Nokia N95 8GB

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Re: Nokia N95 8GB

Hozzászólás Szerző: Limahl »

hardlovi írta:Sziasztok!

Felraktam a Sygic 8.22 szoftvert a telefonra a telepítéssel és az aktiválással nem volt gond. Viszont nem talál érvényes jelet. A beépített GPS-re van állítva és vagy 10 perc után se akart jelet fogni. Szabadtéren csináltam úgyhogy ez nem lehetett gond. A telefonban is aktiválva van a beépített GPS.

Kérem segítsen aki tud!
Elsöre a 10 perc nembiztos hogy elég probáld szép idöben és szétnyitott telefonnal ugyanis elég hülye helyen van a gps.
Samsung galaxy s7 edge
a_tuono
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic Blue
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: a_tuono »

Sziasztok!
Az egyik ismerősömnek van ilyen telója, és lenne pár probléma vele. :S
A legirritálóbb, hogy néha(egyre gyakrabban) ha szét-, vagy összecsúsztatjuk, akkor random újraindul. Próbáltam hard resetet, meg frissíteni a szoftvert, de nem oldotta meg a problémát. Mi lehet a baj? És hogy lehetne orvosolni? :(
A másik, hogy a hangszórók (nem a képernyő fölötti) berecsegnek. Ez gondolom hardveres probléma. :(
Legjobb megoldás a szerviz lenne rá? :(
Előre köszönöm a válaszokat.
Nokia 5800 XpressMusic Blue V 52.0.007 -> Nokia C6v20 Floral Edition + Nokia BH-503
hardlovi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95 8GB
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: hardlovi »

Limahl írta:
hardlovi írta:Sziasztok!

Felraktam a Sygic 8.22 szoftvert a telefonra a telepítéssel és az aktiválással nem volt gond. Viszont nem talál érvényes jelet. A beépített GPS-re van állítva és vagy 10 perc után se akart jelet fogni. Szabadtéren csináltam úgyhogy ez nem lehetett gond. A telefonban is aktiválva van a beépített GPS.

Kérem segítsen aki tud!
Elsöre a 10 perc nembiztos hogy elég probáld szép idöben és szétnyitott telefonnal ugyanis elég hülye helyen van a gps.
Ok, köszi! Megpróbálom hátha bejön. Egyébként Garmin is van rajta és ugyanez a gondom vele. A telefon mindig nyitott állapotban volt a próbák során.

A többi indításnál azért gondolom gyorsabb lesz már?!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

a_tuono írta:Sziasztok!
Az egyik ismerősömnek van ilyen telója, és lenne pár probléma vele. :S
A legirritálóbb, hogy néha(egyre gyakrabban) ha szét-, vagy összecsúsztatjuk, akkor random újraindul. Próbáltam hard resetet, meg frissíteni a szoftvert, de nem oldotta meg a problémát. Mi lehet a baj? És hogy lehetne orvosolni? :(
A másik, hogy a hangszórók (nem a képernyő fölötti) berecsegnek. Ez gondolom hardveres probléma. :(
Legjobb megoldás a szerviz lenne rá? :(
Előre köszönöm a válaszokat.
Ezt inkább a szervizes topikban kérdezd meg.
hardlovi írta: Ok, köszi! Megpróbálom hátha bejön. Egyébként Garmin is van rajta és ugyanez a gondom vele. A telefon mindig nyitott állapotban volt a próbák során.

A többi indításnál azért gondolom gyorsabb lesz már?!
Igen.
These users thanked the author potter55 for the post:
a_tuono (2011-05-27 pén. 20:46:38)
Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Z 3
2. szint
2. szint
Készüléktípus: nokia N95+8gb+duinoGPS

Hozzászólás Szerző: Z 3 »

Sziasztok!

Azt be lehet állítani a telón, hogy ha hívás érkezik és elmozdul a fedő akkor ne vegye fel?
joco77
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95 8GB

Hozzászólás Szerző: joco77 »

Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Van egy Nokia N95 8GB telefonom és az abban lévő naptáramat szeretném a gmail naptáramba átmenteni, minden bejegyzéssel együtt.

1. Lehetséges-e
2. Ha igen, akkor valami leírásotok van hozzá mit hol kell csinálni?

Nagyon köszönöm előre is!
Jocó
paltoni
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95

Hozzászólás Szerző: paltoni »

hello! egy kis segítségre lenne szükségem.Van egy N95 8Gb-s telóm és rátettem a rotate me-t (quakezés céljából) akkor mikor elforgatom a telót jobbra akkor el is fordul a kijelző,de a billentyű kiosztás nem,ha balra forgatom(amerre gyárilag is engedi a gyorsulásmérő)akkor fordul vele a billentyűzet kiosztás is fajinul.Ez a hiba fennáll más verziójú rotate me-k nél is meg Landscape pro-nál is.Azóta újratettem a telót,szoftvert frissítettem,és ugyanúgy fennáll a probléma.A másik 2 telómon nincs ez(N86,N95 sima)-ezeken tökéletesen fut,tehát azt se lehet mondani h újabbakon nem működik(N86).
minden megoldás érdekelhet.válaszokat előre is köszi.
juhos_gergo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8GB

Hozzászólás Szerző: juhos_gergo »

Heló! Segítene valaki? Most lett meg minden alkatrészem az N95 8gb-omhoz. De a billentyűzet, (a számok) nem világít. Mi lehet a baj? Semmi érintkezési hibát nem találtam? Lehet egész egyszerűen tönkrementek a "ledek"? Javítható e vagy új alaplap? Ötletek?? Köszönömm!!!!
Z 3
2. szint
2. szint
Készüléktípus: nokia N95+8gb+duinoGPS

Hozzászólás Szerző: Z 3 »

juhos_gergo írta:Heló! Segítene valaki? Most lett meg minden alkatrészem az N95 8gb-omhoz. De a billentyűzet, (a számok) nem világít. Mi lehet a baj? Semmi érintkezési hibát nem találtam? Lehet egész egyszerűen tönkrementek a "ledek"? Javítható e vagy új alaplap? Ötletek?? Köszönömm!!!!
ha bemész egy sötét szobába vagy eltakarod a fényérzékelőt akkor sem világítanak?
juhos_gergo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8GB

Hozzászólás Szerző: juhos_gergo »

Nem sajnos akkor sem. :S A "rendes" dombok, a navigációs gomb meg ezek, azok reagálnak a fényérzékelőre, de a számok nem akarnak sehogy sem világítani. pedig már mindent próbáltam. Hard reset, minden...
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”