Nokia N8-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: SGS4mini+N8
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia N8-00
Sziasztok! Az lenne a kérdésem N8-ra van olyan notesz progi amibe "kézzel" írhatunk, rajzolhatunk?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ezt próbáld ki. Ez egy rajz program.zozo írta:Sziasztok! Az lenne a kérdésem N8-ra van olyan notesz progi amibe "kézzel" írhatunk, rajzolhatunk?
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- djzolko
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 800
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 61 times
Lekopogom, nekem a 9 éves sim kártyám tökéletesen működik a telefonban. Anna óta még csak a voice csatornát sem dobta le.Todo írta:
Én a szolgáltatónál kezdeném! Nem tudom milyen idős a simkártyád, de ha 2 évnél öregebb akkkor ingyen kicseréli a szolgáltató! Ezek az új telok nem nagyon szeretik az öreg simeket!

-
- Újonc
- Készüléktípus: SGS4mini+N8
- Has thanked: 6 times
potter55 írta:Ezt próbáld ki. Ez egy rajz program.zozo írta:Sziasztok! Az lenne a kérdésem N8-ra van olyan notesz progi amibe "kézzel" írhatunk, rajzolhatunk?
Kipróbáltam, működik és jónak ígérkezik köszönöm!

- oggy
- 1. szint
- Készüléktípus: N8DG T-mobile
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
Ezt a régi sim dolgot pont pár órája kérdeztem meg a trénél telefonon.Todo írta: Én a szolgáltatónál kezdeném! Nem tudom milyen idős a simkártyád, de ha 2 évnél öregebb akkkor ingyen kicseréli a szolgáltató! Ezek az új telok nem nagyon szeretik az öreg simeket!
Ugyanis simem lassan tíz éves lesz, de az a hölgy akivel beszéltem megnyugtatott, hogy nem kell csere, ha 1999 Március utáni a kártyám.., ha ez előtti akkor cserélik díjmentesen.
Azt kérdezte még, működik-e rendesen, meghogy milyen telefonnal használom.
Még annyit mondott, ha majd két év múlva cserélek megint telot, azzal már nem biztos, hogy fog működni, és akkor díjmentesen cserélik.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Dark Grey
- Has thanked: 0
- Been thanked: 7 times
Badarság!!! Főnökömnek is simán kicserélték az 5 éves kártyáját mert valamiért állandóan lecsatlakozott a hálózatról a telefon ... szó nélkül ki kell cserélnie minden szolgáltatónak !!! Persze reprodukálni kell a hibát gondolom és akkor nincs gond 
Én is elgondolkoztam rajta, bár nekem minden oké ... max annyi hogy nem telenor-t ír ki hanem még pannon-t

Én is elgondolkoztam rajta, bár nekem minden oké ... max annyi hogy nem telenor-t ír ki hanem még pannon-t

-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
Sziasztok!
Ma voltam bent a nokiánál és megfrissitették a telómat. azóta két dolog nem akar működni az egyik az e-mailetésnél azt írja ki hogy nem sikerült csatlakozni a levelezési szolgáltatóhoz, a másik meg az ovi áruház amely azt ha regisztrálni akarok vagy belépni a már megadott fiokkal azt írja, hogy a műveletet csatlakozási hiba miatt nem sikerült végrehajtani próbálja újra. Valaki más is tapasztalt már hasonlót?
Ötlet?
Ma voltam bent a nokiánál és megfrissitették a telómat. azóta két dolog nem akar működni az egyik az e-mailetésnél azt írja ki hogy nem sikerült csatlakozni a levelezési szolgáltatóhoz, a másik meg az ovi áruház amely azt ha regisztrálni akarok vagy belépni a már megadott fiokkal azt írja, hogy a műveletet csatlakozási hiba miatt nem sikerült végrehajtani próbálja újra. Valaki más is tapasztalt már hasonlót?
Ötlet?
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia N8-00
Sziasztok! Ha valaki tudna megoldást a következő problémára, az Anna óta nem tudom olvasni a PDF dokumentumokat. Hibaüzenet:”Nem lehet megnyitni. A fájltípus nem támogatót”
- djzolko
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 800
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 61 times
Megfrissíteni? Az meg milyen szó?Krati írta:Sziasztok!
Ötlet?
Amúgy nézd meg, megvannak e net elérési beállításaid. Lehet, hogy azok törlődtek.
- LaLi_87
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S3 Black
- Has thanked: 125 times
- Been thanked: 20 times
Sziasztok ma olyan problémam volt hogy a telo nem mutatta hogy hívnak, ez mitol lehet? Még sose volt ilyen, aztan mondjak az ismerosok hogy miert nem veszem a telefon ha hívnak, nekik rendesen kicsorgot de az en telomon semmit se jelzet.