Nokia N8-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 + Nokia 6120c
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 11 times
Re: Nokia N8-00
Rengeteg product kódra kijött az ANNA már. Már vodafonos tellára is. Remélem a T-nél sem tökölnek vele sokáig.
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nekem az spb weather be volt állítva 6 írás frissítésre, s amikor csatlakoztam operára vagy bárhova, nem bontotta a netet. Leállítottam a frissítést kézire és máris bontotta a netet. Nálam ez segített.LaLi_87 írta:Szinte mindent végig néztem már, widgetek of-line, a-gps kikapcsolva, facebook alkalmazás nincs, ovi es gps csak bekapcsolásra indul el, mi lehet még? az ora? az hasznahatja a netet? Már nem tudok mire gondolni egy alkalmazás sincs fent teljesen ures a telo. Valami tipp?
- feroooo
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
- Nem: Férfi
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 31 times
Navifirmen amit kiad frissitést azokat kell csak letölteni amit automata kipipál vagy mindet?
- Szabi46
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS2 GOATRIP 7.0 JB
- Has thanked: 7 times
Tegnap válaszolt a T-egy levelemre...
"Tájékoztatjuk, hogy a Nokia N8 típusú készülékhez kapcsolódó PR 2.0 szoftverfrissítést társaságunk várhatóan a héten fogadja el, melyet ezt követően a gyártó hagy jóvá. Kérjük, hogy tiszteljen meg minket további türelmével!
A PR 1.2-es szoftvert nem fogja kiadni társaságunk."
"Tájékoztatjuk, hogy a Nokia N8 típusú készülékhez kapcsolódó PR 2.0 szoftverfrissítést társaságunk várhatóan a héten fogadja el, melyet ezt követően a gyártó hagy jóvá. Kérjük, hogy tiszteljen meg minket további türelmével!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia n8
Ez még mindig beláthatatlan időpont.Szabi46 írta:Tegnap válaszolt a T-egy levelemre...
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 + Nokia 6120c
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 11 times
Remélem azért max 1-2 hét és jön. Ha nem akkor azonnal rakom fel a független Anna-t.peugeotmate írta:Ez még mindig beláthatatlan időpont.Szabi46 írta:Tegnap válaszolt a T-egy levelemre...
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 930
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 15 times
Már most töltöm Navifirm Hungary Anna 22.014 mindjárt telepítem Phoenix-elsemetka írta:Remélem azért max 1-2 hét és jön. Ha nem akkor azonnal rakom fel a független Anna-t.peugeotmate írta:Ez még mindig beláthatatlan időpont.Szabi46 írta:Tegnap válaszolt a T-egy levelemre...
test módba áll már vagy 10 perce..Mit csináljak? Várjak még vagy indítsam újra..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hjocco 2011-08-17 szer. 20:16:08-kor.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Been thanked: 1 time
A wlan jelre gondolsz vagy autómatikusan kapcsolódik vissza. Ha a wlan jelre gondolsz a sarokban az a wlan keresére utal nem a kapcsolódásra. A wlan frissítés idejét és az auto kapcsolódást én a Beállítások->Kapcsolatok->Wlan->Opciók->Beállítások->Hálózatok keresése pontban tudtam ki kapcsolni.LaLi_87 írta:Szinte mindent végig néztem már, widgetek of-line, a-gps kikapcsolva, facebook alkalmazás nincs, ovi es gps csak bekapcsolásra indul el, mi lehet még? az ora? az hasznahatja a netet? Már nem tudok mire gondolni egy alkalmazás sincs fent teljesen ures a telo. Valami tipp?
- danekdt
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8-00
- Has thanked: 5 times
Sziasztok, nekem ki ad két új verziót is a navifirm egy 22.14et és egy 24.1et. na most ez mi?:D melyik a PR 2.0. már jön le a 22.14...Régen frissítettem szerintetek formázzam a memóriát elötte?
http://www.flickr.com/photos/danekdt Ha van egy kis időd,nézd meg a telefonnal készült fotoim és értékeld, köszönöm!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia n8
Csak én vagyok olyan szerencsétlen, hogy nem tudom letölteni, ugyanis nem tölt be rendesen a NaviFirm?