Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
feroooo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
Nem: Férfi
Has thanked: 57 times
Been thanked: 31 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: feroooo »

TouchRemote pc távirányitót nem tudom használni,mert nem találok hozzá serialt!

Tud valaki hozzá?Vagy ha nem akkor egy olyan wi-fi-n keresztül irányitó ingyenes PC távirányitót tud valaki ajánlani?
Csubakka456
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia E7-00
Has thanked: 7 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: Csubakka456 »

feroooo írta:TouchRemote pc távirányitót nem tudom használni,mert nem találok hozzá serialt!

Tud valaki hozzá?Vagy ha nem akkor egy olyan wi-fi-n keresztül irányitó ingyenes PC távirányitót tud valaki ajánlani?
kipróbáltad a demoját? Használható?
feroooo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
Has thanked: 57 times
Been thanked: 31 times

Hozzászólás Szerző: feroooo »

Csubakka456 írta:
feroooo írta:TouchRemote pc távirányitót nem tudom használni,mert nem találok hozzá serialt!

Használható jól!Előtte valami vectirt használtam na ahhoz képest nagyon jó.Médiavezérelni csak a wmp-t lehet serial nélkül!Amúgy egér,asztal,fájl kezelő,leállitás ilyenek mennek.
Csubakka456
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia E7-00
Has thanked: 7 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: Csubakka456 »

feroooo írta:
Csubakka456 írta:

Használható jól!Előtte valami vectirt használtam na ahhoz képest nagyon jó.Médiavezérelni csak a wmp-t lehet serial nélkül!Amúgy egér,asztal,fájl kezelő,leállitás ilyenek mennek.
Ez így jól hangzik. Sajnos nem találtam hozzá serialt én se. 2200 meg egy kicsit sok érte.
zolee1977
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: zolee1977 »

Üdv.
Valaki hallott e már olyan megoldásról , hogy a teló hozzáfér egy a számítógépen megosztott mappához és az ott található fájlokat lehetne másolni vagy ha videó akkor azt lejátszani a hdmi kimeneten keresztül a tv-n. Vagyis egy dlna hálózati eszközként működjön, wifin. Ugye az ilyen eszközök nem olcsók a telefon meg úgy is kéznél van mindíg. A betalabs play to csak a telón levő fájlokat küldi át arra alkalmas eszközre. A kapcsolat beállítások között van egy olyan rész, ahol lehet kapcsolódni távoli meghajtóhoz, csak az a kérdés hogy a fent említett módon lehetséges e, saját belső wifi hálon a számítógép megosztott mappájához hozzáférni.
Esetleg valakinek van e ötlete a beállításokra vagy valamilyen program létezik e hozzá.
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

zolee1977 írta:Üdv.
Valaki hallott e már olyan megoldásról , hogy a teló hozzáfér egy a számítógépen megosztott mappához és az ott található fájlokat lehetne másolni vagy ha videó akkor azt lejátszani a hdmi kimeneten keresztül a tv-n. Vagyis egy dlna hálózati eszközként működjön, wifin. Ugye az ilyen eszközök nem olcsók a telefon meg úgy is kéznél van mindíg. A betalabs play to csak a telón levő fájlokat küldi át arra alkalmas eszközre. A kapcsolat beállítások között van egy olyan rész, ahol lehet kapcsolódni távoli meghajtóhoz, csak az a kérdés hogy a fent említett módon lehetséges e, saját belső wifi hálon a számítógép megosztott mappájához hozzáférni.
Esetleg valakinek van e ötlete a beállításokra vagy valamilyen program létezik e hozzá.
uh hát te aztán rendesen össze vissza kevered a dolgokat.
myexplorer -el simán lehet hozzáférni megosztott mappákhoz, videót pedig úgy játszik le hogy előtte átmásolja (onnantól hdmi kimenet nem kérdés). mellesleg a play to az pont egy dlna szervert csinál az n8-ból, de amit te szeretnél olyan megoldás nincs. nem csak n8-on hanem szerintem más platfromon se. de nézz utána guglin hogy működik a dlna, meg fogod érteni valószínűleg.
djzolko
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 800
Has thanked: 24 times
Been thanked: 61 times

Hozzászólás Szerző: djzolko »

http://www.symbiantweet.com/nokia-store ... es-via-ota

Fel is kínálta, el is kezdte, majd kiírta, hogy a frissítés sikertelen volt. Mint általában minden store-ral kapcsolatos művelet. Külső fájlból sem enged frissebbet telepíteni, OTA-n sem engedi, letölteni sem tudok belőle, és már feltelepített alkalmazást sem tudok frissíteni. :))
Mikor jönnek már azok a lumiák? :censored:
zolee1977
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: zolee1977 »

Utána néztem de a play to csak média szerverként működik és csak a telefonon levő fájlokat játssza át az eszközre(TV, Win Mediaplayer). Csak nekem az a baj hogy a tv-m nem lan képes. Egy ilyen megoldást találtam közben
--> http://www.nokian8blog.info/2010/10/nok ... me-pc.html.
Azért köszönöm a felvilágosítást.
bladehu2
5. szint
5. szint

djzolko írta:http://www.symbiantweet.com/nokia-store ... es-via-ota
Fel is kínálta, el is kezdte, majd kiírta, hogy a frissítés sikertelen volt. Mint általában minden store-ral kapcsolatos művelet. Külső fájlból sem enged frissebbet telepíteni, OTA-n sem engedi, letölteni sem tudok belőle, és már feltelepített alkalmazást sem tudok frissíteni. :))
Mikor jönnek már azok a lumiák? :censored:
érdekes, nekem sose semmi bajom nem volt vele, ezt is pöccre lefrissítette :hmm2:
bladehu2
5. szint
5. szint

zolee1977 írta:Utána néztem de a play to csak média szerverként működik és csak a telefonon levő fájlokat játssza át az eszközre(TV, Win Mediaplayer). Csak nekem az a baj hogy a tv-m nem lan képes. Egy ilyen megoldást találtam közben
--> http://www.nokian8blog.info/2010/10/nok ... me-pc.html.
Azért köszönöm a felvilágosítást.
sajna a playto nem kezel webdav meghajtókat (arról meg nem is beszélve hogy időközben eltűnt a fájlkezelőből a távoli meghajtók -ez volt a webdav- opció) tehát onnan sem fogsz tudni 1az1ben lejátszani, hanem le fogja tölteni először a telefonra a filmet/zenét. neked valami dlna gateway kellene, de olyan nokiára biztos nincs és szerintem másra (android/szifon) se.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”