Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
bzs73
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Sony Z3 Compact
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 415 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: bzs73 »

tomtrial írta:ejj ez azért eléggé kevéske :D Köszi a gyors választ ... akkor sürgősen be kell hogy szerezzel egy nagyobb pendrive-ot amit felismer a telcsi.
Ott se fog 4gb-nál nagyobb fájlt felismerni, mert a teló csak fat fájlrendszert kezel. Legalább is én így tudom.Ha nagyobb fájlod van akkor megvágod és kész.
Tehát hiába veszel 16gb-os pendrive-t, vagy 500gb külső hdd-t, azokat is fat -ra kell formázni, mert ntfs-t szerintem nem kezel a teló.Ebből adódóan egy fájl max 4gb lehet.
Már ha jól tudom, de ha nem akkor majd helyesbítenek itt.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bzs73 2011-02-08 kedd 18:52:19-kor.
norbin8
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: norbin8 »

Az lenne a kérdésem hogy hogy lehet átmenni a normális facebookra mert mindig csak a mobilt hozza be és alul nem tudok átváltani mert nincs?
Zoliboy
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Zoliboy »

norbin8 írta:Az lenne a kérdésem hogy hogy lehet átmenni a normális facebookra mert mindig csak a mobilt hozza be és alul nem tudok átváltani mert nincs?
Sziasztok! Nekem is kellene vmi normális facebook. Amivel pl. lehet chatelni. Mert ami alapból rajta van a telón azzal nem tudok. Az is lehet, hogy én bénázok vmit el. Nos?
A legjobb telefon az N8 !!!
szezol
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA N8.00_DG + 6233
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: szezol »

Zoliboy írta:
norbin8 írta:Az lenne a kérdésem hogy hogy lehet átmenni a normális facebookra mert mindig csak a mobilt hozza be és alul nem tudok átváltani mert nincs?
Sziasztok! Nekem is kellene vmi normális facebook. Amivel pl. lehet chatelni. Mert ami alapból rajta van a telón azzal nem tudok. Az is lehet, hogy én bénázok vmit el. Nos?
én úgy oldottam meg, hogy amikor betölti az oldalt az "http//m.facebook.com/home.php?blablabla" link elöl kitörlöm az "m." részt, elé írom, hogy "www." így: "http//www.facebook.com/home.php?blablabla" úgy nyitom meg, miután betöltötte a kezdőlapot ezt mentettem könyvjelzőbe, a chat működik csak iszonyatosan kicsi alig lehet látni, nagyítani meg nem lehet rá mert mindig arrébb megy a chat ablak az oldal leges leg sarkába.
Néha ha megnyitom pl az üzeneteket vagy valakinek a profilját vissza dob a mobilos oldalra... annyiból jobb ez az eredeti oldal, hogy az üzenőfalon mindent látok amit az OVI-s fb-be nem.
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

Ezt a véletlent! Én is pont face chat alkalmazást keresek :) Valaki már linkelte korábban nem is egyszer :) Szóval vagy megkeressük, vagy majd valaki belinkeli még egyszer :)
Kép
Kép
rapiddani
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 920 white
Has thanked: 3 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: rapiddani »

Ha csak chatelni akartok, ott a Nimbuzz.
Tud egy csomó közösségi hálót (windows live, fb, twitter, stb...)
És lehet chatelni, internetes hívást is indítani + egyéb dolgokat.

Sztem elég jó.
Nokia 3310 -> 3510i -> 6600 -> N80 -> E66 -> N8 -> Lumia 920 white
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

-Dr-Strust- írta:Ezt a véletlent! Én is pont face chat alkalmazást keresek :) Valaki már linkelte korábban nem is egyszer :) Szóval vagy megkeressük, vagy majd valaki belinkeli még egyszer :)
Ha jól tudom Friendchat a neve, ezzel kifejezetten az FB-s emberekkel tudsz csetelni.
sagit73
1. szint
1. szint
Has thanked: 26 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: sagit73 »

Sziasztok!

Feltettem a ttpod-ot. Remek a karakterei de nem is ez hanem volt mellette egy patch az viszont nem megy fel mert "olyan összetevő stb ami valami gondja van. valami ötlet hogy hogy kell feltenni?

köszi
StarGod
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8

Hozzászólás Szerző: StarGod »

Tud valaki trükköt arra, hogy a Mobile Documents-es email widgetet hogy tudom kirakni főképernyőre újratelepíts után? Mikor kiválasztanám a kérd mailboxot csak a gyárit adja be, a MD-et nem..
gabipaci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8-00
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: gabipaci »

Sziasztok!
Van valami hasonló játék, mint ez a bubis képernyőzár feloldó program?
A 3 éves lányomnak nagyon tetszik, de mindig felhívja közben az asszonyt, vagy feloldja a kijelzőt.
Megköszönném az infót :)
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”