Nokia N900

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
pea
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia e90
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N900

Hozzászólás Szerző: pea »

Üdv Mindenkinek!

Tegnap hotspotként használtam a telómat és rajta hagytam a töltőn miután már feltöltött..
Egy óra után annyira felmelegedett az egész hogy újraindult és egy ideig nem is akart bekapcsolni.
Kérdésem az lenne hogy miután feltöltött le kell húzni a hálózatról illetve lehet-e mondjuk úgy hotspotként használni egész nap hogy töltőn lóg.Van benne védelem?

olvastam hogy az egyik kollégának is eléggé túlmelegedett hotspot funkció közben
pea
Újonc
Újonc

Szellei írta:Jogos! Viszont ha már a hő dolog felhozódott, nem tudja valaki hogy a processzor milyen hőskálán mozoghat? Ahogy észrevettem Wifi hot-spot olyan szinten leterheli a rendszert, a proci szobahőmérsékleten nekem 26°C-os. Laptopom wifijére rácsatlakozva, alapból 38°C-ig melegszik, úgy hogy semmit nem csináltam még vele. Eddigi max hőmérséklet 43-44°C volt, ami töltő + játszás esetében akármikor felkúszik annyira. Kedden viszont webOS játékot telepítettem + töltő + wifi hot-spot, mire felment a játék a processzor 48°C-os volt, Overclock nélkül! Lecsatlakoztam wifiről, de töltőről nem vettem le, és másodpercek alatt visszahűlt 40 fokosra. 48°C-n szabályosan sütötte a kezem! :o
Neked is újraindult?most töltöm.. usb-ről..kíváncsi vagyok, megsérülhetett esetleg valami?
Andy1210
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 535 + Lumia 950XL
Nem: Férfi
Has thanked: 8 times
Been thanked: 17 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Andy1210 »

szerintem pont ez a védelem, hogy újraindul és nem is kapcsol be, míg kicsit le nem hűl. Kivéve, ha nem :D
Nokia N900 Tudástár!
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
pea
Újonc
Újonc

Andy1210 írta:szerintem pont ez a védelem, hogy újraindul és nem is kapcsol be, míg kicsit le nem hűl. Kivéve, ha nem :D
Üdv

Értem,de miért csinál a wifi hotspot villanyrezsót a telefonomból?Az akkumulátor esetleg megsérülhetett?Hihetetlenül meleg volt.Alapvetően ha jól tudom akkor a litium akksikat nem kell lehúzni töltés után.A másik hogy ha egész nap a teló a hálózatra van bedugva és úgy használom játék,film,zene stb..re akkor az csökkenti az akkumulátor élettartamát?
Van benne olyan védelem hogy ha feltöltött és még a hálózaton van és úgy használom akkor lekapcsolja az akksit?
rotor82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS2
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: rotor82 »

Sziasztok!

Holnap veszek egy N900-at használtan. (állítólag kb 1éves)
Az lenne a kérdésem, hogy-hogy lehet megnézni a telóban, hogy valóban mennyi idős, vagy hogy mikori gyártású?
Olyat gondolom nem is lehet megnézni, hogy mennyire volt már nyúzva/húzva a procija?!

Köszi a válaszokat előre is!
Simplistic V Siyah-s2-v4.1.5
iiyama23
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA N900

Hozzászólás Szerző: iiyama23 »

üdv!!! Lenne egy olyan problémám, hogy nem tudom a DOSBOX- ban hogy kell kettőspontot írni.... valaki tudna segíteni??? :cry2:
hito
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N900
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: hito »

hoher11 írta:
hito írta:Miért írja minden microSD-re az N900, hogy memóriakártya sérült? Akárhogy formázom gépen (primary, logical, fat, fat32) nem hajlandó kezelni a memóriakártyát. Ezen csak a reflash segít?

MOD: Az egészben az az érdekes, hogy egy másik 8GB-os Nokia SDHC-t gond nélkül kezel pedig az nincs semmilyen fájlrendszerre sem formázva, egyszerűen "unallocated" az egész. Ugyanilyenre formáztam a másikat is (2GB sandisk) hátha de így se látja. Illetve látja csak azt írja, hogy sérült. Minden más eszközben gond nélkül működik. Létezhet inkompatibilitás microSD esetében? :hmm2:
valami hasonló problémám volt nekem is régebben, nitdroid uninstall után. Olvass vissza, ott van valahol a megoldás.
Hali! Nem találtam sajnos. Nem emlékszel a megoldásra? Ha nem az se nagy baj, ugrott egy 2gigsá. Illetve mégse, másban tudom használni :Notworty:
Szellei
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
Has thanked: 8 times
Been thanked: 16 times

Hozzászólás Szerző: Szellei »

Én általában a készülék Fájlkezelőjével szoktam formázni. Kézi formázással nekem se igazán szerette a telefon, viszont fájlkezelővel 5mp alatt leformázza és használható egyből :)
"apt-get moo" ;)
rotor82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS2
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: rotor82 »

Na megvan a "kicsike" :whaaa:
Az lenne a kérdésem, hogy milyen kóddal lehet gyári vagy alap állapotba tenni?
Simplistic V Siyah-s2-v4.1.5
hito
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N900
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: hito »

Szellei írta:Én általában a készülék Fájlkezelőjével szoktam formázni. Kézi formázással nekem se igazán szerette a telefon, viszont fájlkezelővel 5mp alatt leformázza és használható egyből :)
Na majd este megnézem, most nincs nálam az SD, de úgy emlékszem, hogy ott vagy nem látta a kártyát, vagy azt írta, hogy corrupted vagy valami hasonló fals szöveg.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”