Nokia N900
- Barniby
- 1. szint
- Készüléktípus: N900 5800Hack3D
- Has thanked: 0
- Been thanked: 6 times
Re: Nokia N900
Melyikre is? Nem látom a linket.Norbesz írta:Erre a videora gondoltam a korábbi hozzászólásomban.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: N.900
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Csak a régebbi - 2010-03.02-as verzio működik,azt probáld !Norbesz írta:Segítségeteket szeretném kérni, a katalógusokból már fel tudtam tenni az FM radio playert, de elindítás után be sem tölti a programot, csak egyszerűen kilép belőle.
Köszi.
- aFagylaltos
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800 + N950 + N900
- Been thanked: 10 times
- Kapcsolat:
én T-s vagyok és nálam volt hálózat. Maemo alatt ki kell kapcsolni a pin kód kérését.Stig95 írta:Nem! Mondtam hogy nincs hálózat, nem tudok kilépni repülős üzemmódból.Barniby írta:Telefonálni is tudsz vele? Vagy csak pl egy hangrögzítővel próbáltad a mikrofont.Stig95 írta: T -s vagyok de nekem nem működik ... de a mikrofon az meg működik
Az egyik játékhoz kell mikrofon és ott nekem működött is.
nekem a mikrofon nem ment.
"Programozz ne háborúzz!" http://irsoftware.darktl.com
-
- Újonc
- Been thanked: 0
Az előbb probléma közben megoldódott, mert rájöttem, hogy a FMTX Faker porgit kell feltelepítenem. Mpst már tudom ki-be kapcsolni a transzmittert, de még így sem működik. A hifin nem találom meg az adást.
Valaki tudna ebben segíteni.
Köszi
Köszi
- Barniby
- 1. szint
- Készüléktípus: N900 5800Hack3D
- Been thanked: 6 times
Válasz olyan frekvenciát aminek a közelében nincs rádióadó.Norbesz írta:Az előbb probléma közben megoldódott, mert rájöttem, hogy a FMTX Faker porgit kell feltelepítenem. Mpst már tudom ki-be kapcsolni a transzmittert, de még így sem működik. A hifin nem találom meg az adást.
Köszi
Felénk 101,00MHz.De ez mindenhol változik.
A telódat meg tedd közel a hifi antennájához.Pl tedd a hifi tetejére.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N900
- Has thanked: 1 time
Na akkor az a helyzet, hogy kipróbáltam ezt a megoldást, hogy pin kód kiütve. Hálózat van, hívni is tudok csak a mikrofon nem működik.
Mondom: Mivan?! Pedig a Roll A Joint nevű programban működött az biztos mert különben nem lehetne használni. Most elindítom kiírja hogy Microphone Error és kilép.
A lényeg röviden eddig működött az 100 de most nem működik az is biztos.
Kérdőjel...
Mondom: Mivan?! Pedig a Roll A Joint nevű programban működött az biztos mert különben nem lehetne használni. Most elindítom kiírja hogy Microphone Error és kilép.
A lényeg röviden eddig működött az 100 de most nem működik az is biztos.

- Szellei
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 16 times
mindenhol le van írva, nem működik a mikrofon. Hogy direkt-e, vagy nem, azt nem tudni. Ha menne a mikrofon lehetne main oprendszernek használni a droidotStig95 írta:Na akkor az a helyzet, hogy kipróbáltam ezt a megoldást, hogy pin kód kiütve. Hálózat van, hívni is tudok csak a mikrofon nem működik.
A lényeg röviden eddig működött az 100 de most nem működik az is biztos.Kérdőjel...

"apt-get moo" 

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N900
- Has thanked: 1 time
Na szóval itt ez a Roll A Joint nevű dolog. Nézzétek meg a videót a végén látszik hogy kell hozzá a mikrofon mert különben nem jó. Most hogy visszaállítottam ennél a játéknál működik a mikrofon de ha telefonálni kell akkor már nem. Szóval nem értem...Szellei írta:mindenhol le van írva, nem működik a mikrofon. Hogy direkt-e, vagy nem, azt nem tudni. Ha menne a mikrofon lehetne main oprendszernek használni a droidotStig95 írta:Na akkor az a helyzet, hogy kipróbáltam ezt a megoldást, hogy pin kód kiütve. Hálózat van, hívni is tudok csak a mikrofon nem működik.
A lényeg röviden eddig működött az 100 de most nem működik az is biztos.Kérdőjel...
Próbáld meg Maemo alatt visszakapcsolni a PIN kérését és nézd meg droid alatt működik-e ismét a mikrofon!
http://www.youtube.com/watch?v=hH54iry_6xU
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia e90
Üdv Mindenkinek!
Mostanában egész elégedett voltam a telefonnal,de persze valamit mindig be kell alakítania hogy idegeskedjek.
Most a böngésző azt csinálja hogy pl az origót meg a mobilportot az istennek sem hozza be,sehogy se.
Meg most minden oldal elé be kell írnom hogy www ,múlt héten még ment minden simán..
Van ötletetek?
Mostanában egész elégedett voltam a telefonnal,de persze valamit mindig be kell alakítania hogy idegeskedjek.
Most a böngésző azt csinálja hogy pl az origót meg a mobilportot az istennek sem hozza be,sehogy se.
Meg most minden oldal elé be kell írnom hogy www ,múlt héten még ment minden simán..

Van ötletetek?