Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Freddycom
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N97
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: Freddycom »

MattRex írta:
Freddycom írta:Tudtok olyan videólejátszót, ami megbirkózik olyan videóval, aminek a video codec sorában 'avc1' van?
Az avc1 codec-et általában HD videók, BluRay videók Ripeléséhez szokták használni, és ezekben nem ritka a H264, x264 codec sem, amelyek igencsak erőforrás igényesek. Az N97 még a szimpla divx-el se birkózik meg tökéletes sebességgel és video-kép szinkronban tartással, így a HD-vel főleg nem birkózna meg, még ha lenne is rá program. Jobban jársz ha átkonvertálod mondjuk XMedia Recode-al vagy valami hasonló okos progival.
Oké akkor, köszönöm az infót.
tenacht
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: tenacht »

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni,hogy hogyan kell hatékonyan telepíteni a QT keretprogramot?Leírás szerint tettem:először a keretprogram,aztán alá a játék,de amikor rámegyek,nem történik semmi.Más keretprogramosnál is ez volt.Elindítanám:semmi.
Köszi előre is.
Freddycom
1. szint
1. szint

tenacht írta:Sziasztok!

Tudna valaki segíteni,hogy hogyan kell hatékonyan telepíteni a QT keretprogramot?Leírás szerint tettem:először a keretprogram,aztán alá a játék,de amikor rámegyek,nem történik semmi.Más keretprogramosnál is ez volt.Elindítanám:semmi.
Köszi előre is.
Innen szedd le a Qt 4.7.3-at, azt a repackot, ami telepíthetö az E-re és egyszerüen telepítsd. Én is ezt tettem fel.

Más:
Használ vki Opera Mobile 11-et? Szokott szólni a telefon, h elfogyott RAM? Egyrészt hiányzik a flash a Miniböl, de ha kevés a Mobilehoz a RAM, akkor kénytelen leszek maradni a Mininél.
sadka
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n95 8gb
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: sadka »

Van egy nokia n97 em, sajnos az előző tulaja ráfrissítet és így angol lett hogy birom rárakni a magyar nyelvet? azt irja hohy nincs hozzá elérhető frissítés, a lényeg a magyar nyelv lenne.
jelenleg v 22.0.110 ez a szoft van rajta

van valami lehetőség a magyar nyelvre?

előre is köszi
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

sadka írta:Van egy nokia n97 em, sajnos az előző tulaja ráfrissítet és így angol lett hogy birom rárakni a magyar nyelvet? azt irja hohy nincs hozzá elérhető frissítés, a lényeg a magyar nyelv lenne.
jelenleg v 22.0.110 ez a szoft van rajta

van valami lehetőség a magyar nyelvre?

előre is köszi
Phoenix-szel rá tudod tenni a magyar nyelvet. Leírást találsz hozzá a Szoftverfrissítes fórumban.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
tenacht
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: tenacht »

Freddycom írta:
tenacht írta:Sziasztok!

Köszi előre is.
Innen szedd le a Qt 4.7.3-at, azt a repackot, ami telepíthetö az E-re és egyszerüen telepítsd. Én is ezt tettem fel.

Más:
Használ vki Opera Mobile 11-et? Szokott szólni a telefon, h elfogyott RAM? Egyrészt hiányzik a flash a Miniböl, de ha kevés a Mobilehoz a RAM, akkor kénytelen leszek maradni a Mininél.
Értem.Ahogy néztem ehhez főzött rom kell.Ezt nem nagyon tudom,hogy mi,illetve,hogy érdemes-e feltennem,mert kezdőként lehet,csak elrontanám.Sajna akkor marad a QT nélküli lét:(
potter55
Moderátor
Moderátor

tenacht írta: Értem.Ahogy néztem ehhez főzött rom kell.Ezt nem nagyon tudom,hogy mi,illetve,hogy érdemes-e feltennem,mert kezdőként lehet,csak elrontanám.Sajna akkor marad a QT nélküli lét:(
Ahhoz nem kell semmi főzött ROM. Az egy sima program, lehet csak szignózni kell, segítség az aláírásomban.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

potter55
Moderátor
Moderátor

Freddycom írta:...
Más:
Van rá esély. Az N97 nem sok RAM-ról híres, az Opera Mobile meg sokat használ belőle. Ha telefon újraindítása után se jó, akkor kevés.

Freddycom
1. szint
1. szint

potter55 írta:
Freddycom írta:...
Más:
Van rá esély. Az N97 nem sok RAM-ról híres, az Opera Mobile meg sokat használ belőle. Ha telefon újraindítása után se jó, akkor kevés.
Kösz a választ, feltettem, egyrészt borzasztó lassan indul, 25 megát csuklóból megeszik és ahogy észrevettem elég szakadozva tölti be a weboldalakat. Marad a mini.
juventusgy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n97

Hozzászólás Szerző: juventusgy »

Sziasztok.lenne egy kis problémám a N97-es telommal.frissitések ajánlott a telefon amiket telefon memoria hiányába nem tudok letölteni.kérdésem az hogy melyik könyvtárbol kell törölnöm felesleges dolgokat hogy felszabaditsak egy kis helyet? az office---phone memory mappábol nem tudok semmit sem törölni.
segitségeteket elöre is köszönöm :)
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”