Nokia N95

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Nokia N95

Hozzászólás Szerző: Damir »

masterminds írta:Reset-eltem a telefont, és le is frissítettem a legfrissebb szoftverre, ha már ez történt. Úgy is túl kényelmes lettem volna hozzányúlni a jól működő rendszerhez.

Megnéztem amúgy ezt a gyorsbillentyű kódot a szűz telefonon is. Nálam még alaphelyzetben is másképp működik. Amint beütöm a menübe lépés után az első 1-est, már a Névjegyzékben jár. Mintha a menüben lévő ikonok sorrendje lenne a döntő számára (lehet, hogy így is van), ezért gyanítom tegnap sem a megfelelő helyen próbáltam vaktában állítgatni a témákat. No de sebaj, nem veszett el semmi adatom, csak érdekességképp mondtam.
Köszi még egyszer a segítséged!
Biztos, hogy az ikonok sorrendje számít ;)
szamika01
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n95
Has thanked: 0
Been thanked: 0

+vétel +tér +erő

Hozzászólás Szerző: szamika01 »

Sziasztok!
Segítséget, tanácsot szeretnék kérni. Bár elég sokat olvastam itt de nem találtam a problémámra megválaszolást. A következőről van szó gyenge a jelerőségem. (n95) Sokszor nem vagyok elérhető, vagy hívás közben nem hallanak. Ablakpárkányon vannak a telok. ( N95, N80, és egy régi samsung) A másik 2 full térerőt mutat és nnincs is velük gond. Tehát van valami megoldás vagy beállítás erre a problémámra. Lehetőleg ne kelljen szétszedni a telot.
E.kösz. Sziasztok
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Re: +vétel +tér +erő

Hozzászólás Szerző: laci64 »

szamika01 írta:Sziasztok!
Segítséget, tanácsot szeretnék kérni. Bár elég sokat olvastam itt de nem találtam a problémámra megválaszolást. A következőről van szó gyenge a jelerőségem. (n95) Sokszor nem vagyok elérhető, vagy hívás közben nem hallanak. Ablakpárkányon vannak a telok. ( N95, N80, és egy régi samsung) A másik 2 full térerőt mutat és nnincs is velük gond. Tehát van valami megoldás vagy beállítás erre a problémámra. Lehetőleg ne kelljen szétszedni a telot.
E.kösz. Sziasztok
Hát, látatlanban nehéz. Lehet antenna, vagy végfok hiba is. Egy szoft frissítést meg próbálhatsz, de ha az sem segít, akkor szerelő.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 350 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

laci64 írta:
E.kösz. Sziasztok
Hát, látatlanban nehéz. Lehet antenna, vagy végfok hiba is. Egy szoft frissítést meg próbálhatsz, de ha az sem segít, akkor szerelő.
Esetleg lehet még a SIM kártya hibája is. Nem túl régi a kártya? Próbáld ki más telókban is.
Kép Kép
szamika01
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n95

Hozzászólás Szerző: szamika01 »

ferret írta:
laci64 írta:
E.kösz. Sziasztok
Esetleg lehet még a SIM kártya hibája is. Nem túl régi a kártya? Próbáld ki más telókban is.
Ausztriában használom osztrák kártyával. Most beleraktam egy magyar régi pannonost avval meg teljes volt a térerő. Majdnem kiugrott a skála a telo tetején :D
Az nem lehet hogy a telon átkell állllllítani valamit? Vagy automatikusan keresi a adókörzetett?
Vagy csak ez a kártya itt ennyit tud? Ez a szolgátató?
laci64
Moderátor
Moderátor

szamika01 írta:Ausztriában használom osztrák kártyával. Most beleraktam egy magyar régi pannonost avval meg teljes volt a térerő. Majdnem kiugrott a skála a telo tetején :D
Az nem lehet hogy a telon átkell állllllítani valamit? Vagy automatikusan keresi a adókörzetett?
Vagy csak ez a kártya itt ennyit tud? Ez a szolgátató?
Vagy a kártyával van a gond, ahogy ferret írta. Állítani semmit nem kel sim cserekor.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
balla62
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8Dark Grey HTC ONE Sv Iphone4
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: balla62 »

Segitséget szeretnék kérni abba,hogy mejjek azok a gombok amivel ujrabootolni kell. Köszönöm :cry: :cry: :cry:
laci64
Moderátor
Moderátor

balla62 írta:Segitséget szeretnék kérni abba,hogy mejjek azok a gombok amivel ujrabootolni kell. Köszönöm :cry: :cry: :cry:
Kétféleképpen lehet formázni:
1. kikapcsolt állapotban: *+zöld+3+bekapcsológomb nyomva tartása bekapcsoláskor.
2. *#7370# beütése, majd a biztonsági kód beírása (alapból 12345)
balla62
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8Dark Grey HTC ONE Sv Iphone4
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: balla62 »

laci64 írta:
balla62 írta:Segitséget szeretnék kérni abba,hogy mejjek azok a gombok amivel ujrabootolni kell. Köszönöm :cry: :cry: :cry:
Kétféleképpen lehet formázni:
1. kikapcsolt állapotban: *+zöld+3+bekapcsológomb nyomva tartása bekapcsoláskor.
2. *#7370# beütése, majd a biztonsági kód beírása (alapból 12345)
Köszönöm szépen. :taps1: :taps1:
balla1
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N95+8GB sdhc

Hozzászólás Szerző: balla1 »

Abban tudna valaki segíteni, hogy a telefonom újabban nem talál egy holdat sem. Be akarom indítani a gps-t, és semmi. Néha egy egy percre 1 darab holdat talál, de elveszti. Raktam rá sígic et, de egyszer működött vele, azóta meg nem akar. Valakinek lenne valami ötlete?
Esetleg rakjam újra a programokat, és kapjon egy resetet a gép?
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”