Parancsolj:Freddycom írta:Letezeik N97-hez olyan 3rd party app, ami jol hasznalhato virtualis billentyuzetet ad ki, mint az opera mobilos bongeszojeben?
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=28895
Parancsolj:Freddycom írta:Letezeik N97-hez olyan 3rd party app, ami jol hasznalhato virtualis billentyuzetet ad ki, mint az opera mobilos bongeszojeben?
Na ez nagyon fasza, kösz szépen.farkas-laci írta:Parancsolj:Freddycom írta:Letezeik N97-hez olyan 3rd party app, ami jol hasznalhato virtualis billentyuzetet ad ki, mint az opera mobilos bongeszojeben?
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=28895
lapiller írta:Sziasztok!
Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy ma letört a billentyűzár gombom (slide key), maga a gomb megvan, csak a kinti csúszka része törött le mikor fel akartam oldani a bill zárt, mással történt-e már ilyen, illetve hogy oldotta meg? Melyik termék gomjával tudom helyettesíteni, hol tudnék ilyet venni ha valaki tudja merre induljak dobjon eg PM-et.
Oké,hogy megoldottam szoftveresen a bill lezárását, de gomb az gomb...
Köszi
L
köszi, de sjnos csak coverrel együtt lehet vennikat001 írta:lapiller írta:Sziasztok!
Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy ma letört a billentyűzár gombom (slide key), maga a gomb megvan, csak a kinti csúszka része törött le mikor fel akartam oldani a bill zárt, mással történt-e már ilyen, illetve hogy oldotta meg? Melyik termék gomjával tudom helyettesíteni, hol tudnék ilyet venni ha valaki tudja merre induljak dobjon eg PM-et.
Oké,hogy megoldottam szoftveresen a bill lezárását, de gomb az gomb...
Köszi
L
talán dr stust kolléga tud segíteni, írj neki..
az én szakmámban a cserélt alkatrészeket mindig visszaadjuk a megrendelőnek, kérdd vissza tőlük.. Meg kell annak lenni valahol!csuttesz írta:Szevasztok!
Okos ötleteket várok.beadtam a telefonomat a fortuna gsm be kijelző cserére mert betört.egy hétig huzták a dolgot és közbe kiderült hogy a panel görbe,mondtam nekik javitság meg persze.erre visszakaptam a telefont ugy hogy a kijelző se lett kicserélve sőt az alaplapot viszont kicserélték egy szarra pedig direkt szoltam az embernek hogy ne cseréljék ki mert kellenek róla a dolgok.véleményeket várok köszönöm (n97)