Nokia N900

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Laszmen
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N900 Rover
Nem: Férfi
Has thanked: 7 times
Been thanked: 1 time

Re: Nokia N900

Hozzászólás Szerző: Laszmen »

Most megnézem én is, de nekem n97 minin úgy ment a dolog(fordítva), hogy Pc Suit nevű programmal csatlakoztam rá a számítógépre, és ott az opcióknál volt olyan lehetőség hogy "Connecting to internet" vagy vmi hasonló..és úgy ment a dolog, persze akkor a telefon internetjét használtam a számítógépen, tehát a telefon modemként szolgált, de biztos vagyok benne hogy fordítva is lehet vhogy, most megnézem..
skybe
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n 900
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: skybe »

Hi!

Lehet hogy csak figyelmetlen voltam és azért nem találtam, de van valami megoldás arra, hogyha sms-t írok ékezetekkel, akkor 160 karaktert lehessen, mert ha ékezetet is rakok akkor csak a töredéke fér el egyben.
Attesz88
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N 900

Hozzászólás Szerző: Attesz88 »

Laszmen írta:Most megnézem én is, de nekem n97 minin úgy ment a dolog(fordítva), hogy Pc Suit nevű programmal csatlakoztam rá a számítógépre, és ott az opcióknál volt olyan lehetőség hogy "Connecting to internet" vagy vmi hasonló..és úgy ment a dolog, persze akkor a telefon internetjét használtam a számítógépen, tehát a telefon modemként szolgált, de biztos vagyok benne hogy fordítva is lehet vhogy, most megnézem..
Köszönöm hogy megnézed! Remélem sikerül megcsinálni :)
steyer
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: steyer »

Szevasztok!

Sajnos úgy tűnik eladó sorba került szeretett N900-as készülékem,ugyanis nincs kedvem több e-bayes szalagkábellel vesződni!
Kettőt már cseréltem az egyikkel nem volt hangja a hívó félnek a másikkal pedig nem működik a kijelző sajnos már a beszerelésük
előtt nem tűnt egyik kábel sem hibátlannak de reménykedtem :no:
Szóval akit esetleg alkatrésznek érdekel annak várom értelmes ajánlatát!
Illetve akinek van kipróbálható és működő szalagkábele annak az ajánlatát is várom a kábel megvétele céljából!

Köszönöm üdv Attila
Laszmen
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N900 Rover
Has thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: Laszmen »

Szia!

Van egy "ismerősöm" akinél elképzelhető hogy gyári alkatrész megtalálható,megérdeklődöm..
meanmachine
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n900
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: meanmachine »

boba42 írta:
meanmachine írta:hy all!

az a nagy helyzet nálam, hogy az alkalmazáskezelőm iszonyat, de iszonyat lassú, eltávolítás és a telepités is, a frissiés meg gatyára belassitja.. mikor wifire csatlakozok, ugy belassul mig kiirja h elérhetők frissitések, zavaroan, másnak is ilyen, ovirol ha töltök le valamit mig feltelepül, méretfüggetlenül, átlag 4-5 perc, alegkisebb alkalmazások eltávolitása is amik kb. pár száz kilobájtos, 3perc, lehet ezzel valamit kezdeni?
Próbáld ki a Fast Application Managert! ;)
(Az automatikus frissítéseket is ki lehet valahogy kapcsolni, csak most hirtelen nem ugrik be a mikéntje. )
próbáltam, az sem gyorsabb.. de most ez mindenkinek ilyen? amugy semmi gondom, csak ez... de ez nagyon zavar... :)
Szellei
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
Has thanked: 8 times
Been thanked: 16 times

Hozzászólás Szerző: Szellei »

meanmachine írta:
boba42 írta:
meanmachine írta:hy all!

az a nagy helyzet nálam, hogy az alkalmazáskezelőm iszonyat, de iszonyat lassú, eltávolítás és a telepités is, a frissiés meg gatyára belassitja.. mikor wifire csatlakozok, ugy belassul mig kiirja h elérhetők frissitések, zavaroan, másnak is ilyen, ovirol ha töltök le valamit mig feltelepül, méretfüggetlenül, átlag 4-5 perc, alegkisebb alkalmazások eltávolitása is amik kb. pár száz kilobájtos, 3perc, lehet ezzel valamit kezdeni?
Próbáld ki a Fast Application Managert! ;)
(Az automatikus frissítéseket is ki lehet valahogy kapcsolni, csak most hirtelen nem ugrik be a mikéntje. )
próbáltam, az sem gyorsabb.. de most ez mindenkinek ilyen? amugy semmi gondom, csak ez... de ez nagyon zavar... :)
igen, ilyen. Faster app. man azért gyorsabb, mert az nem updatel minden telepítés előtt. Ha ismered minimálisan is a linuxot, akkor terminalban a gyári app-manager helyett gyorsabban tudsz ügyeskedni :)
"apt-get moo" ;)
Szellei
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
Has thanked: 8 times
Been thanked: 16 times

Hozzászólás Szerző: Szellei »

steyer írta:Szevasztok!

Sajnos úgy tűnik eladó sorba került szeretett N900-as készülékem,ugyanis nincs kedvem több e-bayes szalagkábellel vesződni!
Kettőt már cseréltem az egyikkel nem volt hangja a hívó félnek a másikkal pedig nem működik a kijelző sajnos már a beszerelésük
előtt nem tűnt egyik kábel sem hibátlannak de reménykedtem :no:
Szóval akit esetleg alkatrésznek érdekel annak várom értelmes ajánlatát!
Illetve akinek van kipróbálható és működő szalagkábele annak az ajánlatát is várom a kábel megvétele céljából!

Köszönöm üdv Attila
Miféle szalagkábel a hibás?
"apt-get moo" ;)
steyer
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: steyer »

Az alaplap és a csúszka közti átvezető kábel és nem tudok sehonnan beszerezni egy jót :weep:
Lacaboy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N900
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Lacaboy »

Sziasztok.
Skype hívásnál nem tudok videó hívást indítani úgy,hogy engem is lássanak.Ha hívás közben rányomok a kamera bekapcsolásra megszakad a vonal azonnal.
Én látom őt,a partner viszont nem lát engem.
Van erre valami megoldás?
Pr 1.3 van fent .
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”