Nokia N900

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
rotor82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS2
Nem: Férfi
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Re: Nokia N900

Hozzászólás Szerző: rotor82 »

De a standard töltő az mekkora mah-ás? Mert ezt az 500mah-st én utólag vettem.

Más:
Uptime widgetet hol találok? Láttam valahol, hogy kirakta valaki az asztalra az uptime/cpu használat/rootfs használatot is.

szerk.: A Live Focus-mellé melyik python-t célszerű felrakni? Mert anélkül ugyebár nem megy. Vagy rosszul tudom?
Simplistic V Siyah-s2-v4.1.5
Lacaboy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N900
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Lacaboy »

rotor82 írta:De a standard töltő az mekkora mah-ás? Mert ezt az 500mah-st én utólag vettem.
Szia.
Az én gyári AC-10E töltőmre 5,0V/1200mA van írva és szintén 2 óra a tőltésideje.Usb-ről valóban jóval több idő alatt tölti fel.

Más: az apróban hirdetek egy cp-408 vadi új bőrtokot,hátha érdekel valakit :roll:
Broothy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N900
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Broothy »

[quote="rotor82"]Nekem nem akar felmenni az a board 0.0.1. Pedig lefutott a parancs is szépen (apt-get install libqtm-11).
előugrik az app mamager, majd elfogadom (pipa) és azt a hibaüzit kapom, hogy "installation file corrupted"...

Hétfőn megnézem majd a dolgot, most külföldön vagyok és nem nagyon birok utánanézni. Ha nem a gyári csomagkezelővel telepíted, hanem a dpkg -i atelepitoeleresiutja (pl. dpkg -i /home/user/MyDocs/board_0.0.1_armel.deb ) akkor egy kicsit részletesebb hibajelentést kapsz és abból jobban el tudok indulni, hogy mi lehet a baj Nálad.

Más kipróbálta már, sikerült feltelepíteni?

Üdv!
rotor82
1. szint
1. szint

Próbáltam terminálból a parancsot (dpkg -i /home/user/MyDocs/board_0.0.1_armel.deb) ezt kaptam:

Nokia-N900:~# dpkg -i /home/user/MyDocs/board_0.0.1_armel.deb
dpkg-deb: `/home/user/MyDocs/board_0.0.1_armel.deb' is not a debian format archive
dpkg: error processing /home/user/MyDocs/board_0.0.1_armel.deb (--install):
subprocess dpkg-deb --control returned error exit status 2
Errors were encountered while processing:
/home/user/MyDocs/board_0.0.1_armel.deb

Nekem nem mond semmit... :oops:
Szellei
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
Has thanked: 8 times
Been thanked: 16 times

Hozzászólás Szerző: Szellei »

Broothy írta:
rotor82 írta:Nekem nem akar felmenni az a board 0.0.1. Pedig lefutott a parancs is szépen (apt-get install libqtm-11).
előugrik az app mamager, majd elfogadom (pipa) és azt a hibaüzit kapom, hogy "installation file corrupted"...

Hétfőn megnézem majd a dolgot, most külföldön vagyok és nem nagyon birok utánanézni. Ha nem a gyári csomagkezelővel telepíted, hanem a dpkg -i atelepitoeleresiutja (pl. dpkg -i /home/user/MyDocs/board_0.0.1_armel.deb ) akkor egy kicsit részletesebb hibajelentést kapsz és abból jobban el tudok indulni, hogy mi lehet a baj Nálad.

Más kipróbálta már, sikerült feltelepíteni?

Üdv!
gond nelkul felmegy :) oldaldol leszedtem, dpkg-vel hiba nelkul felmegy ;)
"apt-get moo" ;)
rotor82
1. szint
1. szint

Hát a bolondját járatja velem ez a készülék!
Most megint megpróbáltam felrakni a board_0.0.1-et és simán filekezelőből feltelepült! Kiértiezt...

Szerk.:
Más: Tudtok olyan oldalt/linket, ahol .deb kirerjesztésű appokat/gameket lehet találni n900-ra? :ehes:
notaridavid
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2+I9100XWKK5
Has thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: notaridavid »

Broothy írta: Más kipróbálta már, sikerült feltelepíteni?Üdv!
Szia,

Nagyon jo kis progi,szep munka. Nalam tokeletesen telepult.

Udv.
Samsung Galaxy S II PDA: I9100XWKK5
Dell Studio 1737
http://www.google.hu
Kép
Andy1210
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 535 + Lumia 950XL
Been thanked: 17 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Andy1210 »

ja egyébként én is feltelepítettem, én még a kezdetekkor vállaltam azt is, hogy segítek billkiosztásokat gyártani, csak aztán közben más dolgaim akadtak. Azóta viszont valószínűleg hétköznap lesz időm egy darabig :D szóval Broothy majd zaklass msn-en! :)

szerk: holnap d.u. vagy este várható egy DOSbox leírás az oldalamon a hasznos progik közt. Frankón belőtt config fájllal (supaplex teljesen smooth hanggal együtt, lotus3 is frankón megy), teljesen működő billentyűzettel, továbbá F1-től F10-ig bemap-elve, és természetesen az Escape gomb is beállítva. Már minden kész, de ma már fáradt vagyok ahhoz, hogy cikket írjak róla, feltöltsem a cuccot, meg képeket csináljak stb. :D szóval akit érdekel a dolog annak türelem. Akit nem annak meg úgyis mind1 :)
Ja és esetleg kibővítem majd azzal is, hogy hogy futtathatunk winfost... (ezt nem garantálom, mert amúgy sincs értelme, de lehetséges, hogy írok róla :) )
Nokia N900 Tudástár!
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
Szellei
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
Been thanked: 16 times

Hozzászólás Szerző: Szellei »

Andy1210 írta:ja egyébként én is feltelepítettem, én még a kezdetekkor vállaltam azt is, hogy segítek billkiosztásokat gyártani, csak aztán közben más dolgaim akadtak. Azóta viszont valószínűleg hétköznap lesz időm egy darabig :D szóval Broothy majd zaklass msn-en! :)

szerk: holnap d.u. vagy este várható egy DOSbox leírás az oldalamon a hasznos progik közt. Frankón belőtt config fájllal (supaplex teljesen smooth hanggal együtt, lotus3 is frankón megy), teljesen működő billentyűzettel, továbbá F1-től F10-ig bemap-elve, és természetesen az Escape gomb is beállítva. Már minden kész, de ma már fáradt vagyok ahhoz, hogy cikket írjak róla, feltöltsem a cuccot, meg képeket csináljak stb. :D szóval akit érdekel a dolog annak türelem. Akit nem annak meg úgyis mind1 :)
Ja és esetleg kibővítem majd azzal is, hogy hogy futtathatunk winfost... (ezt nem garantálom, mert amúgy sincs értelme, de lehetséges, hogy írok róla :) )
várjuk :P :Notworty:
"apt-get moo" ;)
Andy1210
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 535 + Lumia 950XL
Been thanked: 17 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Andy1210 »