juhos_gergo írta:Nem sajnos akkor sem. :S A "rendes" dombok, a navigációs gomb meg ezek, azok reagálnak a fényérzékelőre, de a számok nem akarnak sehogy sem világítani. pedig már mindent próbáltam. Hard reset, minden...
Strust vagy Macika kollégának írj, ők tudnak segíteni
Heló. Valaki segítsen légyszi! Az alsó billentyűzet megvilágítására szolgáló ledeket keresek. Nincs valakinek véletlen? Vagy egy használhatatlan amiről le tudnám szedni? Mert nem világítanak, és gyanítom hogy tönkrementek. Előre is köszi!
juhos_gergo írta:Heló. Valaki segítsen légyszi! Az alsó billentyűzet megvilágítására szolgáló ledeket keresek. Nincs valakinek véletlen? Vagy egy használhatatlan amiről le tudnám szedni? Mert nem világítanak, és gyanítom hogy tönkrementek. Előre is köszi!
gila001 írta:Sziasztok! egy olyan kérdésem lenne, hogy ha az üzeneteket átmásolom a memokarira és leformázom a telót utána vissza lehet tenni a telóra?
Kártya N95 8GB-ban?
Igen. De ki is mentheted a számítógépedre PC Suite-tal.
De érdemes a kártyát is formázni a programok miatt. Mert formázás után bezavarhat.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Szakirányú kérdésem,hogy ha eddig
letudtam kérni,illetve írni is tudtam
emailt,az N95 8gb-os saját gyári üzenet
menüjében levö emailes
alkalmazásában,akkor most mért nem
tudok? Lekérni lekéri,el is tudom olvasni,de
válaszolni nem enged. Azt irja ki,hogy
ellenörizze az email beállitást.Wifin
keresztül eddig minden ment,aztán
egyszer csak nem engedi a
válaszolást,vagy a sima email irás,küldést se.Se gmail,se
freemailnél,semmilyen emailnél.Mért?
Ha lehet,pm-be kérnék segitséget. Amugy sehova,senkinek nem tudok
emailt küldeni.Fogadni igen.
Remélem érthetöen irtam le a problémámat.
Köszi elöre is a segitséget.
A telefonomat viz érte kb azota azt csinálja hogy a betük, számok lenyomásával más karaktareket add ki..... és pityeg mintha folyamatosan rendszertelenül nyomkodnám....
szétszedtem, megtisztitotam kb ugyan azt csinálja hébe hoba müködik 1,2 napot rendesen a btük, számok....
ötlet???
vagy tip mi pénz megcsináltatni??
esetleg Budapesten valamelyikötök ki ért hozá adhatna nekem árajánlatot vagy tippet
A telefonomat viz érte kb azota azt csinálja hogy a betük, számok lenyomásával más karaktareket add ki..... és pityeg mintha folyamatosan rendszertelenül nyomkodnám....
szétszedtem, megtisztitotam kb ugyan azt csinálja hébe hoba müködik 1,2 napot rendesen a btük, számok....
ötlet???
vagy tip mi pénz megcsináltatni??
esetleg Budapesten valamelyikötök ki ért hozá adhatna nekem árajánlatot vagy tippet
krisz12hun írta:Hello tud valaki olyan progit amivel el tudok HD-s videókat nézni ?
és tudtok olyan progikat amitől az n95 8gb-ot jobb telefonnak nézik?
És hogy lehet az hogy nagyon rosszul szólnak a hangszórók?
Szia. hát sajnos ezen a telefonon avi videót sem lehet sokat nézni, HD-t meg főleg nem. ekkora képernyőn nem is tudom hogyan akarnal. aki ismeri a telefont az tudja, hogy nagyon jó gép, nekem is volt majdnem két évig.
hát attól hogy jobbnak nézzék.. az emberek furcsák manapság. mindenki azt nézi jónak ami tetszik neki független attól hogy z jó telefon agy nem. (Pl iphone kedvelő emberek). van pár mozgás érzékelős program, azokkal lehet villogni, pl ngun meg iyen egyeb nes programok. és egy handy. taskman mindenképp kell rá meg egy hackeles.
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet