újonc
Újonc

borizoli írta:

Köszönöm.
Beállítások/szink. és bizt. mentés/szink/ bal alsó sarokban a + jel
Másik, hogy az n95-el csinálod ugyanezt(ott nem tudom a folyamatot)
Vagy próbáld meg kijelölni az összeset és küldd át bt-on, azt is ki tudja csomagolni.
Van még olyan lehetőség, hogy névjegyzék/opciók(jobb alsó sarok)/névjegyek importálása/másik készülék(Ugyanitt tudod kicsomagolni, ha átküldöd fájlként az egészet.
Van még lehetőség google névjegyek importálására, de előbb szinkronizálni kell az n95-t..
Nekem simán áthúzott mindent az n8-ról és az e51-ről is. Próbálkozz ezekkel.
Nos...
Nekem a régi szoftver van... Azt hiszem előbb frissítenem kell. Nincs ilyen a beállításokban, hogy szinkronizálás. Azt is még ki kell találnom. Kicsit (nagyon hülye vagyok még ehhez)
Bt-n áttudom küldeni, de nem képes kezelni.
Ha névjegyzékként importálnám, akkor az meg sikertelen az N95-l.
google névjegyek??? szinkronizálni az n95-t???
Most tele a cipőm, hogy 2012-ben nem lehet ezt egyszerűen megoldani...
Köszönöm.
Még tuti jelentkezem.
borizoli
1. szint
1. szint

én is az alap szoftverrel szinkronizáltam és nem volt semmi baj. Valamennyit változott az 1.1-el a menü, de a névjegyzékben ott kell lennie a szinkronizálásnak. Már nem emlékszem, hogy első bekapcsolásnál megkérdezte volna a szinkronizálást, mint a symbian, de az n8-ról simán átment minden. Az e51 az kb ugyanaz a szoft, mint a tiéden és azzal is tökéletesen működött. Sőt motorola defy-re küldtem pár névjegyet és azzal sem volt gond.
Bocs, de nekem rendben ment.
Hátha valaki tud segíteni.
These users thanked the author borizoli for the post:
moneytoo (2012-01-21 szomb. 07:20:04)
Rating: 2.63%
Ethaniel
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E7_ N900_ N9

Hozzászólás Szerző: Ethaniel »

Köszönöm.
bocs, de UTFG
http://www.meegoexperts.com/2011/12/mee ... ovi-suite/
borizoli
1. szint
1. szint

Én kérek elnézést, de Magyarországon vagyunk és Magyar nyelvet beszélünk. Szerintem egyik honi fórumon sincs keresni valója az ilyen angol rövidítéseknek...
moneytoo
Újonc
Újonc

Ethaniel írta:

Köszönöm.
bocs, de UTFG
http://www.meegoexperts.com/2011/12/mee ... ovi-suite/
Köszönöm a segítséged, de ha hiszed ha nem használtam a f*king google-t, bakker elég lett volna a hivatkozás is. Sőt a fórumot is elolvastam a 41. oldalig, meg a kezelésit is... (amint látod 2010. január óta ez a 3. kérdésem...) Sajnos ez a googleban akkor nem jött elő. Kicsit másképp láttam neki a keresésnek, hibásan.
A hiba az volt, hogy lement energiatakarékos módba, és azért nem szinkronizált. 3 óra keresgélés után meg nem vettem észre. A lényeg, hogy energiatakarékos módban nem szinkronizál. Nem jöttem rá, ennyi. Tök új az egész n95 után.
Szóval rádugtam a töltőre és azonnal ment minden mint a karikacsapás.

Köszönöm.
Ethaniel
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E7_ N900_ N9

Hozzászólás Szerző: Ethaniel »

borizoli írta:Én kérek elnézést, de Magyarországon vagyunk és Magyar nyelvet beszélünk. Szerintem egyik honi fórumon sincs keresni valója az ilyen angol rövidítéseknek...
o bocs akkor eltevedtem es nem irhatok ide tobbet, ugyanis nem vagyok Magyarorszagon es a magyar nyelv csak egy a sok kozzul amit beszelek. Erdekes, hogy itt is ugyanazt csinaljatok mint eloben, kar hogy ez nem az a forum ahol le lehet mindent irni :D Sok szerencset a tovabbiakban.
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Ethaniel írta:
borizoli írta:Én kérek elnézést, de Magyarországon vagyunk és Magyar nyelvet beszélünk. Szerintem egyik honi fórumon sincs keresni valója az ilyen angol rövidítéseknek...
o bocs akkor eltevedtem es nem irhatok ide tobbet, ugyanis nem vagyok Magyarorszagon es a magyar nyelv csak egy a sok kozzul amit beszelek. Erdekes, hogy itt is ugyanazt csinaljatok mint eloben, kar hogy ez nem az a forum ahol le lehet mindent irni :D Sok szerencset a tovabbiakban.

OFF!
Nem kell mindjárt zokon venni a dolgokat! Egyszerűen csak arról van szó, hogy egy magyar honlapon lehetőleg magyarul adjunk tanácsot és segítsünk másoknak!
Büszke lehetsz rá, hogy neked a magyar nyelv csak az egyik a sok közül amit beszélsz, de itt rengetegen vannak akik csak magyarul beszélnek és ez úgygondolom nem bün! Nem tudom szoktál-e például a DM fórumon olvasgatni! Ha igen akkor észrevehetted, hogy ott pedig arra hivják fel a fórumozóknak a figyelmét, hogy az angol nyelvet használják! Tehát nyugodtan leírhatsz mindent (még akkor is ha elveszíted a türelmed ha valaki elsőre nem ért meg valamit) csak légyszí tedd ezt magyarul!
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”