Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
cecinho
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N97 Black
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: cecinho »

csokka írta: de épp az hogy én nem vettem észre összefüggést a progik feltelepítése, és a kikapcsolgatás újrakezdődése között...na mind1, leírom, hátha:divx player, phone torch,true caller,google maps,nokia situations,touch restart, r. viewer, opera mobile, nimbuzz,x-plore meg ilyen elhanyagolható, meg gyári dolgok mint facebook, meg f1 2010 app stb...lehet valamelyik?
meg annyi még h neked is vannak ilyen nagyon csúnya belassulgatások? annyira idegesítő
ezeket progikat elnézve nem tudom... nem kéne gondnak lenni
belassulások elleni szer, h be van állítva, h minden hajnalban 5-6 fele automatán újraindul a teló
így karban lehet tartani :P
SGS2
csokka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: htc desire hd

Hozzászólás Szerző: csokka »

ezeket progikat elnézve nem tudom... nem kéne gondnak lenni
belassulások elleni szer, h be van állítva, h minden hajnalban 5-6 fele automatán újraindul a teló
így karban lehet tartani :P[/quote]

hmm...most hiába viszem vissza a szervizbe, úgysem csinálnak semmi mást. frankó...igazából nem kell automata restartot beállítanom mert napi 2x kikapcsol magától :duhos2:
a videót meg sehogy nem akarja lejátszani, wmw-ben meg csak a hangot...
Hungária
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 Black

Hozzászólás Szerző: Hungária »

nekem gyári van.
afcvivi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia

Hozzászólás Szerző: afcvivi »

Nekem olyan problémám van a telafonnal,hogy az elvileg 32 Gb-os memóriát valamiért nem érzékeli a gépem így nem tudok rá semmit telepíteni,viszont a telefon még kiirja ,hogy a 32 Gb-ból van 31Gb szabad,de végülis nemtudok oda menteni semmit.

Ilyen esetben mit lehet tenni??Gari nincs rá. :sad:
Túlságosan nem értek az ilyen pc-s,telefonos dolgokhoz de így még alapvetően se tudom használni az okostelefonom és ez bosszant.

A másik gondom ,h a WLAN és egyéb beépített progik sem müködnek,azt írja ki h ellenőrizzem az operátor szolgáltatást.Ez mit jelenthet?

Boccs,ha hülyeségeket kérdeznék :D
C D
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 3GS + XPERIA X8
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: C D »

Sziasztok,

5800-t szeretném N97 cserélni. Megéri jelenleg? Mik a tapasztalatok N97-ről? Javítva lettek a kezdetleges szoftveres problémák? Jobb az érintésérzékenysége mint az 5800-nak? Wifi antennája erősebb? Gépelni jól lehet rajta? Nem lassú?

Várom válaszaitokat,
Köszönöm előre is!
csokka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: htc desire hd

Hozzászólás Szerző: csokka »

C D írta:Sziasztok,

5800-t szeretném N97 cserélni. Megéri jelenleg? Mik a tapasztalatok N97-ről? Javítva lettek a kezdetleges szoftveres problémák? Jobb az érintésérzékenysége mint az 5800-nak? Wifi antennája erősebb? Gépelni jól lehet rajta? Nem lassú?

Várom válaszaitokat,
Köszönöm előre is!
hello!

én nem cserélném le, bár attól függ h milyen anyagi függvényekkel járna neked ez. én szeretem az n97emet, de nagyon-nagyon sok gond van vele.
gépelni sztem jól lehet rajta, kicsit szokni kell, utána elég gyors...a szoftver miatt nem írja ki azonnal a betűket nekem, de behozza magát mindig :D ez az egyik ami miatt megvettem(a billentyűzet), és ezekután nem vennék sima tapis telefont.
várd meg a többiek mit mondanak, hátha tudnak vmi okosságot amit én nem, de én nem n97re cserélném.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

csokka írta:
C D írta:Sziasztok,

Várom válaszaitokat,
Köszönöm előre is!
hello!

én nem cserélném le, bár attól függ h milyen anyagi függvényekkel járna neked ez. én szeretem az n97emet, de nagyon-nagyon sok gond van vele.
gépelni sztem jól lehet rajta, kicsit szokni kell, utána elég gyors...a szoftver miatt nem írja ki azonnal a betűket nekem, de behozza magát mindig :D ez az egyik ami miatt megvettem(a billentyűzet), és ezekután nem vennék sima tapis telefont.
várd meg a többiek mit mondanak, hátha tudnak vmi okosságot amit én nem, de én nem n97re cserélném.
Szerintem használtan most nagyon megéri az N97, eléggé lement az ára, én is visszatértem rá :D

Egyébként nekem azonnal ír, viszont azért el tud gondolkodni hosszú ideig :yes:

Azzal mindenképp számolj, hogy lassabb lesz mint az 5800.
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Nem: Férfi
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

csokka!
Megéri-e? Több szempontot figyelembe véve nekem megérte. Ha "jó" áron jutsz hozzá és szerencséd is van akkor a mai szoftverekkel nagyon jó telefon!!
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
dionaea
1. szint
1. szint
Készüléktípus: S7 slim +Nokia N8
Has thanked: 7 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: dionaea »

Ha jó áron van megéri de nem jobb annyival mint a tube talán 1-2 fokkal jobban néz ki sztem. nekem rendesen ir igaz máshol lasúl be nem kicsit.
Eddigi saját telefonok:3210,R320,R380,6210,7650,3660,6630,E70,5800,Iphone 3g,N97 32gb black, Omnia 2, Galaxy Ace, samsung omniaHD
jelenlegi: Huawei s7slim& Nokia N8-00
C D
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 3GS + XPERIA X8
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: C D »

nsee írta:csokka!
Megéri-e? Több szempontot figyelembe véve nekem megérte. Ha "jó" áron jutsz hozzá és szerencséd is van akkor a mai szoftverekkel nagyon jó telefon!!
Szerintem megérné. 15.000-t kellene rápótolnom
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”