Nokia N9

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
zomi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N9
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N9

Hozzászólás Szerző: zomi »

Elnézést, ha primitív vagy régi kérdés, de tudok valahogy betűméretet növelni legalább az üzeneteknél, netán a billentyűzeten?
storm
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Lumia 710 - 5800
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: storm »

Csökkent az ára a T-mobilenál 118.913 Ftra.
http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/s ... langId=-11
joci0827
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia Lumia920+N9+Lumia 1520
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: joci0827 »

Szisztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy a beállítások menüpont alatt megtalálható "Visszaállítás" opció megegyezik a hard resettel?merthogy ott két lehetőség van,beállítások és tartalom törlése.
Elöre is köszi
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

zomi írta:Elnézést, ha primitív vagy régi kérdés, de tudok valahogy betűméretet növelni legalább az üzeneteknél, netán a billentyűzeten?
Szia. Nem primitív, de nem lehet egyelőre. Valószínűleg a PR 1.2-ben nagyobbak lesznek a betűk: http://www.smartnews.hu/2011/11/valtozn ... ftvereben/
joci0827 írta:Szisztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy a beállítások menüpont alatt megtalálható "Visszaállítás" opció megegyezik a hard resettel?merthogy ott két lehetőség van,beállítások és tartalom törlése.
Elöre is köszi
Szia. Hasznos infókhoz jutsz, ha a két opciónál megnézed a súgót a kis i betűre kattintva ;)!
hercsi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 930 Black
Has thanked: 10 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: hercsi »

Hellosztok!
Ma megtapogattam a T-ben ezt a csodát :D és egyre jobban tetszik eddig is nagyon be jött de most már végképp kell egy, olyan kérdésem lenne hogy akik N8-ról váltottak hiányzik-e? Nem érzitek-e úgy hogy kevesebbet tud? Az N8-tól végleg megváltatok vagy azért zsebben mindig ott van vagy esetleg a fiókban?
Mert nagyon nem tudok dönteni hogy most N8 Vagy N9...
válaszotokat előre is köszi :D
N73 White->N79 Grey->N97 mini CB Hacked ROM->Nokia N9 Black 64Gb-> Nokia Lumia 930 Black
lived
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N8 Belle
Has thanked: 6 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: lived »

hercsi írta:Hellosztok!
Ma megtapogattam a T-ben ezt a csodát :D és egyre jobban tetszik eddig is nagyon be jött de most már végképp kell egy, olyan kérdésem lenne hogy akik N8-ról váltottak hiányzik-e? Nem érzitek-e úgy hogy kevesebbet tud? Az N8-tól végleg megváltatok vagy azért zsebben mindig ott van vagy esetleg a fiókban?
Én is hasonló cipőben járok félig meddig annyi különbséggel, hogy én N8-as ról váltanék :)
Nekem hiányozna az USB OTG, a memóriakártya, akkor a kamera is mérvadó, HDMI sem utolsó számomra.
FM rádió sincs ugye bár az N9-esben ugyan így FM transmitter sem.
Ezenfelül még támogatottságban is jobb az N8-as. Jelenleg több minden van rá mint az N9-esre.
Az N9-es tényleg nagyon szép és nagyon patent módon össze van rakva és jóval gyorsabb mint az N8-as, de számomra nem ad annyival többet ami miatt érdemes lenne átváltani.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

lived írta:
hercsi írta:Hellosztok!
Én is hasonló cipőben járok félig meddig annyi különbséggel, hogy én N8-as ról váltanék :)
Nekem hiányozna az USB OTG, a memóriakártya, akkor a kamera is mérvadó, HDMI sem utolsó számomra.
FM rádió sincs ugye bár az N9-esben ugyan így FM transmitter sem.
Ezenfelül még támogatottságban is jobb az N8-as. Jelenleg több minden van rá mint az N9-esre.
Az N9-es tényleg nagyon szép és nagyon patent módon össze van rakva és jóval gyorsabb mint az N8-as, de számomra nem ad annyival többet ami miatt érdemes lenne átváltani.
A gyorsasághoz annyit, hogy a Belle-el összehasonlítva annyival azért nem gyorsabb. Egy picit talán, de nincs nagy különbség.

FM rádió és transmitter elvileg van a telefonban, csak a szoftverben nincs hozzá semmi cucc. Én azért örülnék, ha ezt megoldanák.

Viszont ha az általad leírt dolgok fontosak, és tényleg használod őket, akkor ne válts. Én csak azért tettem meg, mert a HDMI-t meg az OTG-t nagyon ritkán, vagy szinte egyáltalán nem használtam.
lived
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N8 Belle
Has thanked: 6 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: lived »

Damir írta: A gyorsasághoz annyit, hogy a Belle-el összehasonlítva annyival azért nem gyorsabb. Egy picit talán, de nincs nagy különbség.

FM rádió és transmitter elvileg van a telefonban, csak a szoftverben nincs hozzá semmi cucc. Én azért örülnék, ha ezt megoldanák.

Viszont ha az általad leírt dolgok fontosak, és tényleg használod őket, akkor ne válts. Én csak azért tettem meg, mert a HDMI-t meg az OTG-t nagyon ritkán, vagy szinte egyáltalán nem használtam.
Hát a HDMI-t olyan gyakran nem, de van hogy használom, a OTG-t viszont szinte nap mint nap használom.

Az FM rádiós dolog meg most vagy megcsinálják vagy nem. Lutri!

Egyébként kamera ügyileg mi a helyzet?
Gondolok itt fotózásra és a videózásra is. Mindenhol azt hallani, hogy az N8-asé még mindig a No.1.
Viszont az N9-esése rossz ha jól tudom.
De mekkora az a bizonyos különbség?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

lived írta:
Damir írta: A gyorsasághoz annyit, hogy a Belle-el összehasonlítva annyival azért nem gyorsabb. Egy picit talán, de nincs nagy különbség.

Hát a HDMI-t olyan gyakran nem, de van hogy használom, a OTG-t viszont szinte nap mint nap használom.

Az FM rádiós dolog meg most vagy megcsinálják vagy nem. Lutri!

Egyébként kamera ügyileg mi a helyzet?
Gondolok itt fotózásra és a videózásra is. Mindenhol azt hallani, hogy az N8-asé még mindig a No.1.
Viszont az N9-esése rossz ha jól tudom.
De mekkora az a bizonyos különbség?
Mekkora?

Jó fényviszonyok mellett annyira nem nagy a különbség, viszont ha kicsit sötétebb van, akkor bizony az N8 xenonja sokat hozzátesz. Nem hiába, az eddigi legjobb érzékelőt kapta az N8, eddig semmi se tudta megfogni minőségileg. ;)

Mindemellett az N9 kameráját is a top kamerák közé sorolja mindenki. ;)
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

lived írta: De mekkora az a bizonyos különbség?
Már egy halom teszt van erről, speciel én is csináltam összehasonlító tesztet: http://www.flickr.com/photos/smartnewsh ... 456275349/ Ebből te is láthatod, hogy milyen különbségek vannak. (Az első kép az N8-as, utána az N9-esé jön.)
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”