Taylor Smartphonepro-s leírása alapján csináltam. Kicsit hiányos ugyan 1 laikusnak (tegnapig az voltam a phoneix el kapcsolatban) de 1 kis időt rászánva hamar megvan.

Bódogtág...
Szia!danekdt írta:Sziasztok.
Egy, saját tapasztalatot szeretnék meg osztani veletek.
Nekem most a második N8as készülékem van. az első egy Maláj (szürke importos volt,(most cserélték ki...)) amikor azt meg vettem sok helyen olvastam hogy, sokaknak össze szerelési, minőségi problémái vannak, nem is értettem hiszem az enyém fogásra olyan tökéletes voltfinom élek tökéletes illesztések, sehol nem akadt meg az ujjam ha végig húztam az oldalán.
Tegnap óta van egy Magyarországra szánt készülékem,kicsit recsegős alul átvilágít a led a müanyagonHDMI fedél nem záródik jól és a HDMI csatlakozó mellet belátni a telefonba
kameránál a vakut takaró műanyag a régin egy síkban volt a kiemelkedéssel itt süllyesztve van és éles a műanyag.Ezektől függetlenül nagyon örülök hogy végre kicserélték. remélem ezzel már nem lesz semmi problémám
KonyN8 írta:Tegnap Este óta Belle RCV2 dübörög a telefonomon . Hihetetlen mennyivel jobb mint az Annácska . Mindenkinek csak ajánlani tudom! Navi OK, Facebook OK , e-mail OK, HDMI OK , Wifi OK , Videólejátszás OK , WatsApp OK , Böngésző OK, Open Office OK, elég sokat nyüstöltem Akksi meglepően jól bírja.(jobban mint Anna val). Sokkal gyorsabb , gördülékenyebb és kezelhetőbb no meg testre szabhatóbb így a telefon. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Az Ovi suit al lementett képek/videók, címek, sms ek , névjegyek.. simán visszatehetőek rá ! Az egyetlen amit még nemt udtam feltenni az OVI áruház viszont ha PC re van csatlakoztatva a telo és onnan töltöd a hivatalos oldalról működnek a progik (van kimondottan belle szűrő)
Taylor Smartphonepro-s leírása alapján csináltam. Kicsit hiányos ugyan 1 laikusnak (tegnapig az voltam a phoneix el kapcsolatban) de 1 kis időt rászánva hamar megvan.![]()
![]()
![]()
![]()
Bódogtág...
Hát, leszedtem azt, ami az annába volt benne (most Bellém van) de ugyan az, sima dic formátumra azt mondja, nem támogatott fájlformátum... eddig ennél újabb és pro verzió volt fent, az is ezt írta rá:Spotter55 írta:Itt van 3 megoldás is.Murrencs írta:Sziasztok!
Ti milyen office programot használtoka telefonon? Nekem a quickoffice pro sem hajlandó megnyitni a *.doc fájlokat. A vicc az, hogy az N85-ön simán ment minden doc fájl.
Köszi
Esetleg próbáld ki ezt a progit: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=44333Murrencs írta:Hát, leszedtem azt, ami az annába volt benne (most Bellém van) de ugyan az, sima dic formátumra azt mondja, nem támogatott fájlformátum... eddig ennél újabb és pro verzió volt fent, az is ezt írta rá:Spotter55 írta:Itt van 3 megoldás is.Murrencs írta:Sziasztok!
Ti milyen office programot használtoka telefonon? Nekem a quickoffice pro sem hajlandó megnyitni a *.doc fájlokat. A vicc az, hogy az N85-ön simán ment minden doc fájl.
Köszi
Megy skandi utána Anna és végül szervíz!fudejovagy írta:belle van! megyek szervízbe, teszem vissza anna-t, először downgrade skandira és utána mehet az anna ugye?