Nokia N900

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
dnorbb
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N900
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Re: Nokia N900

Hozzászólás Szerző: dnorbb »

Andy & Potter !
Elég bizi voltam manapság, de mivel láttam, hogy folyamatosan vannak új tagok N900-zal, és nekik minden új, ezért ösztönöztem magam, hogy megírjam a reflash kezdőknek "cikket".
Szóval szeretném nektek elküldeni, átolvasásra (van két szerkesztőknek szóló dolog, ezeket kérlek töröljétek). Ha gondoljátok küldjetek nekem elérhetőséget priviben, és elküldöm a fájlt.

Üdv! :bye1:
vohanyi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N.900
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: vohanyi »

dnorbb írta:Andy & Potter !
Elég bizi voltam manapság, de mivel láttam, hogy folyamatosan vannak új tagok N900-zal, és nekik minden új, ezért ösztönöztem magam, hogy megírjam a reflash kezdőknek "cikket".
Szóval szeretném nektek elküldeni, átolvasásra (van két szerkesztőknek szóló dolog, ezeket kérlek töröljétek). Ha gondoljátok küldjetek nekem elérhetőséget priviben, és elküldöm a fájlt.

Itt korrektül leírták azt is szerintem : http://n900.darktl.com/leirasok
:D
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Diasitocska írta:Sziasztok. Nem tudja valaki hogy hol lehet új nokia n900-at venni?:) Nagyon megköszönném ha tudnátok egy két oldalt linkelni ahol nem használtat árulnak. Köszi elöre is.
Itt az aprónál is megnézheted.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
dnorbb
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N900
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: dnorbb »

vohanyi írta:
dnorbb írta:Andy & Potter !

Itt korrektül leírták azt is szerintem : http://n900.darktl.com/leirasok
:D
Ebben igazad van, de az általad említett oldalon (Andy oldala) is akadtak számomra gondok. Először csináltam reflasht, de pölö ku...ra ne sikerült, mert az eMMC flashelése után ledobta az n900-amat a laptop, aztán hiába dobtam rá a szoftvert (RootFS Flash), csak csíkok, meg kockák voltak rajta miután bekapcsoltam, mert ugye be sem kapcsolt magától a RootFs flash után. Aztán egy kedves fórumózó (muchacoado nevű fórumozó) hívta fel a figyelmem (miután közzétettem itt a gondomat) arra, hogy valszínű ledobja a számítógépem az n900-at. Újra kellett csatlakoztatni eMMC flash után, és minden jó volt.
Pedig filóztam rendesen, hogy mi a p.csa gond lehet, mit ronthattam el. Aztán sok éves számítástechnikai tapasztalatommal sem tudtam rájönni, ezután kaptam a tippet.
Szóval nekem, aki már láttam egyet s mást is akadtak apró, ám tippek nélkül kiküszöbölhetetlen gondjaim a reflash-sel. És ami neked, nekünk vagy másoknak természetes, az másnak nem biztos, ráadásul hiába beszélünk egy nyelvet, ha más észjárással van írva valami, nem biztos, hogy megérti a másik.
Úgyhogy ott van Andy oldalán leírva a reflash magyarul, a maemo.org-on angolul, ezenkívül az én írásom is remélem egy más szemszögből nyitja meg a témát.
Egyébként minél több leírás létezik, annál bővebb a "szakirodalom, ebből soha nem lehet baj. Valaminek a hiánya, no az gond.
És talán kevesebben fogják ugyanazt tizenötször megkérdezni...

Üdv :bye1:
These users thanked the author dnorbb for the post:
Andy1210 (2011-09-26 hétf. 16:36:19)
Rating: 2.63%
body007
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n900
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: body007 »

Sziasztok!

Tudtok a teló hívás fogadására/elutasítására (zöld/piros gomb) alternatívát? Az a gondom, h mióta tokba lakik véletlen (kelletlen) felveszi magát vagy amikor veszem elő a tokból fogadja a hívást (vagy ép elutasítja). Olyasmi kéne mint pl HTC-n (vagy szifonon), h el kelljen húzni egy csúszkát vagy ilyesmi :)
tutituti
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N95 + Nokia N900
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: tutituti »

Ez engem is érdekelne,fele hívásfogadásom lerakással végződik:D
Szellei
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
Has thanked: 8 times
Been thanked: 16 times

Hozzászólás Szerző: Szellei »

Sziasztok! Sürgős segítségre lenne szükségem! Haverom vett egy "univerzális" autótöltőt, kipróbáltam, a telefon kikapcsolt majd újraindult és a fehér háttérképen kéken világító nokia felirat látszik csak. Akármilyen töltővel próbálkozom nem reagál semmire, kikapcs gombra sem reagál, akksit kiveszem várok vele, majd amint visszateszem egyből világit a fehér háttér nokia logóval :S Sajnos így reflashelni sem tudom. Valaki találkozott már ilyennel? Egy gagyi 1000Ft-os töltő elb*sz egy ilyen készüléket?! :(
"apt-get moo" ;)
vohanyi
1. szint
1. szint

Szellei írta:Sziasztok! Sürgős segítségre lenne szükségem! Haverom vett egy "univerzális" autótöltőt, kipróbáltam, a telefon kikapcsolt majd újraindult és a fehér háttérképen kéken világító nokia felirat látszik csak. Akármilyen töltővel próbálkozom nem reagál semmire, kikapcs gombra sem reagál, akksit kiveszem várok vele, majd amint visszateszem egyből világit a fehér háttér nokia logóval :S Sajnos így reflashelni sem tudom. Valaki találkozott már ilyennel? Egy gagyi 1000Ft-os töltő elb*sz egy ilyen készüléket?! :(
Ha kiveszed az akksit,nélküle nyomd sokáig a bekapcs gombot,majd várj pár percet,és utána rakd vissza... másik akksival esetleg,ha ez nem válik be...
Szellei
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
Has thanked: 8 times
Been thanked: 16 times

Hozzászólás Szerző: Szellei »

vohanyi írta:
Szellei írta:Sziasztok! Sürgős segítségre lenne szükségem! Haverom vett egy "univerzális" autótöltőt, kipróbáltam, a telefon kikapcsolt majd újraindult és a fehér háttérképen kéken világító nokia felirat látszik csak. Akármilyen töltővel próbálkozom nem reagál semmire, kikapcs gombra sem reagál, akksit kiveszem várok vele, majd amint visszateszem egyből világit a fehér háttér nokia logóval :S Sajnos így reflashelni sem tudom. Valaki találkozott már ilyennel? Egy gagyi 1000Ft-os töltő elb*sz egy ilyen készüléket?! :(
Ha kiveszed az akksit,nélküle nyomd sokáig a bekapcs gombot,majd várj pár percet,és utána rakd vissza... másik akksival esetleg,ha ez nem válik be...
Próbáltam nyomni a gombot, állt egy fél órát, de amint teszem vissza az akksit éppen hogy már érintkezik, még a bekapcs gombhoz hozzá nem nyúltam egyből bevillan az üdvözlő logó. Mintha nem kapcsolna ki ahogy kiveszem az akksit :S
"apt-get moo" ;)
vohanyi
1. szint
1. szint

probáld a szemből bal,majd jobb szélső és középső érintkezőt rövidrezárni..nyugodtan,csak egy jó pillanatra...
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”