vohanyi írta:dnorbb írta:Andy & Potter !
Elég bizi voltam manapság, de mivel láttam, hogy folyamatosan vannak új tagok N900-zal, és nekik minden új, ezért ösztönöztem magam, hogy megírjam a reflash kezdőknek "cikket".
Szóval szeretném nektek elküldeni, átolvasásra (van két szerkesztőknek szóló dolog, ezeket kérlek töröljétek). Ha gondoljátok küldjetek nekem elérhetőséget priviben, és elküldöm a fájlt.
Üdv!

Itt korrektül leírták azt is szerintem :
http://n900.darktl.com/leirasok

Ebben igazad van, de az általad említett oldalon (Andy oldala) is akadtak számomra gondok. Először csináltam reflasht, de pölö ku...ra ne sikerült, mert az eMMC flashelése után ledobta az n900-amat a laptop, aztán hiába dobtam rá a szoftvert (RootFS Flash), csak csíkok, meg kockák voltak rajta miután bekapcsoltam, mert ugye be sem kapcsolt magától a RootFs flash után. Aztán egy kedves fórumózó (muchacoado nevű fórumozó) hívta fel a figyelmem (miután közzétettem itt a gondomat) arra, hogy valszínű ledobja a számítógépem az n900-at. Újra kellett csatlakoztatni eMMC flash után, és minden jó volt.
Pedig filóztam rendesen, hogy mi a p.csa gond lehet, mit ronthattam el. Aztán sok éves számítástechnikai tapasztalatommal sem tudtam rájönni, ezután kaptam a tippet.
Szóval nekem, aki már láttam egyet s mást is akadtak apró, ám tippek nélkül kiküszöbölhetetlen gondjaim a reflash-sel. És ami neked, nekünk vagy másoknak természetes, az másnak nem biztos, ráadásul hiába beszélünk egy nyelvet, ha más észjárással van írva valami, nem biztos, hogy megérti a másik.
Úgyhogy ott van Andy oldalán leírva a reflash magyarul, a maemo.org-on angolul, ezenkívül az én írásom is remélem egy más szemszögből nyitja meg a témát.
Egyébként minél több leírás létezik, annál bővebb a "szakirodalom, ebből soha nem lehet baj. Valaminek a hiánya, no az gond.
És talán kevesebben fogják ugyanazt tizenötször megkérdezni...
Üdv