Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Petyamester
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8GB
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: Petyamester »

Most nézem, hogy az N900 szinte ugyan ennyibe kerül!! :shock: A kérdésem egyszerű, miért?
Fulton
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: Fulton »

Hello Petyamester

Nos én csak a Nokia N97 mini nevében tok nyilatkozni:) nekem nagyon tetszik a készülék, minőségi érzet szerint jobb mint az N97, és ami nekem imponáll a telefon mérete, az n97 nekem már személy szerint nagy...így már nem izléses, az anyag használata is más(full müanyag-n97)az n97mini kis esztétikus jó fogásu darab. illetve még memória méretbeli kül van. Ezeket leszámítva a két teló ugyan az.

Ha ennyi pénzt áldozol a telfeonra, én azt mondom érdemes megvárni vagy az E7, vagy az N9 majd..(ezt valamikor szeptemb. környékére igérik)...Igaz én elfogult vagyok mert nagyon szeretem a mini-et, eggyettlen pici fájlalóm a 3,6Mb/s HSDPA, illetve a falsh videók támogatásának hiánya. Amugy sztem tökéletesen kielégíti az igényeit az embernek, mint külsőleg mind tudásilag.
Petyamester
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8GB

Hozzászólás Szerző: Petyamester »

Köszi a válaszod! Várom a többiek hozzászólását is.
CsCsabesz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: CsCsabesz »

Petyamester írta:Sziasztok!
Jelenleg egy n95 8gb-om van.
Erősen gondolkodom egy ilyen mini beszerzésén. Mi a különbség az n97 és az n97 mini között? A mini jobb? Esetleg akinek volt már mind a 3 telója, n95 8gb, n97, n97 mini kérném meg, hogy segítsem, érdemes-e lecserélnem. Ha jobb mennyivel, tapasztalatok stb.? Köszönöm a válasz(ok)t.
Szia Petyamester!

Szeptember óta vagyok boldogtalan tulajdonosa egy ilyen kis átkozottnak (n97 mini), ha nem akarsz mindennap szembesülni egy rossz döntéssel akkor nem dobsz ki pénzt erre a készülékre! Páran már elmondták itt a fórumon, hogy tetű lassú a telcsi, hát még annál is lassabb, mint gondolnád :angry: Hetente minimum kétszer ki kell belezni aksiilag különben hatványozottan meghülyül! :bolond2: Annyi jó mobil van a piacon, nem kellhet neked ekkora bazi nagy önszívatás!!!!!!!!!!!!

Üdv Cs!
spikehun
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n97mini

Hozzászólás Szerző: spikehun »

Sziasztok, nekem szeptember óta van minim, nekem nagyon tetszik, igaz picit tényleg lassú. Lenne egy olyan kérdésem, hogy hol lehet megnézni, hogy az oprendszernek mi a verziószáma, ami most rajta van? Szeptemberben vettem új készülékként, azóta nem nyúltam a szoftverhez. Érdemes lenne csinálni rajta egy szoftverfrissítést? Ha igen, rajta lévő anyagokat mentsem le? :D
Másik: még új vagyok ezen a téren, de próbáltam keresni böngészőt és .avi lejátszót minire, de túl sokat találtam, nem tudtam eldönteni, mi lenne a legjobb. Valami javaslat? Előre is köszi.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

spikehun írta:Sziasztok, nekem szeptember óta van minim, nekem nagyon tetszik, igaz picit tényleg lassú. Lenne egy olyan kérdésem, hogy hol lehet megnézni, hogy az oprendszernek mi a verziószáma, ami most rajta van? Szeptemberben vettem új készülékként, azóta nem nyúltam a szoftverhez. Érdemes lenne csinálni rajta egy szoftverfrissítést? Ha igen, rajta lévő anyagokat mentsem le? :D
Másik: még új vagyok ezen a téren, de próbáltam keresni böngészőt és .avi lejátszót minire, de túl sokat találtam, nem tudtam eldönteni, mi lenne a legjobb. Valami javaslat? Előre is köszi.
*#0000# kóddal a főképernyőn.
Böngészőből az opera a jó. Avi lejátszó nincs rá normális, inkább konvertálj mp4-be.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
spikehun
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n97mini

Hozzászólás Szerző: spikehun »

potter55 írta:
spikehun írta:Sziasztok, nekem szeptember óta van minim, nekem nagyon tetszik, igaz picit tényleg lassú. Lenne egy olyan kérdésem, hogy hol lehet megnézni, hogy az oprendszernek mi a verziószáma, ami most rajta van? Szeptemberben vettem új készülékként, azóta nem nyúltam a szoftverhez. Érdemes lenne csinálni rajta egy szoftverfrissítést? Ha igen, rajta lévő anyagokat mentsem le? :D
*#0000# kóddal a főképernyőn.
Böngészőből az opera a jó. Avi lejátszó nincs rá normális, inkább konvertálj mp4-be.
v 11.0.102 van rajta. Megéri a frissítés? Mondjuk nem tudom, gyorsabb lesz tőle? :D
Dzsosy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 800
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: Dzsosy »

Petyamester írta:Sziasztok!
Jelenleg egy n95 8gb-om van.
Erősen gondolkodom egy ilyen mini beszerzésén. Mi a különbség az n97 és az n97 mini között? A mini jobb? Esetleg akinek volt már mind a 3 telója, n95 8gb, n97, n97 mini kérném meg, hogy segítsem, érdemes-e lecserélnem. Ha jobb mennyivel, tapasztalatok stb.? Köszönöm a válasz(ok)t.
Szerintem inkább valamelyik Symbian^3-as telón gondolkozz (C6-01; C7; N8...) Jobban jársz. ;)
Nokia Lumia 800 + InvisibleSHIELD
benf1984
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokis N97 mini

Hozzászólás Szerző: benf1984 »

Sziasztok!

Na megvolt a telcsim visszaküldése,meg is jött.....nem észlelték a problémát! Hazavittem, ugyanaz volt a gondom! Kipróbáltam most más wifi hálón,ott meg valóban tökéletes!
Valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a gond nálam? A laptop megy rendesen a wifiről,csak ez a teló nem akar!
Köszönöm!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

benf1984 írta:Sziasztok!

Na megvolt a telcsim visszaküldése,meg is jött.....nem észlelték a problémát! Hazavittem, ugyanaz volt a gondom! Kipróbáltam most más wifi hálón,ott meg valóban tökéletes!
Valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a gond nálam? A laptop megy rendesen a wifiről,csak ez a teló nem akar!
Köszönöm!
Szia!

Könnyen lehet, hogy a routert nem csípi a telefon, vagy fordítva, főleg, ha mindenhol máshol tökéletesen működik :roll:
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”