Helló!istvan001 írta:Üdv!
Nekem az a gondom hogy a telefonra megpróbáltam felrakni a Ultimate N900 Rover V.0.2-öt és utána újra indítottam a telefont, de hiába várok nem bootol be csak tölt és nem csinál semmit. Csináltam már RootFS Reflash-t de ugyan úgy nem tölt be. Nem tudom hogy mit csináljak vele.Valaki tud nekem segíteni?
Délután folyamán rád írok!
Lenne addig is pár kérdésem:
-Követtél minden utasítást amit az oldalon leírtam? ( UTF-8 kódolású a szöveg, ha bénán jelenik meg akkor : view->character encoding->utf-8 )
-A mobilon frissen flashelt pr13 vol?
-Milyen összeállítást csináltál?
-Elolvastad az ismert bugokat? : http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopi ... 90#p273055
Fura: Ha root reflesht nyomatsz neki, akkor mennie kéne a telónak, esetleg próbálkozz meg egy eMMC reflesh-el is!
u.i.: Ilyen hibával ,hogy csak eMMC reflesh-el lehetett helyrehozni a mobilt, akkor találkoztam mikor az új busybox-ot akartam beépíteni a telepítőbe! De ezt direkt ki is szedtem belőle, mert még nem megy!
Nálam ilyenkor azt csinálta, hogy a fehér pöttyök szaladgáltak ide-oda és nem ment tovább... nálad is akkor hasonló lehet a probléma, van egy gyanúm, hogy te nem friss rendszerre tetted rá ezt, ugyanis frissen feltett rendszeren tesztelve van jó-párszor és semmi panasz nem volt a fent említett bugokon kívül.
bye