Gondolom a mikrofon még most sem megy, és az akksi is szétsül olyan forró. Elég indok hogy ne legyen main oprendszer :/Andy1210 írta:frissítettem a legújabb 2.3.4-es androidra (N12 UMay), ebben is ugyanúgy lassú a wifi, vagy én nem tudom, hogy miért van ez, hogy a marketről 2 megát fél óra alatt tölt le(De legalább működik a market fullosan gyárilag ebben már
)
olvasgattam changelogot, de amiket néztem ugyanolyan mint eddigtelekibela77 írta:Jott egy csomo frissites ma reggel(CSSU,Conky,Maemo5) de igazabol nem latok semmi valtozast,valakinek feltunt valami?
http://www.mynokian900.com/2011/05/upgr ... o-n12-umay Gúgli a barátod!tutituti írta:Sziasztok
A nitdroidot nem lehet netről frissíteni?úgy érten hogy ne kelljen letölteni az image és kernel fájlokat,hanem xterminalból vagy androidban valahol auto-update megoldással egyből frissítse őket?Remélem nagyjából érthető lett amire gondolok
Nekem better camera felrakása után fagyogatott a telefon.meg sok errort is kaptam.Bless-nél ilyent nem tapasztaltam.d3kk írta:probalta mar valaki az "a batter camera" nevu programot?? kivancsi lennek hogy mivel jobb mint a blessn900? nameg hogy megeri e kiperkalni erte 1300.-at.. mert ugyebar sehova nincs feldobva...