Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
IHNXRay
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n97
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: IHNXRay »

Üdv srácok!
Teljesen új vagyok, meg tudnátok mondani, hogy n97-re melyik főzött romot ajánljátok?
Illetve amikor alkalmazáskezelőben próbálom a programcsomag beállításait, akkor azt írja, hogy memória megtelt, zárjak be alkalmazást és próbáljam újra. De a C-n 21mb szabad, az E-n 28gb szabad. És semmi más nincs elindítva, csak az alk. kezelő. Lehet valamit csinálni vele? Vagy le kell törölni valamit?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

IHNXRay írta:Üdv srácok!
Teljesen új vagyok, meg tudnátok mondani, hogy n97-re melyik főzött romot ajánljátok?
Illetve amikor alkalmazáskezelőben próbálom a programcsomag beállításait, akkor azt írja, hogy memória megtelt, zárjak be alkalmazást és próbáljam újra. De a C-n 21mb szabad, az E-n 28gb szabad. És semmi más nincs elindítva, csak az alk. kezelő. Lehet valamit csinálni vele? Vagy le kell törölni valamit?
Indítsd újra a telefont. Én cecinho vagy farkas-laci féle főzött ROM-okat ajánlom. Letöltéseknél találsz.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
IHNXRay
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n97

Hozzászólás Szerző: IHNXRay »

Köszönöm, de az újraindítás nem segít. Ha meg hard resetet nyomnék, akkor minden törlődik és nem lenne mit beállítani.
Freddycom
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N97

Hozzászólás Szerző: Freddycom »

potter55 írta:
IHNXRay írta:Üdv srácok!
Indítsd újra a telefont. Én cecinho vagy farkas-laci féle főzött ROM-okat ajánlom.Letöltéseknél találsz.
Ezt random idöközönként nekem is csinálja, van h rögtön ébresztés után és újraindítás után is szar. Olyankor erösen megfontolom, eladom a picsába és veszek egy telefont, nem egy ilyen akkori zászlóshajónak nevezett szennyet.
tenacht
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: tenacht »

Sziasztok!

Szert tettem egy nokia n97-re,amely sajnos nem független.Az lenne a kérdésem,hogy lehet-e ezt a telefont függetleníteni házilag,vagy ha nem,akkor kihez/mihez forduljak?Természetesen voltam már gsm üzletekben,ahol 8-15ezer Ft között ajánlották.Számtalan programot is letöltöttem,ám ezek mind régebbi nokiákra voltak alkalmasak.Neten még találtam egy "kód letöltős" módszert,ám az is drága.Gondolom felmerült már ez a kérdés másoknál,így elnézést,hogy feljön újra.

Köszi előre is a segítséget!

Üdv
potter55
Moderátor
Moderátor

tenacht írta:Sziasztok!

Szert tettem egy nokia n97-re,amely sajnos nem független.Az lenne a kérdésem,hogy lehet-e ezt a telefont függetleníteni házilag,vagy ha nem,akkor kihez/mihez forduljak?Természetesen voltam már gsm üzletekben,ahol 8-15ezer Ft között ajánlották.Számtalan programot is letöltöttem,ám ezek mind régebbi nokiákra voltak alkalmasak.Neten még találtam egy "kód letöltős" módszert,ám az is drága.Gondolom felmerült már ez a kérdés másoknál,így elnézést,hogy feljön újra.

Köszi előre is a segítséget!

Üdv
Nem lehet és az oldal nem is foglalkozik a témával ezért nem is fogsz találni semmit az oldalon.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

tenacht
Újonc
Újonc

Hogy érted,hogy nem lehet?Turbo Sim?
kat001
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia N8
Has thanked: 7 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: kat001 »

tenacht írta:Hogy érted,hogy nem lehet?Turbo Sim?
én is erre gondoltam, de nem tudom, müxik, vagy sem.. Ki kell próbálni!
potter55
Moderátor
Moderátor

tenacht írta:Hogy érted,hogy nem lehet?Turbo Sim?
Nem lehet otthon sehogy se. A Nokia ezt letiltotta meg a Turbo SIM-et is. De az oldal nem foglalkozik a témával (mert nincs mivel foglalkozni)!

tenacht
Újonc
Újonc

Értem.Köszi az infot.Akkor ezek szerint marad vmilyen gsm üzlet,mert a gari már lejárt.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”