Igen bár én azért is nevezem fényérzékelőnek, mert a telóm esetében ugyanaz az érzékelő érzékeli a fényt, mint amelyik a közelséget Annyi kiegészítéssel, hogy mellette van egy infra led, ami a közelében lébő tárgyakra világít, s ennek a fénynek a visszaverődése jelenti számára a "KAPCSOLJUK LE A KIJELZŐT" funkciótdjzolko írta:E6-on csak a piros gombbal lehet? ja, az más. Viszont a fényérzékelő nem kapcsolja le a háttérvilágítást, hanem szabályozza a korlátai között. A közelségérzékelő kapcsolja ki a képernyőt, szóval azzal van a bajod, nem a fényérzékelővel.Rian írta:Megértelek titeket, N8-cal lehet, hogy én is hasznos funkciónak találnám ezt a közelség érzékelőt
De E6-on lehetetlen megszakítani a hívást a kijelzőn keresztül (legalábbis véletlenül). Egyébként nekem CSAK a háttérvilágítás kikapcsolásával van bajom, attól még lezárhatja a kijelző tapizást ez a proximity sensor. Sőt, azzal is beérném, ha kicsit gyorsabb lenne a közelség érzékelő reakció ideje (iOS esetén nem lehet olyan gyorsan leemelni a fülről a telefont, hogy a kijelzőt ne látnánk). Tehát ha azonnal működne, és nem 1 sec-es fáziskéséssel, az tök jó lenne. Talán E6-omon ez kicsit lustább mint N8-on, de lehet csak én vagyok a túlbuzgó
Volt, hogy csörgött hosszan a telóm a zsebemben, de a gumi toktól alig bírtam kiráncigálni a zsebemből, és mire végre ránézhettem volna a kijelzőre, pont eltakartam ezt a szenzort majd mire visszajött a kép, lerakta a telefont aki hívott. Bocs, hogy N8 topicba írtam a problémám, de E6 fórum kevésbé pörgős
Nokia N8-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E6
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N8-00
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Egyébként ez nem semmi! Most veszem észre: A profilodnál N73-as telcsi szerepel, az N8-as topicban vagyunk és amire megoldást keresünk az a te E6-os készüléked!Rian írta: Igen bár én azért is nevezem fényérzékelőnek, mert a telóm esetében ugyanaz az érzékelő érzékeli a fényt, mint amelyik a közelséget Annyi kiegészítéssel, hogy mellette van egy infra led, ami a közelében lébő tárgyakra világít, s ennek a fénynek a visszaverődése jelenti számára a "KAPCSOLJUK LE A KIJELZŐT" funkciót
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 JB 4.1.2
- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 8 times
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E6
- Has thanked: 0
) N73 -> 5720 -> E6 Az elmúlt 6 évben nem frissítettem a profilomTodo írta:Egyébként ez nem semmi! Most veszem észre: A profilodnál N73-as telcsi szerepel, az N8-as topicban vagyunk és amire megoldást keresünk az a te E6-os készüléked!Rian írta: Igen bár én azért is nevezem fényérzékelőnek, mert a telóm esetében ugyanaz az érzékelő érzékeli a fényt, mint amelyik a közelséget Annyi kiegészítéssel, hogy mellette van egy infra led, ami a közelében lébő tárgyakra világít, s ennek a fénynek a visszaverődése jelenti számára a "KAPCSOLJUK LE A KIJELZŐT" funkciót
De amúgy majdnem N8-at vettem E6 helyett.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8 Delight 3.4 by Golan7
- Has thanked: 11 times
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek:
-olyan widget-t keresek, ami kiírja az aznapi névnapot és a teendőket is egyszerre
A gyárit is használom (telepítettem a Notifications_widget_for_Belle_by_kalininvs kiegészítőt is), de ez nem írja ki a névnapokat, továbbá telepítve van a Coming Next nevű is, azzal iratom ki a névnapokat. Utóbbi akkor működik a legjobban, ha "3 soros módban" használom, akkor pont normális nagyságúak a betűk, ha kettő vagy főleg ha egy soros az ablak, akkor akkorák lesznek a betűk, hogy nem látni semmit :-(
Érdekes, Annán teljesen jól működött ez a funkció :-(((
Sanyi
-olyan widget-t keresek, ami kiírja az aznapi névnapot és a teendőket is egyszerre
A gyárit is használom (telepítettem a Notifications_widget_for_Belle_by_kalininvs kiegészítőt is), de ez nem írja ki a névnapokat, továbbá telepítve van a Coming Next nevű is, azzal iratom ki a névnapokat. Utóbbi akkor működik a legjobban, ha "3 soros módban" használom, akkor pont normális nagyságúak a betűk, ha kettő vagy főleg ha egy soros az ablak, akkor akkorák lesznek a betűk, hogy nem látni semmit :-(
Sanyi
A teljesség igénye nélkül: 3210, 3310, 3650, 5110, 6110, 6300, 7110, N70, E51, E52, N8-00
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
a comingnext kiirja a teendőket/találkozókat is, gyakorlatilag mindent ami a naptáradban van. szerintem a 4 sor az optimális de ez ízlés kérdése.bsanya5 írta:Sziasztok!
Sanyi
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8 Delight 3.4 by Golan7
- Has thanked: 11 times
Lehet valahol állítani az ablak méretét?bladehu2 írta:a comingnext kiirja a teendőket/találkozókat is, gyakorlatilag mindent ami a naptáradban van. szerintem a 4 sor az optimális de ez ízlés kérdése.
Miért vannak a névnapok duplán?
Szerk. Sikerült,... kitöröltem minden naptárat/eseményt, majd újra vissza ;-)
Az ablak méretének növelése még érdekelne...
A teljesség igénye nélkül: 3210, 3310, 3650, 5110, 6110, 6300, 7110, N70, E51, E52, N8-00
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 JB 4.1.2
- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 8 times
taylor belle RC! miért van hogyha kikapcsolom a telefont, visszakapcsolom pin kód után kér lezárókódot? beírok valamit kiírja h kódhiba és tovább megy..
- Schumy1
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 520 - Nokia N8
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 17 times
Nem tudom nálatok hogy megy, de Rc Belle van fent és pld menüben az első végiggörgetésig szaggat, utána nem, a főképernyő jobbra balra, balra jobbra váltáskor be be szaggat. Azt hittem hogy ez a Belle-nél eltűnik, mert ez volt Anna-al is.
Szoft frissítésnél feldobott valami keresés frissítést.
Szoft frissítésnél feldobott valami keresés frissítést.
- Schumy1
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 520 - Nokia N8
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 17 times
Nem tudom. Ha lehet kapcsold ki a telefonzárt.fudejovagy írta:taylor belle RC! miért van hogyha kikapcsolom a telefont, visszakapcsolom pin kód után kér lezárókódot? beírok valamit kiírja h kódhiba és tovább megy..
Nekem nem jön be.