potter55 írta:
Töröld a SIM kártyán lévő üzeneteket.[/quote]
Hú úgy látom egy ideig sok baj lesz még velem..
Olyan kérdés: régen beállítottam h 100kb-os email felett ne töltsön tovább az emial. De most beállításoknál a szinkornizálásnál letöltésnél csak fejléc letöltése v teljes mail letöltése opció van. Hát 1MB képekkel teletűzdelt maileket majd a gépén nézném meg.
Másik hol állíthatok be kimenő\bemenő portot, szervert? Yahoo.co.uk-ét akartam belőni, jó itt a sim .com os van feltelepítve de én utólag az smtpt portot nem változtathatom meg??
Még olyan anno lehetett postafiókhoz rendelni hozzáférési pontot. Itt miért nem tudok. Azt sem tudom mihez kapcsolódik most,tán wifihez.
Régen mail chekkelését: új email letöltése -vel lehetett elérni. Most a szinkronizálás az amivel le kéne töltenie,ugye? ( csak mert nem történt semmi)
Nekem annó volt egy gmailes fiókom. (rendes mail fiók csak képek, .doc, .exe...küldözésére fogadására volt hivatott) és egy yahoo... yahoo 30percenként letöltve gmail meg manuálisan wifi közegbe wifiről 3g-nél meg GSM nettel ha mindenképp szükségem volt rá. Így lebontva viszont nem találom, hogy állíthatnám a max üzenet méretet 1mailnél.. ill. a hozzáf.pontot.
Jah baromi furi az is h a mail az az alkalmazásoknál van.. miért nem az üzeneteknél mint eddig már jó pár éve.....

Valaki, választ a kérdések tömkelegére?
Üzenetes probléme megoldva thx potter55
Szerk.: a napló meg van..
Első ébresztési tapasztalat: Végre nem az a baromira irrítáló ébresztős hangjelzés