Barniby írta:rotor82 írta:Pont ugyanez a gondom nekem is..
-android nem indul
-telepített progikat nem látni sehol, csak az sygic-et és a faircrack-et.
Mi lehet a gond????
Ugyan ez van nálam is.
fAircrack, Sygic, NITDroid Installer, Nokia Kernel amit látok pluszban és a RESTART opció a bekapcs-gombos menünél.
MR
aFagylaltos úr ha olvassa ezt kérem segítsen, mivel többen is vagyunk így. Amíg futott a telepítő azt láttam h a power-kernelből mintha a 48-ast telepítené, nem pedig a 47-est.A letöltött videó-útmutatóban pedig olyan lehetőségeket kínál fel nála amik nálam nincsenek is.
PL: CSSU, Power kernel46+injection
A segítséget előre is köszönöm.
u.i.:NITDroidban még mindig nem lehet használni a GSM-részt(telefonálni,SMS-t írni)?
Csak kipróbálni jó?
Sziasztok!
Sajnos eléggé elfoglalt vagyok mostanság. A projektet meg eltettem pihentetni egy kis időre, de mivel sokak írták, hogy bajok vannak, igyekszem hamar megnézni a hibák okát.
Valszeg a power-kerneles hiba a 48 megjelenése miatt van, ezt majd optimalizálom.
Droidban még mindig nincs GSM rendesen tudomásom szerint. Egyenleget le tudod kérni, meg sms asszem megy, de hívásnál nem hallani a beszélő félt.
Ahogy időm engedi, megnézem a telepítőt.
üdv.: Geri
----------------------------------
Szerk.:
Mivel nincs sok időm reflesh nélkül tettem fel az ultimate csomaggal a rendszert.
Nálam az android gond nélkül megy. Külső illetve belső memóriára is sikeresen kicsomagolta és bootolható is multiboottal.
Illetve külső memóriára telepítéskor el kellett játszanom az említett bugot:
1.: formáztam a kártyát a file managerrel.
2.: 2.1. Ha a telepítés megáll ennél a pontnál [Formatting /dev/mmcblklp2 (ext3) ...]
http://n900.darktl.com/leirasok/59-nitd ... l-boot-tal
Akinek gondja volt az androiddal, kérem írja le pontosan a hibát. Hol és mikor írja ki, mi van előtte és utána. Tehát egy mini logot kérnék, akár screenshottal is jó.
Sajnos nálam a hiba nem jött elő, ezért így orvosolni se tudom.
Másik észrevétel ,hogy a power47 helyett a 48 megy fel, de ez gondolom nem nagy gond. Majd átírom a számot...
aFagyis