Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: potter55 »

rokec írta:Szeretnék segítséget kérni, mielőtt döntenék.
Jelenleg I8910 tulaj vagyok, de váltani szeretnék N97-re. Jó telefon a samu, nem volt vele bajom, a főzött Rom flesselése szinte gyerekjáték rá, de van egy két java progi, meg főleg távirányító progik, (Skype sem megy csak a fájlküldés része) amikkel nem igazán akar működni a samu, mert alighanem ezek nokiákra optimalizált programok. És hiába mondják hogy hüjeség az érintőceruza, de van olyan progi, ahol egy-két milliméteres felületet kellene eltalálni pontosan, és ez néha nehéz.
Látom az N97-hez a legújabb soft a 22.0.110 . Vett mostanában valaki szolgáltató függetlent webboltból ? És ezeken milyen software van. Ha a legújabbal venném ezt lehet hekkelni, vagy először inkább csak maradnék a szignózásnál, és így tenném rá a progikat.
Vélemény?
Az N97 nem a legjobb Nokia érintősöknél. Inkább vegyél N8-at, ha már Nokiát akarsz.

Ha nem a legújabbal adnák, akkor tudod frissíteni. Lehet hackelni Főzött ROM felrakásával.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
rokec
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsun galaxy S2 ICS 4.03
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: rokec »

Köszi a választ. N8? Még gondolkodom a dolgon.
YOYSO
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA N97 BLACK
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: YOYSO »

Helló mindenkinek! Gyors válasz kellene, ha megoldható! A gondom a következő lenne: új Sim kártyám van új számmal, de a telefonom levédtem kártya csere esetére és nem tudom a kódom/ elfelejtettem,mert eddig nem is használtam /,egyszerűen nem tudom most használni a telóm, nem enged még a menübe sem, benne az összes cuccom!!!!!!! Mi a teendő? Help please!
v 20.0.019
Garmin XT 5.05
8GB Nokia card
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

YOYSO írta:Helló mindenkinek! Gyors válasz kellene, ha megoldható! A gondom a következő lenne: új Sim kártyám van új számmal, de a telefonom levédtem kártya csere esetére és nem tudom a kódom/ elfelejtettem,mert eddig nem is használtam /,egyszerűen nem tudom most használni a telóm, nem enged még a menübe sem, benne az összes cuccom!!!!!!! Mi a teendő? Help please!
Szia!

Hát bocs, de ez nagyon szarügy :roll:
Vissza a régi kártyát, aztán mentsd ki az adataidat, majd hardreset. Ha nincs meg a régi kártya, akkor buktál mindent, hacsak nem a 32gigára telepítetted a progit. Ha igen, akkor arról töröld le a private, resource, sys és system mappákat, így törlődik az összes odatelepített program.

Egyébként szerintem eddig többen szoptak azért, mert elfelejtették a megváltoztatott kódjukat, mint azért, mert ellopták az adatokat, vagy a telót :roll:
cecinho
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N97 Black

Hozzászólás Szerző: cecinho »

YOYSO írta:Helló mindenkinek! Gyors válasz kellene, ha megoldható! A gondom a következő lenne: új Sim kártyám van új számmal, de a telefonom levédtem kártya csere esetére és nem tudom a kódom/ elfelejtettem,mert eddig nem is használtam /,egyszerűen nem tudom most használni a telóm, nem enged még a menübe sem, benne az összes cuccom!!!!!!! Mi a teendő? Help please!
Hard reset után nem fog kizárni. :D
Előtte próbáld meg kártya nélkül bekapcsolni, azt úgy gépre kötni. Talán le tudsz menteni mindent.
SGS2
YOYSO
Újonc
Újonc

Hard reset utan is kéri a kódot :hmm2: !

Vagy a hard resetre sem reagál?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára potter55 2010-12-05 vas. 22:20:22-kor.
Ok: Tudod szerkeszteni a hozzászólásodat, legközelebb erre figyelj oda. Köszönöm.
v 20.0.019
Garmin XT 5.05
8GB Nokia card
cecinho
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N97 Black

Hozzászólás Szerző: cecinho »

YOYSO írta:Hard reset utan is kéri a kódot :hmm2: !
Újra FLASH?

Nézd meg ezt: http://www.smartnews.hu/2008/07/elfelej ... egfejtese/
SGS2
YOYSO
Újonc
Újonc

Megint kikapcs bekapcs kártya nélkül,kijön a nokia logo aztan elsötétül minden!

Számítógéphez abszolute nem tudom csatlakoztatni! Meghalt :cry2: :cry2: :cry2:

Belefáradtam majd holnap ha lesz itt valaki jövök megint,addig is köszönet a próbálkozásért!
:taps1: :taps1: :taps1: :Notworty: Okés hála mindenkinek sikerült feltámasztanom és műxik rendben minden!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára potter55 2010-12-05 vas. 22:21:02-kor.
Ok: Tudod szerkeszteni a hozzászólásodat, legközelebb erre figyelj oda. Köszönöm.
v 20.0.019
Garmin XT 5.05
8GB Nokia card
totika111
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8 Silver
Has thanked: 12 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: totika111 »

Helló!

Megtudnátok mondani hogy mi értelme van a második kezdőképernyőnek?
SE K300i > Nokia 5300 > SE W705i > Nokia 5800 Navigation Edition > N97 Black 32Gb > N8 Silver Belle v111.030.0609 Ovi Maps v3.06
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

totika111 írta:Helló!

Megtudnátok mondani hogy mi értelme van a második kezdőképernyőnek?
Szia!

Az egyikre kirakod a dolgaidat, de ha nem akarod azt nézni, akkor ott a másik, ami tiszta.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”