Elsöre a 10 perc nembiztos hogy elég probáld szép idöben és szétnyitott telefonnal ugyanis elég hülye helyen van a gps.hardlovi írta:Sziasztok!
Felraktam a Sygic 8.22 szoftvert a telefonra a telepítéssel és az aktiválással nem volt gond. Viszont nem talál érvényes jelet. A beépített GPS-re van állítva és vagy 10 perc után se akart jelet fogni. Szabadtéren csináltam úgyhogy ez nem lehetett gond. A telefonban is aktiválva van a beépített GPS.
Kérem segítsen aki tud!
Nokia N95 8GB
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
Re: Nokia N95 8GB
Samsung galaxy s7 edge
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic Blue
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Az egyik ismerősömnek van ilyen telója, és lenne pár probléma vele. :S
A legirritálóbb, hogy néha(egyre gyakrabban) ha szét-, vagy összecsúsztatjuk, akkor random újraindul. Próbáltam hard resetet, meg frissíteni a szoftvert, de nem oldotta meg a problémát. Mi lehet a baj? És hogy lehetne orvosolni?
A másik, hogy a hangszórók (nem a képernyő fölötti) berecsegnek. Ez gondolom hardveres probléma.
Legjobb megoldás a szerviz lenne rá?
Előre köszönöm a válaszokat.
A legirritálóbb, hogy néha(egyre gyakrabban) ha szét-, vagy összecsúsztatjuk, akkor random újraindul. Próbáltam hard resetet, meg frissíteni a szoftvert, de nem oldotta meg a problémát. Mi lehet a baj? És hogy lehetne orvosolni?

A másik, hogy a hangszórók (nem a képernyő fölötti) berecsegnek. Ez gondolom hardveres probléma.

Legjobb megoldás a szerviz lenne rá?

Nokia 5800 XpressMusic Blue V 52.0.007 -> Nokia C6v20 Floral Edition + Nokia BH-503
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N95 8GB
- Has thanked: 0
Ok, köszi! Megpróbálom hátha bejön. Egyébként Garmin is van rajta és ugyanez a gondom vele. A telefon mindig nyitott állapotban volt a próbák során.Limahl írta:Elsöre a 10 perc nembiztos hogy elég probáld szép idöben és szétnyitott telefonnal ugyanis elég hülye helyen van a gps.hardlovi írta:Sziasztok!
Felraktam a Sygic 8.22 szoftvert a telefonra a telepítéssel és az aktiválással nem volt gond. Viszont nem talál érvényes jelet. A beépített GPS-re van állítva és vagy 10 perc után se akart jelet fogni. Szabadtéren csináltam úgyhogy ez nem lehetett gond. A telefonban is aktiválva van a beépített GPS.
Kérem segítsen aki tud!
A többi indításnál azért gondolom gyorsabb lesz már?!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ezt inkább a szervizes topikban kérdezd meg.a_tuono írta:Sziasztok!
A legirritálóbb, hogy néha(egyre gyakrabban) ha szét-, vagy összecsúsztatjuk, akkor random újraindul. Próbáltam hard resetet, meg frissíteni a szoftvert, de nem oldotta meg a problémát. Mi lehet a baj? És hogy lehetne orvosolni?![]()
A másik, hogy a hangszórók (nem a képernyő fölötti) berecsegnek. Ez gondolom hardveres probléma.![]()
Legjobb megoldás a szerviz lenne rá?![]()
Igen.hardlovi írta: Ok, köszi! Megpróbálom hátha bejön. Egyébként Garmin is van rajta és ugyanez a gondom vele. A telefon mindig nyitott állapotban volt a próbák során.
A többi indításnál azért gondolom gyorsabb lesz már?!
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- 2. szint
- Készüléktípus: nokia N95+8gb+duinoGPS
Sziasztok!
Azt be lehet állítani a telón, hogy ha hívás érkezik és elmozdul a fedő akkor ne vegye fel?
Azt be lehet állítani a telón, hogy ha hívás érkezik és elmozdul a fedő akkor ne vegye fel?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N95 8GB
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Van egy Nokia N95 8GB telefonom és az abban lévő naptáramat szeretném a gmail naptáramba átmenteni, minden bejegyzéssel együtt.
1. Lehetséges-e
2. Ha igen, akkor valami leírásotok van hozzá mit hol kell csinálni?
Nagyon köszönöm előre is!
Jocó
1. Lehetséges-e
2. Ha igen, akkor valami leírásotok van hozzá mit hol kell csinálni?
Nagyon köszönöm előre is!
Jocó
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N95
hello! egy kis segítségre lenne szükségem.Van egy N95 8Gb-s telóm és rátettem a rotate me-t (quakezés céljából) akkor mikor elforgatom a telót jobbra akkor el is fordul a kijelző,de a billentyű kiosztás nem,ha balra forgatom(amerre gyárilag is engedi a gyorsulásmérő)akkor fordul vele a billentyűzet kiosztás is fajinul.Ez a hiba fennáll más verziójú rotate me-k nél is meg Landscape pro-nál is.Azóta újratettem a telót,szoftvert frissítettem,és ugyanúgy fennáll a probléma.A másik 2 telómon nincs ez(N86,N95 sima)-ezeken tökéletesen fut,tehát azt se lehet mondani h újabbakon nem működik(N86).
minden megoldás érdekelhet.válaszokat előre is köszi.
minden megoldás érdekelhet.válaszokat előre is köszi.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95 8GB
Heló! Segítene valaki? Most lett meg minden alkatrészem az N95 8gb-omhoz. De a billentyűzet, (a számok) nem világít. Mi lehet a baj? Semmi érintkezési hibát nem találtam? Lehet egész egyszerűen tönkrementek a "ledek"? Javítható e vagy új alaplap? Ötletek?? Köszönömm!!!!
-
- 2. szint
- Készüléktípus: nokia N95+8gb+duinoGPS
ha bemész egy sötét szobába vagy eltakarod a fényérzékelőt akkor sem világítanak?juhos_gergo írta:Heló! Segítene valaki? Most lett meg minden alkatrészem az N95 8gb-omhoz. De a billentyűzet, (a számok) nem világít. Mi lehet a baj? Semmi érintkezési hibát nem találtam? Lehet egész egyszerűen tönkrementek a "ledek"? Javítható e vagy új alaplap? Ötletek?? Köszönömm!!!!
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95 8GB
Nem sajnos akkor sem. :S A "rendes" dombok, a navigációs gomb meg ezek, azok reagálnak a fényérzékelőre, de a számok nem akarnak sehogy sem világítani. pedig már mindent próbáltam. Hard reset, minden...