Nokia N97 mini
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95 8GB
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N97 mini
Most nézem, hogy az N900 szinte ugyan ennyibe kerül!!
A kérdésem egyszerű, miért?

-
- 1. szint
Hello Petyamester
Nos én csak a Nokia N97 mini nevében tok nyilatkozni:) nekem nagyon tetszik a készülék, minőségi érzet szerint jobb mint az N97, és ami nekem imponáll a telefon mérete, az n97 nekem már személy szerint nagy...így már nem izléses, az anyag használata is más(full müanyag-n97)az n97mini kis esztétikus jó fogásu darab. illetve még memória méretbeli kül van. Ezeket leszámítva a két teló ugyan az.
Ha ennyi pénzt áldozol a telfeonra, én azt mondom érdemes megvárni vagy az E7, vagy az N9 majd..(ezt valamikor szeptemb. környékére igérik)...Igaz én elfogult vagyok mert nagyon szeretem a mini-et, eggyettlen pici fájlalóm a 3,6Mb/s HSDPA, illetve a falsh videók támogatásának hiánya. Amugy sztem tökéletesen kielégíti az igényeit az embernek, mint külsőleg mind tudásilag.
Nos én csak a Nokia N97 mini nevében tok nyilatkozni:) nekem nagyon tetszik a készülék, minőségi érzet szerint jobb mint az N97, és ami nekem imponáll a telefon mérete, az n97 nekem már személy szerint nagy...így már nem izléses, az anyag használata is más(full müanyag-n97)az n97mini kis esztétikus jó fogásu darab. illetve még memória méretbeli kül van. Ezeket leszámítva a két teló ugyan az.
Ha ennyi pénzt áldozol a telfeonra, én azt mondom érdemes megvárni vagy az E7, vagy az N9 majd..(ezt valamikor szeptemb. környékére igérik)...Igaz én elfogult vagyok mert nagyon szeretem a mini-et, eggyettlen pici fájlalóm a 3,6Mb/s HSDPA, illetve a falsh videók támogatásának hiánya. Amugy sztem tökéletesen kielégíti az igényeit az embernek, mint külsőleg mind tudásilag.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95 8GB
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 6 times
Szia Petyamester!Petyamester írta:Sziasztok!
Jelenleg egy n95 8gb-om van.
Erősen gondolkodom egy ilyen mini beszerzésén. Mi a különbség az n97 és az n97 mini között? A mini jobb? Esetleg akinek volt már mind a 3 telója, n95 8gb, n97, n97 mini kérném meg, hogy segítsem, érdemes-e lecserélnem. Ha jobb mennyivel, tapasztalatok stb.? Köszönöm a válasz(ok)t.
Szeptember óta vagyok boldogtalan tulajdonosa egy ilyen kis átkozottnak (n97 mini), ha nem akarsz mindennap szembesülni egy rossz döntéssel akkor nem dobsz ki pénzt erre a készülékre! Páran már elmondták itt a fórumon, hogy tetű lassú a telcsi, hát még annál is lassabb, mint gondolnád

Üdv Cs!
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n97mini
Sziasztok, nekem szeptember óta van minim, nekem nagyon tetszik, igaz picit tényleg lassú. Lenne egy olyan kérdésem, hogy hol lehet megnézni, hogy az oprendszernek mi a verziószáma, ami most rajta van? Szeptemberben vettem új készülékként, azóta nem nyúltam a szoftverhez. Érdemes lenne csinálni rajta egy szoftverfrissítést? Ha igen, rajta lévő anyagokat mentsem le? 
Másik: még új vagyok ezen a téren, de próbáltam keresni böngészőt és .avi lejátszót minire, de túl sokat találtam, nem tudtam eldönteni, mi lenne a legjobb. Valami javaslat? Előre is köszi.

Másik: még új vagyok ezen a téren, de próbáltam keresni böngészőt és .avi lejátszót minire, de túl sokat találtam, nem tudtam eldönteni, mi lenne a legjobb. Valami javaslat? Előre is köszi.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
*#0000# kóddal a főképernyőn.spikehun írta:Sziasztok, nekem szeptember óta van minim, nekem nagyon tetszik, igaz picit tényleg lassú. Lenne egy olyan kérdésem, hogy hol lehet megnézni, hogy az oprendszernek mi a verziószáma, ami most rajta van? Szeptemberben vettem új készülékként, azóta nem nyúltam a szoftverhez. Érdemes lenne csinálni rajta egy szoftverfrissítést? Ha igen, rajta lévő anyagokat mentsem le?
Böngészőből az opera a jó. Avi lejátszó nincs rá normális, inkább konvertálj mp4-be.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n97mini
v 11.0.102 van rajta. Megéri a frissítés? Mondjuk nem tudom, gyorsabb lesz tőle?potter55 írta:*#0000# kóddal a főképernyőn.spikehun írta:Sziasztok, nekem szeptember óta van minim, nekem nagyon tetszik, igaz picit tényleg lassú. Lenne egy olyan kérdésem, hogy hol lehet megnézni, hogy az oprendszernek mi a verziószáma, ami most rajta van? Szeptemberben vettem új készülékként, azóta nem nyúltam a szoftverhez. Érdemes lenne csinálni rajta egy szoftverfrissítést? Ha igen, rajta lévő anyagokat mentsem le?
Böngészőből az opera a jó. Avi lejátszó nincs rá normális, inkább konvertálj mp4-be.

- Dzsosy
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 14 times
Szerintem inkább valamelyik Symbian^3-as telón gondolkozz (C6-01; C7; N8...) Jobban jársz.Petyamester írta:Sziasztok!
Jelenleg egy n95 8gb-om van.
Erősen gondolkodom egy ilyen mini beszerzésén. Mi a különbség az n97 és az n97 mini között? A mini jobb? Esetleg akinek volt már mind a 3 telója, n95 8gb, n97, n97 mini kérném meg, hogy segítsem, érdemes-e lecserélnem. Ha jobb mennyivel, tapasztalatok stb.? Köszönöm a válasz(ok)t.

Nokia Lumia 800 + InvisibleSHIELD
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokis N97 mini
Sziasztok!
Na megvolt a telcsim visszaküldése,meg is jött.....nem észlelték a problémát! Hazavittem, ugyanaz volt a gondom! Kipróbáltam most más wifi hálón,ott meg valóban tökéletes!
Valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a gond nálam? A laptop megy rendesen a wifiről,csak ez a teló nem akar!
Köszönöm!
Na megvolt a telcsim visszaküldése,meg is jött.....nem észlelték a problémát! Hazavittem, ugyanaz volt a gondom! Kipróbáltam most más wifi hálón,ott meg valóban tökéletes!
Valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a gond nálam? A laptop megy rendesen a wifiről,csak ez a teló nem akar!
Köszönöm!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!benf1984 írta:Sziasztok!
Köszönöm!
Könnyen lehet, hogy a routert nem csípi a telefon, vagy fordítva, főleg, ha mindenhol máshol tökéletesen működik