Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
rolihood
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS5 + NEXUS 7 2013
Has thanked: 35 times
Been thanked: 7 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: rolihood »

lived írta:Hát mióta újratelepítettem otthon a szoftot, csak rosszabb a helyzet.
Ez a ki-be lépegetés autómatikusan a programokba, kisebb lefagyások elég idegesítőek.
Mondjuk a időközönkénti lassúlások előtte is megvoltak. PL: a futó programok előhozásánál folyamatosan megakad a dolog. Lassan hozza be miután hosszan megnyomtam a menü gombot. Akkor itt görgetni mint ha egy csiga mászna végig és egy évezred a programokat bezárni is. A másik idegesítő számomra, az a zenelejátszó fektetett állapotban. Az a bizonyos cloverflow lejátszó. Alul van egy csúszka rész, aminél van egy apró kis fehér csík, amit eltalálni úgy hogy ténylegesen is lehessen is mozogni a számok közöt, egy Kihívás. Elég sok szám van a lejátszóban amit elég sokáig tartana végig lapozni, ezért lenne jó ha rendesen működne.
Jöhetne a frissítése amivel REMÉLHETŐLEG javítani is fogják a hibákat.
Nálam semmi ilyen gond nincs, mint amit leírtál..
Javaslom, hogy egy Nokia boltba vidd be és flasheljék újra gyári Boxban a szoftvert.
Ha garis akkor ingyen van, ha nem garis akkor is megcsinálják 4-5 ezer forintból és nincs tovább kinlódás vele.
Samsung Galaxy S5 4.4.2 + NEXUS 7 2013 4.4.2
akidobos
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N8-00 DG
Has thanked: 35 times
Been thanked: 21 times

Hozzászólás Szerző: akidobos »

Sziasztok.
Kedd este óta nyúzom a friss, (nem)ropogós N8-t. :)
Eddig semmi próblémám nem volt vele, leszámítva, hogy mikor kivettem a dobozból és be akartam kapcsolni leszakadt rólam egy vödör víz, mert meg se nyekkent. Rádugtam a töltőt, vártam kicsit, de még akkorse. Na, mondom, postafordultával megy is vissza... Pár perc múlva megint rádugtam a töltőt, kis várás és kivillant oldalt a LED. Jaj, ekkor megnyugodtam és be is kapcsolt szépen. Ahhoz voltam szokva, hogy azért egy új telcsit be lehet kapcsolni, nem üres az akksija..
Rögtön frissített is Wlanról. Másnaptól, ahogy megjöttek a szignófájlok, telepítgetek is, de semmi fagyás, hosszabb gondolkodás, vagy egyéb rendellenességet nem tapasztaltam, remélem ez így is marad. Egy bug volt, hogy mikor lehúztam az USB-ről a töltés jelzés ment tovább, de mivel telepítés után voltam ( HyperX ), restart kellett és utána természetesen ok lett. Ezen csak mosolyogtam. :)
Amúgy a telcsi független, magyar nyelvvel, finn gyártás és nincsenek ciril betűk a tárcsázási képen. Még magyar használatija is van. :)
Mivel elég régóta használok Symbiant ( 7650 óta :) ), minden egyértelmű volt és mindent megtalálok. Ez az email kliens furcsa azért egy kicsit, de sikerült megszokni.
Sógorom Androidot használ ( Motorola Defy ), az nekem káosz. Na ott semmit sem találtam, stb. De ez már off.
Szép napot.
Nokia N8 RM-596 Pro Edition RC V7.1 111.040.0904. By Taylor http://www.smartphonepro.hu
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Nem: Férfi
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

ferret írta:Nem úgy volt, hogy az N8-ban CBD kijelő van? :hmm2:
Sosem volt úgy :) .
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

Salmi írta:
ferret írta:Nem úgy volt, hogy az N8-ban CBD kijelő van? :hmm2:
Sosem volt úgy :) .
De bizony... én is úgy tudtam, hogy CBD-s kijelzője van.. sőt, ha megnézed látni is... eszméletlen fekete a kijelzőn a fekete :)
Szel sztem az van benne :D
Kép
Kép
MR007
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView + N8
Has thanked: 8 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: MR007 »

Rászántam magam és újrateszem a cuccost a telómon, pedig nem akartam, de muszály mert van pár nagyon idegesítő dolog. Egy biztos ezt az oldalt leszámítva csak wifiről vagy netkapcsolaton keresztül szedtem eddig ezt-azt, a számítógépet nem használtam, ami pedig nagy hiba volt, mert így sosem tudtam, akartam megnézni hogy az adott progi teljesen kompatibilis-e a telómmal. Csak lejött feltelepült frankó volt és kész. Az Ovi Suittal pedig ez lehetséges. Ha a telóval csinálom ezekután előtte mindig utánnanézek az adott proginak. Van még mit fejleszteni a kliensen. Lehetnénk okosabbak is, de ez nem csak rajtunk múlik.
norbin8
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: norbin8 »

csatlakozok a wlanra és amikor belépek a böngészőbe utána azt írja ki hogy érvénytelen szervernév már többszür újrainditottam de semmi,szerdán vettem szal még új.mi lehet a hiba?
norbin8
Újonc
Újonc

miért van az hogy rakni akarok rá zenét és amikor belépek a lejátszoba kiírja h médiaátvitel folymatban és megfagy nem csinál semmit?
Zsouel
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8+E75
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Zsouel »

LaLi_87 írta:Kárt nem csinalt semmit, nyugodtan telepitheted, max anyi hogy torlés utan megmarad az a QT mappa amit nem tudok még torolni sehogy se, de nem befolyásol semmit.

Gyári bealitás nem torolné? Mi minden álna vissza? Aki kicsit is ert a gyári vissza alitashoz valaszolhatna hogy mi minden torlodik. Koszi
en csinaltam mar gyari visszaallitast..elotte csinalj biztonsagi mentest.nekem csak az email beallitasaim mentek el azt ujra kellett csinalni de semmi mas :D
Üvegtigris az Isten:-) GlassTiger forever:-)
norbin8
Újonc
Újonc

Az normális dolog h ha vízszintesen van a telo akkor világosabb a kijelző mint amikor függöleges???
gti16v
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SONY Z NOKIA N8
Has thanked: 18 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: gti16v »

feltelepítettem,de semmi parancsikon...és nem is jövök rá,hogy kell belőni...pedig az alkalmazás kezelőben,ott van telepítve 600 valamennyi kbyte....

mit rontok el...
telefon történelmem "sorrendben" :-) :
C25,5110,3210,7110,3310,3410,3510,3510i,V200,3220,6230,6230i,7610,6030,5140i,N73,N73ME,N93,N95,N82,N82 B.E.,5800,N73ME,N82 T,N93i,8800,XC-271,SGS+,N82,SII,NOW Sony Z/N8 Future:808
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”