Nokia N900
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia N900
De a standard töltő az mekkora mah-ás? Mert ezt az 500mah-st én utólag vettem.
Más:
Uptime widgetet hol találok? Láttam valahol, hogy kirakta valaki az asztalra az uptime/cpu használat/rootfs használatot is.
szerk.: A Live Focus-mellé melyik python-t célszerű felrakni? Mert anélkül ugyebár nem megy. Vagy rosszul tudom?
Más:
Uptime widgetet hol találok? Láttam valahol, hogy kirakta valaki az asztalra az uptime/cpu használat/rootfs használatot is.
szerk.: A Live Focus-mellé melyik python-t célszerű felrakni? Mert anélkül ugyebár nem megy. Vagy rosszul tudom?
Simplistic V Siyah-s2-v4.1.5
-
- Újonc
- Készüléktípus: N900
- Has thanked: 1 time
Szia.rotor82 írta:De a standard töltő az mekkora mah-ás? Mert ezt az 500mah-st én utólag vettem.
Az én gyári AC-10E töltőmre 5,0V/1200mA van írva és szintén 2 óra a tőltésideje.Usb-ről valóban jóval több idő alatt tölti fel.
Más: az apróban hirdetek egy cp-408 vadi új bőrtokot,hátha érdekel valakit

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N900
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
[quote="rotor82"]Nekem nem akar felmenni az a board 0.0.1. Pedig lefutott a parancs is szépen (apt-get install libqtm-11).
előugrik az app mamager, majd elfogadom (pipa) és azt a hibaüzit kapom, hogy "installation file corrupted"...
Hétfőn megnézem majd a dolgot, most külföldön vagyok és nem nagyon birok utánanézni. Ha nem a gyári csomagkezelővel telepíted, hanem a dpkg -i atelepitoeleresiutja (pl. dpkg -i /home/user/MyDocs/board_0.0.1_armel.deb ) akkor egy kicsit részletesebb hibajelentést kapsz és abból jobban el tudok indulni, hogy mi lehet a baj Nálad.
Más kipróbálta már, sikerült feltelepíteni?
Üdv!
előugrik az app mamager, majd elfogadom (pipa) és azt a hibaüzit kapom, hogy "installation file corrupted"...
Hétfőn megnézem majd a dolgot, most külföldön vagyok és nem nagyon birok utánanézni. Ha nem a gyári csomagkezelővel telepíted, hanem a dpkg -i atelepitoeleresiutja (pl. dpkg -i /home/user/MyDocs/board_0.0.1_armel.deb ) akkor egy kicsit részletesebb hibajelentést kapsz és abból jobban el tudok indulni, hogy mi lehet a baj Nálad.
Üdv!
-
- 1. szint
Próbáltam terminálból a parancsot (dpkg -i /home/user/MyDocs/board_0.0.1_armel.deb) ezt kaptam:
Nokia-N900:~# dpkg -i /home/user/MyDocs/board_0.0.1_armel.deb
dpkg-deb: `/home/user/MyDocs/board_0.0.1_armel.deb' is not a debian format archive
dpkg: error processing /home/user/MyDocs/board_0.0.1_armel.deb (--install):
subprocess dpkg-deb --control returned error exit status 2
Errors were encountered while processing:
/home/user/MyDocs/board_0.0.1_armel.deb
Nekem nem mond semmit...
Nokia-N900:~# dpkg -i /home/user/MyDocs/board_0.0.1_armel.deb
dpkg-deb: `/home/user/MyDocs/board_0.0.1_armel.deb' is not a debian format archive
dpkg: error processing /home/user/MyDocs/board_0.0.1_armel.deb (--install):
subprocess dpkg-deb --control returned error exit status 2
Errors were encountered while processing:
/home/user/MyDocs/board_0.0.1_armel.deb
Nekem nem mond semmit...

- Szellei
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 16 times
gond nelkul felmegyBroothy írta:rotor82 írta:Nekem nem akar felmenni az a board 0.0.1. Pedig lefutott a parancs is szépen (apt-get install libqtm-11).
Üdv!

