Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
szezol
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA N8.00_DG + 6233
Has thanked: 6 times
Been thanked: 0

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: szezol »

Ha már a vinyóknál tartunk:
Nálam az a helyzet, hogy szintén egy 30 gigás 1.8"-os HDD-t szeretnék csatlakoztatni a telóhoz, le is formáztam FAT32-re, rádugom a telóra és azt írja ki, h "Hiba a tárolóegységen" majd le OK-zom és újra meg újra vissza adja ezt.
Az esetleg jelenthet gondot hogy Win 7 alatt formáztam?
Ha valakinek van ötlete segítsen legyen szíves!
Köszi!
morpheuss12
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8 Tmobil V8 +Nokia Lumia 920
Has thanked: 28 times
Been thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: morpheuss12 »

szezol írta:Ha már a vinyóknál tartunk:
Nálam az a helyzet, hogy szintén egy 30 gigás 1.8"-os HDD-t szeretnék csatlakoztatni a telóhoz, le is formáztam FAT32-re, rádugom a telóra és azt írja ki, h "Hiba a tárolóegységen" majd le OK-zom és újra meg újra vissza adja ezt.
Köszi!
Ha jól tudom akkor ahhoz már kell külső táp is ,mert akkora feszültséget nem tud leadni a telefon USB-n.
A köszönöm gomb nem véletlenül van ott !!!
bithalver
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Nem: Férfi
Has thanked: 11 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: bithalver »

morpheuss12 írta:Ha jól tudom akkor ahhoz már kell külső táp is ,mert akkora feszültséget nem tud leadni a telefon USB-n.
Bocs a kotozkodesert, de az USB feszultsege szabvanyos, az aramerosseg/teljesitmeny valtozhat.
A mondatod helyesen:
Ha jól tudom akkor ahhoz már kell külső táp is ,mert akkora teljesitmenyt nem tud leadni a telefon USB-n.
Bocsa az ekezetmentes levelert, angol kornyezetben dolgozom.
If you can't halve a bit, you do not know everything !
Please vorfige me for rgammar miskates; ingiliz not is ym tanive ganluage.

Telefonok: 6110, 6150, 6210, 6310i, 9210, 9500, E90, N97, N8
MR007
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView + N8
Has thanked: 8 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: MR007 »

Köszi!
Hát én kezdetben -október- ugyanúgy szívtam mint te. Volt, 2db 3.5 colos vinyóm és hiába formatáltam - persze feldarabolva mert az egésszet nem tudtam Fat32-re -ugyanezt csinálta.
Pár hónapja macintosh-on vki megformázta az új fentebb linkelt, korábban írt HDD-met egyben - mert azzal nem volt gond - és azóta szépen használom. Vagy, azóta beszereztem egy "Paragon Partition Manager 11 SE Personal build 9887"-nevü progit torrentről, azzal már én is meg tudtam volna csinálni magamnak a vinyómat gondolom. Szóval próbálj ki vmi más lehetőséget is. Természetesen nálam külső táp is kellett.
These users thanked the author MR007 for the post:
szezol (2011-06-07 kedd 19:50:54)
Rating: 2.63%
szezol
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA N8.00_DG + 6233
Has thanked: 6 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: szezol »

MR007 írta:
Köszi!
Hát én kezdetben -október- ugyanúgy szívtam mint te. Volt, 2db 3.5 colos vinyóm és hiába formatáltam - persze feldarabolva mert az egésszet nem tudtam Fat32-re -ugyanezt csinálta.
Pár hónapja macintosh-on vki megformázta az új fentebb linkelt, korábban írt HDD-met egyben - mert azzal nem volt gond - és azóta szépen használom. Vagy, azóta beszereztem egy "Paragon Partition Manager 11 SE Personal build 9887"-nevü progit torrentről, azzal már én is meg tudtam volna csinálni magamnak a vinyómat gondolom. Szóval próbálj ki vmi más lehetőséget is. Természetesen nálam külső táp is kellett.
Köszi! megkeresem ezt a progit és kipróbálom, hátha gyógyírt jelentene, aki a külső táp hiányát javasolta: próbáltam sima 3.5"-os vinyóval is aminek saját tápja van, de azzal is ugyan ez a helyzet, azért kezdtem gyanakodni a win 7-re
semetka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 + Nokia 6120c
Has thanked: 2 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: semetka »

AZ exponálási időt lehet állítani valamelyik programban? A gyáriban csak ott lehet állítani ahol a módokat állítom ugye?
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

semetka írta:AZ exponálási időt lehet állítani valamelyik programban? A gyáriban csak ott lehet állítani ahol a módokat állítom ugye?
Sajnos nem lehet :(
Pedig nagyon jó lenne ha lehetne hosszú záridős képeket készíteni :)
De ha jól tudom hardweres akadálya van a dolognak, mint ahogy a lassított felvétel készítésnek is (30 fps felett nem lehet állítani)
Kép
Kép
gold
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung GALAXY S II
Has thanked: 19 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: gold »

Visszatérve a winyokhoz:
http://www.minibook.hu/?action=termekOl ... sito=74767

Én ezt találtam. Ha nem is akarok futtatni róla semmit telefonon keresztül, de felfogja ismerni és tudok rá áthúzni videókat majd mentés céljából usb-vel?
totika111
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8 Silver
Has thanked: 12 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: totika111 »

gold írta:Visszatérve a winyokhoz:

Én ezt találtam. Ha nem is akarok futtatni róla semmit telefonon keresztül, de felfogja ismerni és tudok rá áthúzni videókat majd mentés céljából usb-vel?
Azt hiszem pont ilyen van a szomszédnak, csak 320gb-os darab, este átmegyek és lecsekkolom neked!
These users thanked the author totika111 for the post:
gold (2011-06-08 szer. 17:49:15)
Rating: 2.63%
SE K300i > Nokia 5300 > SE W705i > Nokia 5800 Navigation Edition > N97 Black 32Gb > N8 Silver Belle v111.030.0609 Ovi Maps v3.06
gold
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung GALAXY S II
Has thanked: 19 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: gold »

totika111 írta:
gold írta:Visszatérve a winyokhoz:

Azt hiszem pont ilyen van a szomszédnak, csak 320gb-os darab, este átmegyek és lecsekkolom neked!
Kösz előre is!
Igaz ez 640GB de ha azt felismeri akkor ezt is gondolom.
Én csak a nagyságától félek ,hogy látni fogja e a telefon.Na meg az oda másolás...
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”