Nokia N85

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Nokia N85

Hozzászólás Szerző: Damir »

dragonfire írta:Nah má a szignózás megvan jó is a lámpa progi,most azt kérdezném hogy olyan progi van-e amivel lehet hívásokat szűrni nemakrom hogy valaki feltudjon hívni és elkéne hogy automatikusan utasítsa,eddigi telefonomon belehetett álítani csoportot hogy elutasítsa,ezen nem találtam ilyet van valami megoldás? plussz nagyon csöndes a csengése a telónak sztem hiába van maxon erre megoldás? gépen hangosítottam a számot de úgy meg recseg má a telón...köszi csáó
Szia!
Letöltések között keresgélj.
Ha már recseg, akkor ennyit tud a hangszóró.
dragonfire
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N85
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: dragonfire »

de pc-n is recseg tehát nem kimondottan jó ez a progi: mp3gain-win-1_2_5,ezzel csináltam,tehát nem csak a telcsi hagszórólya recseg igaz ezt elfelejtetem leírni....
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Keress a neten egy normalizáló progit PC-re, és állítsd 99%-ra. Ez fölött esélyes, hogy torzítani fog.
Hívásszűrő pl. a Handy Blacklist, sokféle van de én nem használok ilyet úgyhogy nem tudom melyik a legjobb.
Hunky1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N85

Hozzászólás Szerző: Hunky1 »

Sziasztok. Valaki meg tudja nekem mondani, hogy miért tűnik el mindig a háttérképem, miután leválasztom az N85-öm a Pc-ről? Mindegy, mit töltök a telóra, zenét, képet, vagy progit, miután lehúzom az adatkábelt, minden a helyén marad, kivéve a háttérképet! :hmm2:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Hunky1 írta:Sziasztok. Valaki meg tudja nekem mondani, hogy miért tűnik el mindig a háttérképem, miután leválasztom az N85-öm a Pc-ről? Mindegy, mit töltök a telóra, zenét, képet, vagy progit, miután lehúzom az adatkábelt, minden a helyén marad, kivéve a háttérképet! :hmm2:
Gondolom nem állítja vissza, a háttérképet rakd a C-re, aztán nem fogja eltűntetni csatlakozáskor.
gimesip
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: gimesip »

sziasztok!

az aktív készenlétből szeretném kitörölni a keresés, interettelefontelepítése és online megosztás opciókat. amit talátam megoldásnak (AIPluginDefinition.rsc c-be másolása és módosítása) nem működik, mert a z:\resource mappában nem talátam ilyen fájlt. a teló heckelve van elvileg (látok minden fájlt, bele tudok menni a c:\SYS\BIN mappába). a sw ami rajta van: 31.002.53.1. van 5letetek, hogyan tudnám ezt megcsinálni? köszi a segítséget előre is!

üdv:
gimesip
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

gimesip írta:sziasztok!

az aktív készenlétből szeretném kitörölni a keresés, interettelefontelepítése és online megosztás opciókat. amit talátam megoldásnak (AIPluginDefinition.rsc c-be másolása és módosítása) nem működik, mert a z:\resource mappában nem talátam ilyen fájlt. a teló heckelve van elvileg (látok minden fájlt, bele tudok menni a c:\SYS\BIN mappába). a sw ami rajta van: 31.002.53.1. van 5letetek, hogyan tudnám ezt megcsinálni? köszi a segítséget előre is!

üdv:
gimesip
Ki lehet gyárilag kapcsolni az összeset. Ebben van leírva szerintem az 53. oldalon.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
gimesip
Újonc
Újonc

potter55 írta:
gimesip írta:sziasztok!

üdv:
gimesip
Ki lehet gyárilag kapcsolni az összeset. Ebben van leírva szerintem az 53. oldalon.
köszi a gyors választ, de sajnos ennyire nem egyszerű. :S ezek abba a kategóriába esnek, amik a leírás szerint: "Egyes hivatkozások
rögzítettek, és nem módosíthatók". na ezeket szeretném én módosítani. :) már ha lehet.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

gimesip írta: köszi a gyors választ, de sajnos ennyire nem egyszerű. :S ezek abba a kategóriába esnek, amik a leírás szerint: "Egyes hivatkozások
rögzítettek, és nem módosíthatók". na ezeket szeretném én módosítani. :) már ha lehet.
Értem.
Akkor majd talán egy N85 tulaj tud majd segíteni. :)
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
gimesip
Újonc
Újonc

potter55 írta:
gimesip írta: köszi a gyors választ, de sajnos ennyire nem egyszerű. :S ezek abba a kategóriába esnek, amik a leírás szerint: "Egyes hivatkozások
Értem.
Akkor majd talán egy N85 tulaj tud majd segíteni. :)
remélem, hogy van rá megoldás, mert engem roppant mód idegesít, hogy a kijelző 30%át olyan foglalja el, ami abszolúte felesleges (legalábbis szerintem).
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”