"apt-get moo" 

-
- 1. szint
Hát a bolondját járatja velem ez a készülék!
Most megint megpróbáltam felrakni a board_0.0.1-et és simán filekezelőből feltelepült! Kiértiezt...
Szerk.:
Más: Tudtok olyan oldalt/linket, ahol .deb kirerjesztésű appokat/gameket lehet találni n900-ra?
Most megint megpróbáltam felrakni a board_0.0.1-et és simán filekezelőből feltelepült! Kiértiezt...
Szerk.:
Más: Tudtok olyan oldalt/linket, ahol .deb kirerjesztésű appokat/gameket lehet találni n900-ra?

- notaridavid
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2+I9100XWKK5
- Has thanked: 14 times
Szia,Broothy írta: Más kipróbálta már, sikerült feltelepíteni?Üdv!
Nagyon jo kis progi,szep munka. Nalam tokeletesen telepult.
Udv.
- Andy1210
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 535 + Lumia 950XL
- Been thanked: 17 times
- Kapcsolat:
ja egyébként én is feltelepítettem, én még a kezdetekkor vállaltam azt is, hogy segítek billkiosztásokat gyártani, csak aztán közben más dolgaim akadtak. Azóta viszont valószínűleg hétköznap lesz időm egy darabig
szóval Broothy majd zaklass msn-en! 
szerk: holnap d.u. vagy este várható egy DOSbox leírás az oldalamon a hasznos progik közt. Frankón belőtt config fájllal (supaplex teljesen smooth hanggal együtt, lotus3 is frankón megy), teljesen működő billentyűzettel, továbbá F1-től F10-ig bemap-elve, és természetesen az Escape gomb is beállítva. Már minden kész, de ma már fáradt vagyok ahhoz, hogy cikket írjak róla, feltöltsem a cuccot, meg képeket csináljak stb.
szóval akit érdekel a dolog annak türelem. Akit nem annak meg úgyis mind1 
Ja és esetleg kibővítem majd azzal is, hogy hogy futtathatunk winfost... (ezt nem garantálom, mert amúgy sincs értelme, de lehetséges, hogy írok róla
)

szerk: holnap d.u. vagy este várható egy DOSbox leírás az oldalamon a hasznos progik közt. Frankón belőtt config fájllal (supaplex teljesen smooth hanggal együtt, lotus3 is frankón megy), teljesen működő billentyűzettel, továbbá F1-től F10-ig bemap-elve, és természetesen az Escape gomb is beállítva. Már minden kész, de ma már fáradt vagyok ahhoz, hogy cikket írjak róla, feltöltsem a cuccot, meg képeket csináljak stb.

Ja és esetleg kibővítem majd azzal is, hogy hogy futtathatunk winfost... (ezt nem garantálom, mert amúgy sincs értelme, de lehetséges, hogy írok róla

Nokia N900 Tudástár!
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
- Szellei
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
- Been thanked: 16 times
várjukAndy1210 írta:ja egyébként én is feltelepítettem, én még a kezdetekkor vállaltam azt is, hogy segítek billkiosztásokat gyártani, csak aztán közben más dolgaim akadtak. Azóta viszont valószínűleg hétköznap lesz időm egy darabigszóval Broothy majd zaklass msn-en!
szerk: holnap d.u. vagy este várható egy DOSbox leírás az oldalamon a hasznos progik közt. Frankón belőtt config fájllal (supaplex teljesen smooth hanggal együtt, lotus3 is frankón megy), teljesen működő billentyűzettel, továbbá F1-től F10-ig bemap-elve, és természetesen az Escape gomb is beállítva. Már minden kész, de ma már fáradt vagyok ahhoz, hogy cikket írjak róla, feltöltsem a cuccot, meg képeket csináljak stb.szóval akit érdekel a dolog annak türelem. Akit nem annak meg úgyis mind1
Ja és esetleg kibővítem majd azzal is, hogy hogy futtathatunk winfost... (ezt nem garantálom, mert amúgy sincs értelme, de lehetséges, hogy írok róla)

"apt-get moo" 

- Andy1210
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 535 + Lumia 950XL
- Been thanked: 17 times
- Kapcsolat: