Nokia N95
-
- Újonc
- Készüléktípus: n95
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N95
Halli ma vetem 1 nokia n95-öt és szükségem lenne az ébresztőre de nem találom sehol valaki pls 1 útmutató, e-mailben hamarabb észre veszem zozo19900921@freemail.hu köszönöm előre is. Halli
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
zozo1990:
Az Óra nevű alkalmazás része. De ajánlom a HandyAlarm nevű programot.
Az Óra nevű alkalmazás része. De ajánlom a HandyAlarm nevű programot.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: n95 n97mini
hello mindenkinek valki probalta feltelepiteni az ovi mapsot? en is probaltam csak nekem azt irja hogy meg kell vasarolnom ninccs valami igyenes verzio? valaki tudna segiteni ebben?
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Van belőle okos verzió, pl. Damir aláírásában találsz leírást.jozo668 írta:hello mindenkinek valki probalta feltelepiteni az ovi mapsot? en is probaltam csak nekem azt irja hogy meg kell vasarolnom ninccs valami igyenes verzio? valaki tudna segiteni ebben?
- Béla
- 2. szint
- Készüléktípus: C7 charcoal black
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 54 times
Ez a játék amit te fel akarsz telepíteni: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=37850fetter1 írta:Hali!
Próbálok feltelepíteni egy programot a telóra. Az a bajom hogy megnyitom "X-pore"-ral és egy csomó minden van a mappában. Hogyan tudom feltelepíteni???
http://kepfeltoltes.hu/view/110408/noki ... es.hu_.jpg
Köszi: F.Á.
mert ha ez akkor amint olvasod csak Windows Mobile 6.1-6.5.xxx/Windows Mobile játékok -ra jó.
NOKIA E 51 400., 410 hack fájlok
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N95 Galaxy Note 3
- Has thanked: 6 times
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Hiába klikkelek a kiadásra és hiába írja ki Magyar Win7 hogy már ki húzhatom a kábelt. Telo még mindig jelzi az aktív USB kapcsolatot.
Win XP nem volt gond. Utána Win7 felkiáltó jelet tesz eszközöknél az N95 mellé. Mi lehet a baj?
Kép:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/110419/ ... es.hu_.jpg
Hiába klikkelek a kiadásra és hiába írja ki Magyar Win7 hogy már ki húzhatom a kábelt. Telo még mindig jelzi az aktív USB kapcsolatot.
Win XP nem volt gond. Utána Win7 felkiáltó jelet tesz eszközöknél az N95 mellé. Mi lehet a baj?

Kép:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/110419/ ... es.hu_.jpg
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N95
Hi! Olyan problémával fordulok hozzátok : Ma nézegetem a képeket a telefonomon a galériába és el szerettem volna hogy forduljon a kép automatikusan , hiába ráztam ütögettem nem csinált semmit pedig minden jól be van állítva a menüben! tegnap előtt sim-kártya lett cserélve a telefonba mert a régi beszart! Mi lehet a probléma ? tanácstalan vagyok és elkeseredett mert szerintem nagyon király telefon
-
- Újonc
- Készüléktípus: E72
- Has thanked: 3 times
Helló!
Biztos be van állítva?
Eszközök-Beállítások-Általános-Testreszabás-Kijelző-Kijelző elforgatása
Biztos be van állítva?
Eszközök-Beállítások-Általános-Testreszabás-Kijelző-Kijelző elforgatása
-
- Újonc
- Készüléktípus: E72
- Has thanked: 3 times
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ha szeretnék szerkeszteni egy képet, kiírja az ImageEditor, hogy "a memória megtelt, zárjon be néhány alkalmazást", pedig nem is fut semmi a háttérben.
Mondjuk ezt nem csinálja 2megás képeknél, hanem annál nagyobbaknál, pl.:4-5 mega.
Lehet ezt a rendszer-memóriára fogni, hogy ilyen nagy méretű képeket nem tud szerkeszteni?
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ha szeretnék szerkeszteni egy képet, kiírja az ImageEditor, hogy "a memória megtelt, zárjon be néhány alkalmazást", pedig nem is fut semmi a háttérben.
Mondjuk ezt nem csinálja 2megás képeknél, hanem annál nagyobbaknál, pl.:4-5 mega.
Lehet ezt a rendszer-memóriára fogni, hogy ilyen nagy méretű képeket nem tud szerkeszteni?