Nokia N8-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia n8
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N8-00
Mióta Bellére frissítettem, a következő hibákat (?) fedeztem fel:
- A készenléti óra nem frissül magától, a billentyűfeloldáskor éppen aktuális időpontot jegyzi meg, de miért? Ez elég idegesítő.
- Az ébresztés 6 perccel később történt a beállítottnál. Szintén furcsa.
Egyébként csak pozitívat tudok mondani (egyelőre), sokkal gyorsabb, mint az Anna, akksit sem zabálja jobban, ettől nem kell félni. A TaylorPro féle verzió van feltéve.
- A készenléti óra nem frissül magától, a billentyűfeloldáskor éppen aktuális időpontot jegyzi meg, de miért? Ez elég idegesítő.
- Az ébresztés 6 perccel később történt a beállítottnál. Szintén furcsa.
Egyébként csak pozitívat tudok mondani (egyelőre), sokkal gyorsabb, mint az Anna, akksit sem zabálja jobban, ettől nem kell félni. A TaylorPro féle verzió van feltéve.
- djzolko
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 800
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 61 times
Köszönöm, de nem értek egy kukkot sem. ))))))padlkizan írta:Hali!!
Ismét csak ajánlani tudom a Delight féle Belle-t. Most a 3.3 van fent nekem, kb 4 napja, az általa magyarosított rofs2-vel. Minden működik, a maps 3.08-at újra telepítve magyar, gyors is, és az akkumulátor idő ugyanolyan jó, mint a 3.2-ben volt, jobb, mint bármelyik előző Belle CFW-vel (a Taylorét kivéve mindet kipróbáltam!)
Hezitálóknak ajánlom!!
Letölthető: http://forum.dailymobile.se/index.php?t ... #msg713580.
Magyar rofs2 külön tölthető ugyanonnan!!!
Üdv!
Mi az a rofs2? Mit kell vele csinálni? Ha utána kijön a gyári belle, simán fel lehet tenni? Store kliens, social klienssel vannak gondok?
Esetleg egy leírás van valahol, hogy kell ezt csinálni? Privátban? Onnantól gondom van már, hogy soha nem láttam ezt a phoenixet még életemben. )
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 930
- Nem: Férfi
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 15 times
A magyar rofs megvan a Bellét nem tudom leszedni.Vajon mit csinálok rosszul pls?djzolko írta:padlkizan írta:Hali!!
Ismét csak ajánlani tudom a Delight féle Belle-t. Most a 3.3 van fent nekem, kb 4 napja, az általa magyarosított rofs2-vel. Minden működik, a maps 3.08-at újra telepítve magyar, gyors is, és az akkumulátor idő ugyanolyan jó, mint a 3.2-ben volt, jobb, mint bármelyik előző Belle CFW-vel (a Taylorét kivéve mindet kipróbáltam!)
Hezitálóknak ajánlom!!
Üdv!
- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
Szerintem ezzel a témával menjetek át a N8 CFW topicba!hjocco írta:A magyar rofs megvan a Bellét nem tudom leszedni.Vajon mit csinálok rosszul pls?djzolko írta:padlkizan írta:Hali!!
Hezitálóknak ajánlom!!
Üdv!
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8-00
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 11 times
Hali!
Próbáld innen: http://www.megaupload.com/?d=T0O51I3G !!!
Üdv, s legközelebb ilyet inkább priviben!!
Próbáld innen: http://www.megaupload.com/?d=T0O51I3G !!!
Üdv, s legközelebb ilyet inkább priviben!!
- Rating: 2.63%
- djzolko
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 800
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 61 times
Légyszi segítsetek... valamit elrontottam.
viewtopic.php?f=82&t=2885&p=298500#p298500
Oldal végén a problémám.
viewtopic.php?f=82&t=2885&p=298500#p298500
Oldal végén a problémám.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 1 time
Potter55!
Köszönöm a válaszodat. Valószínű félreérthető voltam, mert az SMS írásnál a linkelt megoldás működik. Azonban a Google keresőbe így nem megy az ékezetes keresés. Van erre az esetre is javaslatod?
Köszönettel...
Köszönöm a válaszodat. Valószínű félreérthető voltam, mert az SMS írásnál a linkelt megoldás működik. Azonban a Google keresőbe így nem megy az ékezetes keresés. Van erre az esetre is javaslatod?
Köszönettel...
- feroooo
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 31 times
Golan7 Delight Belle 3.3!
Az Animations mappában a deffects és az effects mappában lévő között mi a különbség?A deffects mappa a Delight Belle effektekre utal?Ha azokat akarom akkor csak át kell neveznem a mappát?
Mondjuk én olyan effektet szeretnék,hogy a menü úgy ugorjon fel,hogy középtengelyen forduljon vagy alulról fölfelé és felülről lefelé zárásnál,akkor azt az effektet hol lehet beszerezni?Az effektek szerkeszthetőek valahogy?
Előre is köszönök minden választ!
Az Animations mappában a deffects és az effects mappában lévő között mi a különbség?A deffects mappa a Delight Belle effektekre utal?Ha azokat akarom akkor csak át kell neveznem a mappát?
Mondjuk én olyan effektet szeretnék,hogy a menü úgy ugorjon fel,hogy középtengelyen forduljon vagy alulról fölfelé és felülről lefelé zárásnál,akkor azt az effektet hol lehet beszerezni?Az effektek szerkeszthetőek valahogy?
Előre is köszönök minden választ!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: [Nokia-5800] jelenleg Nokia n8
- Has thanked: 10 times
sziasztok
Van egy kérdésem hogy létezik e olyan facebook n8-ra hogy ha jön üzenetem akkor azt jelzi a telefon
Van egy kérdésem hogy létezik e olyan facebook n8-ra hogy ha jön üzenetem akkor azt jelzi a telefon
- rapiddani
- 1. szint
- Készüléktípus: Lumia 920 white
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 8 times
Szia!szabimaci22 írta:sziasztok
Azt hiszem az fMobi már tud ilyet, de fizetős lett. Talán 400 HUF, nokia áruházban
- These users thanked the author rapiddani for the post:
- szabimaci22 (2011-10-25 kedd 11:27:23)
- Rating: 2.63%
Nokia 3310 -> 3510i -> 6600 -> N80 -> E66 -> N8 -> Lumia 920 white