Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
gelmar
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia M2
Nem: Férfi
Has thanked: 57 times
Been thanked: 14 times
Kapcsolat:

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: gelmar »

szuribaba írta:Sziasztok! Bocsánat, hogy ilyet kérdezek, de sehogy sem sikerül kikapcsolni a WIFI-t! Rámegyek a kis ikonra-nyomva tartom.....kiírja, hogy WLAN kapcsolat bontása, majd 10 mp múlva ismét csatlakozik a wifi-vel! Sehogy nem sikerül kikapcsolni!Az szeretném, hogy "én" kapcsolhassab ki-be, ha akarom! Előre is köszönöm a segítséget!Üdv! Tamás
Szia! Először is módosítsd a készülék tipusodat, másrészt van biztos a főképernyőn olyan webeszköz amelynek kell a folyamatos kapcsolat, azért kapcsolódik vissza.
Sony Xperia M2
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-----------------------------------------------------------------------
" nem az számít hogy mit mondanak, hanem az hogy ki mondja!!"
zolee1977
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: zolee1977 »

zolee1977 írta:Üdv.
Valaki hallott e már olyan megoldásról , hogy a teló hozzáfér egy a számítógépen megosztott mappához és az ott található fájlokat lehetne másolni vagy ha videó akkor azt lejátszani a hdmi kimeneten keresztül a tv-n. Vagyis egy dlna hálózati eszközként működjön, wifin. Ugye az ilyen eszközök nem olcsók a telefon meg úgy is kéznél van mindíg. A betalabs play to csak a telón levő fájlokat küldi át arra alkalmas eszközre. A kapcsolat beállítások között van egy olyan rész, ahol lehet kapcsolódni távoli meghajtóhoz, csak az a kérdés hogy a fent említett módon lehetséges e, saját belső wifi hálon a számítógép megosztott mappájához hozzáférni.
Esetleg valakinek van e ötlete a beállításokra vagy valamilyen program létezik e hozzá.
Találtam egy megoldást. http://www.nokian8blog.info/search?q=tversity&x=0&y=0. Ezzel a megoldással nem letölti és utána lejátssza, hanem streameli. Sajnos a minőséggel problémák vannak mert a olyan mintha a youtube videót nézném a saját böngészővel hdmin. Pixeles rendesen. Egy kis fejlesztés kellene hozzá és működne a dolog, csak sajna nem értek a programozáshoz.
bazy
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
Has thanked: 495 times
Been thanked: 163 times

Hozzászólás Szerző: bazy »

Daredevil22 írta:Sziasztok, engem az érdekelne, hogy n8 belléhez widgeteket, effekteket meg ilyen kiegészítőket hol lehet találni? Próbálkoztam keresgetni, de eddig még nem nagyon leltem rá! Ha vki tud ilyen n8 oldalakat nagyon szépen kérem árulja már el pü-ben vagy itt is akár, ha ezzel nem offolom a topicot! Köszönöm előre is a segítséget!
Például itt helyben is (NP), ha jó topikban, jó hozzászólást keresgélsz (pl a modding topikok), de ahol még sok érdekesség van, érdemes szétnézni, pár widget, program, effekt stb itt: http://www.smartnews.hu/ , vagy http://forum.dailymobile.se/ vagy http://www.nokianews.hu/Huvos_Effect_cs ... 11.13.html ,vagy még itt is sok jó dolog van http://www.smartphonepro.hu/ ,de a z N8 GYIK-ban is érdemes szétnézni, akár az aláírásomból már nyílik is a link ;) :up:
These users thanked the author bazy for the post (total 3):
Daredevil22 (2011-12-17 szomb. 14:13:22) • Salmi (2011-12-17 szomb. 17:21:12) • hjocco (2011-12-18 vas. 08:18:33)
Rating: 7.89%
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis :up: gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! ;)
MEGOSZTÁSOM
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

Sziasztok.
A videó felvételi ideje az korlátozva van?Mert nálam 50:52-nél többet nem akar rögzíteni :hmm2: Hiába teszek bele 16 GB-os kártyát akkor is ennyit mutat,a készíthető képek száma változik,de a videó ideje nem.Másnál is így van?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

bobvosgy írta:Sziasztok.
A videó felvételi ideje az korlátozva van?Mert nálam 50:52-nél többet nem akar rögzíteni :hmm2: Hiába teszek bele 16 GB-os kártyát akkor is ennyit mutat,a készíthető képek száma változik,de a videó ideje nem.Másnál is így van?
Szia!
Ha eléri a 4gb-os korlátot, akkor gondolom újat kezd, mivel a memkari nem kezel annál nagyobb fájlt a formátuma miatt.
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

Damir írta: Szia!
Ha eléri a 4gb-os korlátot, akkor gondolom újat kezd, mivel a memkari nem kezel annál nagyobb fájlt a formátuma miatt.
Ahha,szóval ennyi a limit méret.És olyankor mi történik,megáll és újra kell indítani,vagy folyamatosan rögzít tovább? :hmm2: Még nem rögzítettem olyan sokat egyszerre hogy kiderüljön,de jó lenne tudni.Akkor ez másnál is így van nem csak nálam!
sharpey
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: sharpey »

csá! nálam is annyi a limit, és sajnos én már szivtam emaiatt, nem egyszer vettem volna föl vele ennél hoszabb videot. ilyenkor megállitod, és ujat kezdesz. engem is érdekelne h van e erre gyógymód.
NYPD
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8-00
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: NYPD »

Hello!

Keresek egy olyan kamerprogramot, amibel lehet záridőt állítani! Létezik ilyen?

Köszi a válaszokat.
Pözsó306
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 5 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Pözsó306 »

Sziasztok!Független telcsim van 022.014-es szoftverrel,viszont a Nokia honlapja már rég óta a 025.007-es szoftvert írja legfrissebbnek.Ennek ellenére nem tudom frissíteni az új szoftra,fel sem ajánlja az updater sem.Vajon miért?
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

Pözsó306 írta:Sziasztok!Független telcsim van 022.014-es szoftverrel,viszont a Nokia honlapja már rég óta a 025.007-es szoftvert írja legfrissebbnek.Ennek ellenére nem tudom frissíteni az új szoftra,fel sem ajánlja az updater sem.Vajon miért?
Szia! Nézz körül először itt és olvass bele... viewforum.php?f=82 ;)
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”