viszont mostmár tényleg van kis probléma. feltettem a progit. belős hálózatrol müködik, viszont 15-20mp után ledob... ez az egyik. Másik pedig hogy külső hálozatrol nem érem el, pedig beállitottam a routerben a virtual servert, megadtam a külső ip-t és a portot is. nem akar rámenni
A telefonomon nem tudom milyen, de fajin betűtípus volt, comis sans ms-hez hasonlít talán. Biztos ismeritek. Ma bevittem a telefont hogy frissítsék, megis csinálták, csak a betűtípus valami alap gagyi lett, talán arial, és a gombokon elég vastag és csúnya.
Nem tudjátok hogy lehet visszatenni azt a másikat? Vagy külön lehet feltelepíteni? Telefonba sehol se találtam ilyesmi beállítási lehetőséget : S
Előre is köszönöm!
Szerk:
Közbe találtam megoldást a problémára, ki is próbáltam pár betűtípust, csak azt nem találom ami eddig volt. Nem tudom, hogy a telefon előző tulaja tette-e bele, vagy a régi szoftver gyárija volt?
Segítséget szeretnék kérni. Nem boldogulok a skyfire böngészővel. Már több különböző helyről is letöltöttem, és egyikkel sem boldogulok. Nem hajlandó csatlakozni semmilyen hálózathoz sem, állandóan azt írja ki, hogy próbáljam újra. Így gyakorlatilag nem tudok tovább lépni. Valakinek valami ötlete? Nem tudom egyáltalán kompatibilis-e a minivel?
solyomlajos0 írta:Segítséget szeretnék kérni. Nem boldogulok a skyfire böngészővel. Már több különböző helyről is letöltöttem, és egyikkel sem boldogulok. Nem hajlandó csatlakozni semmilyen hálózathoz sem, állandóan azt írja ki, hogy próbáljam újra. Így gyakorlatilag nem tudok tovább lépni. Valakinek valami ötlete? Nem tudom egyáltalán kompatibilis-e a minivel?
Symbianon már jó ideje nem megy. Ne is próbálkozz.
Értem, köszönöm. Ebből fakadóan azonban tovább kell kérdeznem. Hogyan fogok tudni lejátszani internetes flash tartalmakat. Van erre alternatív böngésző? Vagy bele kell törődni, hogy a minivel ezt nem lehet elérni? Habár a mobilaréna tesztjében is egyértelműen azt írják, hogy a gyári böngészője támogatja a flash videók lejátszását. Erre amikor meg akarok nézni pl. egy videa videót csak piros f betű fogad.